Şimdi Ara

“Evde kal” kararını protesto eden bir grup, ABD’de sokağa uçaksavar ve tanksavarla çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Koronavirüs salgınının merkez üssü haline gelen ABD’de Kovid-19 hastası 1,5 milyona yakın insan varken hayatını kaybeden ise ise 80 binden fazla kişi bulunuyor.



    Ülkede eyaletlere göre farklı uygulamalar hayata geçiriliyorken, Kuzey Karolina Eyaleti’nde ise Cuma günü itibariyle aşamalı serbestlik uygulamasına geçildi. Park ve bazı işletmelerin açılmasıyla başlayan ilk aşamanın ikinci günü eyaletin Raleigh şehrinde ilginç bir protesto yaşandı.



    Ayrıca Bkz.Steam'in 2020 Yaz İndirimleri tarihi belli oldu!



    Kendilerine Blue Igloo adı veren bir gruba mensup üyeler, bireysel silahlanma özgürlüğünü bir adım daha ileriye taşıyarak sokağa sırtlarında M2 12.7mm Browning uçaksavar ve AT-4 tanksavar silahlarıyla çıktı. Eyaletin uyguladığı “evde kal” kararını protesto ettikleri tahmin edilen grup üyeleri, açık olan az sayıdaki dükkândan alışveriş yaparken görüntülendi. The News&Observer adlı gazetede çalışan Travis Long isimli foto muhabiri tarafından fotoğraflanan protestocuların görüntüleri sosyal medyada viral oldu.






    Gazeteye konuşan Blue Igloo kurucularının bir hayli ilginç açıklaması ise şöyle; “Cumartesi günü icra ettiğimiz yürüyüş bir protesto değildi. Toplanma amacımız, Amerikalılar olarak Tanrı’nın bize bahşettiği özgürlüğün tadını çıkarmaktı. Biraz temiz hava, güneş ışığı almak ve biraz da spor yapmak maksadıyla dışarı çıktık. Biz barışçıl bir grubuz ve bunu sonuna kadar sürdürmeye kararlıyız. Kavga aramıyoruz. Aksine yüzümüzde tebessüm, dostane tavırlarla insanlarla kaynaşmak istiyoruz. Silahlı toplum, saygılı toplumdur.”



    Yetkililere göre eyalette 14,764 hasta ve 547 ölü sayısı bulunuyor.



    Kaynak:https://www.nbcnews.com/news/us-news/anti-lockdown-protesters-carry-weapons-north-carolina-sandwich-shop-n1204081







  • bi 50 kadar da bunlar alir.
  • ABD'deki bireysel silahlanma inanılmaz boyutlarda. Uçaksavar ne abii??
  • Gta online

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlar Amerika’nın Neo Amerikancı denen ırkçı bir gurubu kendilerini herşeyin üstünde gören marjinal bir yapılanma daha çok Amerika’nın Güney eyaletlerinde faaliyet gösteriyorlar.

  • Amerikan redneck leri işte.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evil Belief

    ABD'deki bireysel silahlanma inanılmaz boyutlarda. Uçaksavar ne abii??
    The Purge filmini izlerken bir gün bunların gerçek olacağını biliyordum.

  • Bireysel silahlanma diyince insan tabanca bilemedin hadi ak-47 bekliyor uçak savar nasıl bir bireysel silahlanmadır ? Hırsızlar evi uçakla tankla soyuyorda bizim mi haberimiz yok ?

  • Silahlar gerçek değil odundan tahtadan köpükten yapmışlar yakından bakarsanız anlarsınız

    “Evde kal” kararını protesto eden bir grup, ABD’de sokağa uçaksavar ve tanksavarla çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 12 Mayıs 2020; 11:55:53 >
  • Patriot filan da bekliyorum ben bunlardan. Havai fişek niyetine Amerika semalarını aydınlatırlar artık.
  • Sokağa uçaksavarla çıkıp biz barışçıl insanlarız demek mi? Kral hareket

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçek silah değil onlar. Gerçeğini abd polisi monte eder onlara. Ülkemizdeki polis toleransı orada yoktur.
  • Half Life oynarken "niye her evden cephane silah çıkıyor aq" diyordum.
  • Amerika her zaman gücün ve en iyi benimin vurgulandığı bir nevi yüksek egonun tarifinin simgeleştirildiği bir ülke oldu her zaman. Özgürlükler derken her şeyde özgürler. Bu adamlar neden silahı bu kadar seviyorları çok sık düşünmüşümdür. Film afişleri, oyunlar, romanlar, çizgi romanların hepsinde illa ki ama illa ki ellerinde silahlı karakterler vardır ve bu güçlü ve saldırıya veya savunmaya açık insanı çok betimlerler. Her ülkede de vardır aslında bu insanlardan. Ama genelde bunlara, mafya, çete, örgüt, haraç toplayan veya soyguncu denir iken orada normal hayatın akışında yaşamın bir parçası gibi silahlı olmak. Herhangi bir afette, silahlarını kuşanıp soygun veya yağmalamaya açık olmaları da para varsa her şey iyi ama para yoksa her yol mübah gibi bir felsefeleri var gibi. Eğer ki ileride ABD'de bir açlık salgını, bir ekonomik çöküş veya afet yaşanır da aç kalırlar ise bütün silahlarını kuşanıp uçaklar, helikoplerler veya ellerindeki tekne ve gemilerle dünyanın diğer ülkelerini soymaya yola çıkacak bir korsanlar çetesine dönüşmelerinden korkuyorum. Bak bu Hollywood filmi olabilir belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 12 Mayıs 2020; 11:27:19 >




  • TheJudgé kullanıcısına yanıt
    Zaten diğer silahlar da orijinal değil. Tanksavar silahlarının büyük çoğunluğu bir kez kullanıldıktan sonra kullanılamaz durumda olur. Bunun amacı tamamiyle göz boyamak zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adammm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • demekki cahil heryerde cahil oluyormus.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amerikalılar her geçen gün yaşanan her olayda daha ne kadar salakça davranılabilirse o kadar salakça davranranıyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayalimdeki arkadaş grubu tam olarak bu 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Amerikalıların silaha olan düşkünlüğünü irdeleyen Michael Moore'un "Bowling for Columbine (Benim Cici Silahım)" isimli belgeselini izlememiş olanlara tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.