Şimdi Ara

Eve Online Club

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Eve Online Club

    Eve Online Nedir?
    EVE-Online konusu bilimkurgu olan ve dünyada bir çok oyuncu tarafında oynanan devasa bir online oyunudur (MMOG). Oyuncular oyuna bir uzay pilotu olarak başlarlar ve çeşit çeşit uzay gemileriyle EVE galaksisinde dolaşırlar. Oyun İzlandalı bir şirket olan CCP Games tarafından geliştirildi ve Aralık 2003 yılında da Simon & Schuster Interactive tarafından piyasaya sürüldü.

    EVE tarihi günümüzden cok da uzak olmayan bir gelecekte Dünya da başlar. Dünya'nın kaynakları artık tükenmeye yüz tutmuştur ve insanların tek çaresi yeni gezegenlere yerleşmektir. Bu ihtiyaca cevap olarak en büyük buluş sayılan Stargate ler ortaya çıkmıştır. İnanılmaz mesafeleri çok kısa sürelerde almayı sağlayan bu cihazlar insan ırkının evrene hızla yayılmasını sağlamıstır. Ne varki bir sure sonra Stargate lerin onları götürebileceği son yerlere ulaşılmıs ve insanlar arasında yüzyıllar sürecek amansız savaşlar başlamıstır.

    Doğal bir solucan deliği olan EVE in(doğal bir stargate) keşfi herşeyi değismiştir. Bu yeni kapı insanları evrenin hiç bilinmeyen bir kısmına atar. Milyonlar sınırsız kaynağın olduğu bu uçsuz bucaksız yere akın eder. Ancak doğa acımasız yüzünü bir kez daha gösterir ve EVE aniden kapanır. EVE kapısının gerisindeki kurulmakta olan gezegenler birçok insanın mezarı olur, ayakta kalabilen sayılı gezegenden hayat sıfırdan başlar. Zamanla EVE kapısının diğer tarafı bir mite sonrada bir efsaneye dönüşür.

    Unutulmuş olan Stargate teknolojisininin tekrar bulunması bu yeni evrenin 5 Irk tarafından paylaşıldığını; gösterir bunlar Amarr, Minmatar, Caldari ve Gallentedir. Çok geçmeden bu 4 Irk 2 dev savaş ile birbirine düşer artık kaybedilecek birşey kalmayıncaya kadar savasırlar, bu noktadan sonra evrensel bir barış anlaşması imzalanır....


    EVE tarihi cok kısa olarak boyle özetlenebilir. Çok kişi tarafından bilinmesede EVE gercekten çok iyi bir mmorpg dir, sci-fi bir yapısı olduğunu tahmin etmişsinizdir sanırım Very Happy
    EVE Online bir yıldan uzun bir suredirwww.mmorpg.com un en yuksek puanlı oyunu olarak duruyor. Ayrıca 2005 yılının en iyi online oyun en iyi grafik ve en iyi pvp ödüllerinin de sahibi (yinewww.mmorpg.com un ödülleri)
    Ayrıca EVE i diğer mmo lardan ayıran en önemli özellik skill geliştirmedir, EVE de bi skill i geliştirmeyi seçerseniz statlarınıza göre bir training time çıkar ve bu süre örneğin 3 saat işte 3 saat sonra birsey yapmanıza gerek olmadan hatta oyunda olmasanız bile tamamlanacaktır. Bazıları için bu çok kötü bir özellik bazıları içinse muhteşem, bende güzel buluyorum hem bu sayede "off simdi mmorpg oynamaya başlarsam kesin okul uzar" gibi endişe de duymuyorsunuz.(Ogame Bu Oyundan Kopyalanmıştır)

    Offical Site olanwww.eve-online.com dan daha fazla bilgi alabilir ve indirebilirsiniz, ayrıca 14 gün ücretsiz oynamanız için gerekli olan trial code 'a sitemizdeki Eve Banner ına tıklayarak kolayca ulaşabilirsiniz.

    http://myeve.eve-online.com/download/videos/ adresinden trailer (video) ları izleyebilirsiniz no other destiniy ve Inver fades gerçekten güzeldir.
    Son olarak Paralı Olması Sebebi ile oyunda Kesinlikle Aga,Abi,Para PLZ gibi kelimeler duymuyorsunuz-ki Oyuncu Kitlesi genelde yabancı.

    Oyun Ücretine gelince 2008 itibari ile Aylık 20 Dolardır.

    Oyunu oynayan arkadaşlar Bu konu altında oynadıklarını ve Irklarını belirtirlerse isimlerini yazarım.
    Oyun Hakkında Bilgi edinmek isteyenlerde aynı şekilde konu altında sorabilir.
    Logo:
     Eve Online Club

    Imza Kodu:
    [image]http://img112.imageshack.us/img112/4148/clubresimow1.jpg[/image]

    Club Üyeleri:
    expresci-Caldari Oyun ismi: Megola

    [simage][/simage][simage][/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homo juridicus -- 26 Ocak 2008; 18:12:27 >







  • Konu Yenilenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.