Şimdi Ara

evden eve nakliyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar izmit'ten istanbul büyükçekmece'ye ev eşyası götürmem lazım.nakliyat firmaları hakkında bilgisi olan var mı.ne kadara taşırlar yaklaşık?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint germain -- 22 Şubat 2009; 19:34:31 >



  • oradaki nakliye firmalarını bilemicemde. Sana tavsiyem işini iyi bilen biriyle anlaş. Eşyaları iyi korusunlar, köprü altından tutulmuş 3 -5 hamalla taşımacılık yapan şirketleri sakın seçme. Asansörlü taşımacılık yapsınlar ve eşyaları kendi eşyaları gibi koruyarak özenle taşısınlar.

    Bizim eşyalarımız maf oldu taşınırken
  • nereden nereye taşımıştınız siz,ücret ne verdiniz?
  • vallaha 2005 yılında zonguldak/ereğliden eskişehire geldik. Ozamanki iyidi biraz güzel taşıdılar adamlar şirketti zaten ORSAN nakliyat diye. 800 lira vermiştik ozaman. Asansörleri yoktu ama Eskişehirde asansör tuttuk bide saati 100 lira eve balkondan kondu eşyalar daha güzel oldu 900 ytl tuttu komple.

    Eskişehirde ev değiştirdik. Uucuz olsun dedik dedemde tanıdık falan var demişti. onu dinledik güzelim eşyaların kenaralrı köşeleri hep çizildi yemek takımının masasının köşesi bar parmağım kadar çatladı. İğrençti yani adamlar bide biz yapmadık dediler pişkin pişkin. Kovdum evden


    Dediğim gibi önceden anlaş konuş herşeyi taşımacılık hakkında tecrübelerini sor. Sigorta yapıyorlar mı eşyalarına onu sor. Bişey olursa 5 kuruş vermem bak de önceden arıza bi tip olduğunu belli etki ona göre davransılar

    Çok çok öncedne ev değiştirmiştik önce expert geliyor tüm eşyalara bakıyor sigortalıyor eşyanın çokluğuan göre bi gün veriyor. Sistemli işliyor yani iyi şirketler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.