Şimdi Ara

EVİME MEDIA CENTER KURACAĞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, evime bir media center kurma planım var ama bu daha çok pc işlevinde ağırlıklı bir media center olacak. bu konuda çok az şey biliyorum almayı düşündüğüm ürünleri, yapmak istediklerimi ve bilmek istediklerimi soracağım yardımcı olursanız sevinirim.


    media centerda şunlar olacak:

    lg 42" lm640s led tv(almayı planladığım ev sinema sisteminde smart tv özelliği mevcut aynı fiyat aralığında daha geniş ekranlı 3d led tv önerebilirsiniz)
    ps3
    wii
    gelişmiş oyun ve developer pc kasası(i7+ssd+8gbram+GTX680) sistem düşünüyorum bunları SilverStone Lascala LC16M kasada toplayacağım yani çok şık bir hifi amfi görüntüsünde olacak, çocukluğumdan beri hi-fi amfilerin görünüşlerine hastayım ve şekilci bir insan olduğum için hi-fi amfi alma yanlısıyım
    digiturk
    wifiden laptoplar ve tabletler ile istediğimiz zaman bağlanabilelim
    LG BH9520TW ses sistemi olabilir eğer hi-fi amfi önermiyorsanız

    (listedekilerin hiçbirini almadım, önereceğiniz başka modeller olabilirse değiştiririm)

    yeni çıkan hi-fi amfileri inceledim çoğu 4k çözünürlüğe yönelik teknolojiler geliştirmişler ben asla bunu kullanacağımı sanmıyorum ayrıca bu sistemi koyacağım oda küçük bir oda kule tarzı derin hoparlörler yerleştirmem ve akustik beklemem yanlış olur.

    bunların hepsine rağmen tavsiye edeceğiniz hi-fi amfi ve hoparlör setleri var mıdır?

    ben bilgisayar programcısıyım, photoshop kullanıyorum kod yazıyorum bu sistemi de kendi developer bilgisayarım olarak kullanacağım bilgisayardan iyi ses ve görüntü almam önemli. (sen bunları alma şunu yap diyebilirsiniz)

    ben pcden gelen her sesi en kaliteli şekliyle duymak istiyorum hem hdmi ile hem de optic kablo ile bağlamam gerekiyor sanırım?

    digiturk ne tür çıkış arabirimleri sunuyor? en kaliteli tv yayınını nerden nasıl izleyebilirim?

    bilgisayarımın ses kartı zaten çözücüye bağlı olacak, optic çıkışı dışındaki özellikleri önemli mi?


    aklıma takılan şeyler bunlar, böyle bir sistem kurmak akıllıca olacak mıdır? son zamanlarda pek teknolojiyi takip etmedim ne tür çözümler var bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.