Şimdi Ara

Ev yapımı xbox360 wireless arcade fightstick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    madcatz'in ürettiği street fighter 4 tournament edition'ı temel alarak yapmış olduğum (aslında yaptırmış demek daha doğru olur) fightstick fotoğrafları aşağıdadır.

    malzeme madcatz tournament edition ile bire bir aynıdır. butonlar ve joystick street fighter 4 makinalarındaki sanwa joystick ve butonlardır. içindeki joystick xbox360 wireless joypaddir.

    çerçeve ahşap, üst yüzey ise arası dolgu malzemeli çift kat aliminyümdur (resimlerde görebilirsiniz). ahşap ve üst malzemenin kesimini kendimin yapmadığımı da belirteyim.

    parçalarıwww.arcadeshop.de adresinden aldım. her türlü mame kabin - joystick - buton ve daha bir sürü ıvır zıvırı temin edebileceğiniz bir yer. kargosu biraz tuzlu, ama fiyatları fena değil. üstelik şu aralar parçalarda indirim de var.



    fotolar







  • hayırlı olsun ne diyelim
    zevkli oluyor mu bari
  • wow kendimi arcade salonlarında gibi hissettim.titreşim duruyor mu bari?
  • teşekkürler arkadaşlar.

    evet epey zekli, zevkliden öte street fighter türü oyunlar joypadle oynanmıyor, hele ki birden fazla tuşa aynı anda basmanız gereken komboları çekebilmek mümkün değil.

    titreşim malesef durmuyor, zaten kolun yapısı da müsait değil titreşime. ama onun yerine butonları şefaf seimitsu butonlarla değiştirip altlarına takacağım ledleri titreşim motorunun kablolarına bağlayacağım. mesela dayak yerken titremek yerine butonlardaki led'ler flash edecek. (gülmeyin önemli şeyler bunlar :P)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.