Şimdi Ara

Evden ayrılmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, konu başlığından anlaşılabileceği gibi evden ayrılmak istiyorum. Henüz reşit değilim o yüzden bazı konularda yardıma ihtiyacım var. Lütfen geyik yapacaklar ve yorum yapacaklar yazmasın, hem ilerde bu konu hakkında yardıma ihtiyacı olan olursa gerekli bilgilere daha kolay ulaşabilir.(Medium tarzı bir sitede bu konuyu derleyebilirim.)

    Evden ayrılmak istiyorum çünkü yaşadığım yere ev diyemiyorum ne hobilerime vakit ayırabiliyorum ne kendimi programlama ve elektronik konularında geliştirebiliyorum, evdekiler sorun yaratıp duruyor(evde 2 yaşlı akrabam var, annem babam ayrı babamlarda kalıyorum).

    Nerede kalacağım pek önemli değil gerekirse sokaklarda yatarım kalıcı yer bulana kadar.(sıkıntı şu, sıcak korona günleri)


    Önce polis mevzusunu çözmek istiyorum, eğer ailem kayıp ilanı verirse ve polis beni bulursa nelerle karşılaşırım? Beni karakola çağırıp eve gönderirler mi?(Mecburen telefonumun sim kartını çıkaracağım zaten)

    Okula gelirsek, derslerim fena değil ama okuldan bıktığım için açık liseye geçmeyi düşünüyordum bizimkiler bu konuya pek sıcak bakmadılar, kendi başıma da nakil yapamıyorum reşit olmadığım için mecburen ailemle iletişim kurup işi halletmek zorunda kalacağım...

    İş olarak nerede çalışacağım önemli değil gerekirse un çuvalı taşırım ama elektrikçide veya bilgisayar tamircisinde çalışmak isterdim, elektrik ve programlamaya çalışabildiğim kadar çalışabiliyordum evde zaten, keşke meslek lisesinde olsaydım o zaman daha çok vakit ayırabilirdim.

    Nerelerde çalışabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Rusça ve İngilizce konuşabiliyorum eğer bu konuda tavsiye verebilecekseniz.


    Direkt ayrılmayı düşünmüyorum, önce Alibeyköy civarlarında güvenle uyuyabileceğim ve çalışabileceğim yerleri araştıracağım. o çevrelerde öğretmenlerimde var umarım bana yardımcı olurlar yer ve iş konusunda. zaten hiçbir şey yapamasam bile giderim İstiklale gitar çalarım sokakta... Zaman ayırdığınız için teşekkürler.








  • evden ayrilip sokakta yasamak oyle sandigin kadar kolay sey degil.

    yapacagin sey basit, universite zamanina kadar dayanip sehir disina kacacaksin. o zamana kadar da okul cikisi birkac saatligine calisabilecegin bir ise gir tamamdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dediklerin o kadar kolay değil insanlar da iyi değil , büyük ihtimalle sokakta kalamazsın zaten. Başka şehirde üni kazanıp gitmeye bak.

  • Madem İngilizcen var YouTube da invisible people kanalının videolarınızı iyi izle. Bende çok zor bir aile ortamında büyüdüm, üniversite zamanı başka şehire gittim, sonrada kendi hayatımı kurdum. Senin yaşlarındayken yaşadığım olaylardan sonra genelde nefretimi kalem alıp kağıda döküyordum, zamanla hepsi geçiyor. Üslubumu yaşından dolayı seni ezmek olarak algılama ama yaşın daha çok ufak. Birkaç yıl daha sabret, ben ev ortamında ders çalışamadığım için ya herkes uyuduktan sonra çalışırdım, yada evimize yakın özel bir üniversitesinin girişinden misafir kartı alıp oranın kütüphanesinde ders çalışırdım. Bu tarz şeyler denemeni tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç ne oldu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.