Şimdi Ara

Evde hazırlanmış arkadaşlar bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evde hazırlanmış ve bunu başarmış arkadaşlar nasıl yaptınız,ben mesela evde çok dikkat dağıtıcı unsur buluyorum kütüphane desen keyfime göre gidip geliyorum ha bide bunun sınav işi var ben dershanesiz yapamayanlardan mıyım bilmiyorum sanki o rekabet o ygs lys hazırlık sürecinin ortamında olmadıkca ben sınavın ciddiyetini kavrayamıyorum siz nasıl yapıyodunuz bide ne biliyim 10 ay boyunca insan yüzü görmüyosun psikoloji gidiyo (yani benim için durum öyle)



  • Dostum gece kalkıp çalışmayı dene, akşam 7-8 gibi yat-gece 3 gibi kalk. Zehir gibi kahveyle kafa tertemiz oluyor, sabah 9 'a kadar sessiz-sakin çok rahat çalışıyordum. Sonra okul başlıyordu zaten vs.
    Mezun değildim evde hazırlanmadım ama evde çalışamadığını düşünerek söyledim bunu, ben de evde çalışamıyordum gece çalışmaya başlayıncaya kadar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şey senin kafanda neye ne anlam yüklediğinden ibaret. Sil, yeni baştan yaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakultasaian kullanıcısına yanıt
    hocam sağlık sorunum var artık uyku düzenimi bozamıyorum uykum 21:00 - 05:00 arası ilaçlarla düzende olmak zorunda gece çalışanlardandım zamanında bana baya verimli geliyodu,5-6'dan sonra ev halkı yavaş yavaş uyanıyo ailem duyarlı insanlar değil hiç ders konusunda buda zorlaştırıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.