Şimdi Ara

Eve Kablosuz Ağ Nasıl Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba benim HP Pavilion w5000 masaüstü bilgisayarım,Airties Air 5020,Airties Air 6271 şeklinde modemlerim var.Yakın zamanda dizüstü bilgisayar ya da tablet alacağım ve kablosuz ağa ihtiyacım olacak.Şu anda TTNET ADSL abonesiyim.Masaüstü bilgisayarım dizüstüler gibi direkt kablosuz ağ aramıyor.Benim sorularım şunlar: hem laptoptan hemde masaüstünden aynı anda bağlanabileceğim bir bağlantıyı nasıl kurarım? TTNET ile görüşüp ADSL yerine başka bir şeyin mi abonesi olmam gerekiyor? Masaüstüne ek bir aparat mı gerekecek? Ve eğer öyleyse bu aparatın fiyatları nedir,ben takabilir miyim yoksa bilgisayarcı mı çağırmalıyım? Cevaplarsanız minnettar kalırım.Çok teşekkürler.



  • Masaüstüden de kablosuz bağlanmak istiyorsanız bir adet USB wireless adaptör alacaksınız bunu boş USB yuvasına takıp kurulumunu yapacaksınız. Kablosuz bir modeminiz varsa onunla birden fazla bilgisayarı aynı anda kablosuz olarak internete bağlayabilirsiniz.

    Masaüstü bilgisayarınızda bir wireless adaptör varsa (dahili, PCI veya USB) gerekli ayarları yaparsanız kablosuz ağları görür ve bağlanır. Arama yapmıyorsa veya bağlanmıyorsa yazılım ve driverlerini kaldırın yeniden yükleyin.

    Başka bir aboneliğe ihtiyacınız yok. Gereken şey sadece kablosuz ağ özelliği olan bir modem.
    Kablolu modeminiz varsa da tek port ethernet girişi varsa kablolu bağlantı istiyorsanız bir switch alıp bu bağlantıyı çoklayabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasemin645

    Merhaba benim HP Pavilion w5000 masaüstü bilgisayarım,Airties Air 5020,Airties Air 6271 şeklinde modemlerim var.Yakın zamanda dizüstü bilgisayar ya da tablet alacağım ve kablosuz ağa ihtiyacım olacak.Şu anda TTNET ADSL abonesiyim.Masaüstü bilgisayarım dizüstüler gibi direkt kablosuz ağ aramıyor.Benim sorularım şunlar: hem laptoptan hemde masaüstünden aynı anda bağlanabileceğim bir bağlantıyı nasıl kurarım? TTNET ile görüşüp ADSL yerine başka bir şeyin mi abonesi olmam gerekiyor? Masaüstüne ek bir aparat mı gerekecek? Ve eğer öyleyse bu aparatın fiyatları nedir,ben takabilir miyim yoksa bilgisayarcı mı çağırmalıyım? Cevaplarsanız minnettar kalırım.Çok teşekkürler.

    slm.
    bu ürünle masaüstü bilgisayarınıza aynı laptop gibi kablosuz ağlara bağlanma yeteneği kazandırabilirsiniz. kurulum çok kolay
    cihazı boş usb yuvasına takın eğer windows 7 kullanıyorsanız sürücü bile yüklemenize gerek kalmaz.

    http://www.netsiparis.com/detay/13221701010/TP-LINK-TL-WN7200ND-150MB-KABLOSUZ-USB-ADA?ref=akakce&v=1.21.4




  • Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Ben Airties 6271'i bağladığımda nasıl kablosuz internet sağlayacağım,bunu da açıklarsanız minnettar olurum.
  • Modeminiz kablosuz ağ özelliğine sahip. Modem ayarlarını kontrol edin. 192.168.2.1 adresinden modem şifrenizi girip kablosuz ağ kısmına bakın. Orada SSID ağ ismi kısmı vardır. Ağ adını istediğiniz bir isimle değiştirebilirsiniz. Güvenlik kısmında da WPA2 seçili olsun (Daha önce kablosuz ağ ayarları yapılmadıysa) bir WPA şifresi belirleyin bir yere not edin unutmayın. Onaylayıp kayıt ettikten sonra. Modem resetler kendini ve bağlantı kurulduğunda bilgisayarınızdan kablosuz ağları aratın sizin ağın ismine tıklayıp WPA şifrenizi girdiğinizde kablosuz bağlantı gerçekleşmiş olur.
  • Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.