Şimdi Ara

ev sinema sistemleri speaker ayakları? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Size sadece şunu söyleyeyim. Slim Dream set'in rearları için 2 adet ayak almak istiyorum, bakıyorum fiyatları 100 YTL civarı. Slim Dream set'in zaten kendisi 180 YTL sıfırı :) Al bir adet daha, sonra yap frontlarını Rear. :) Elinde kalır 4 rear + center. Ondan da bir küçük oda seti çıkar :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nevz@t

    Size sadece şunu söyleyeyim. Slim Dream set'in rearları için 2 adet ayak almak istiyorum, bakıyorum fiyatları 100 YTL civarı. Slim Dream set'in zaten kendisi 180 YTL sıfırı :) Al bir adet daha, sonra yap frontlarını Rear. :) Elinde kalır 4 rear + center. Ondan da bir küçük oda seti çıkar :)


    SlimDream kullanıcıları için mantıklı ve güzel çözüm. hatta amfiniz 7.1 ise 2 Rear kolonları da yanlara koyun sistem tam olsun. yani sete 180tl verip ayaklara 140tl vermek akıl işi değil.
  • 10 liraya 30cm lik bir tripot alıp üzerine 30-40cmlik estetik görünümlü bir boru ekleyerek kendiniz yapabilirsiniz... :)

     ev sinema sistemleri speaker ayakları?
  • bendeki 9.2 ler için ikea dan bar taburesi almayı düşünüyorum. yaklaşık 77 cm yüksekliğinde ve üzeri 33X33 cm genişlinde. 9.2 çok rahat üzerine oturuyor. ayrıca 77 cm yükseklikde koltuğa oturunca neredeyse kulak hizasına geliyor. fiyatı ise süper.. 29 YTL yanılmıyorsam.
    bu şekilde çözmeyi düşünüyorum. gayet de şık duruyor tabureler.
  • Çok hoş.Adı neydi?IKEA kataloğundan bakalım.
    Selamlar.
    quote:

    Orjinalden alıntı: gaziemir

    bendeki 9.2 ler için ikea dan bar taburesi almayı düşünüyorum. yaklaşık 77 cm yüksekliğinde ve üzeri 33X33 cm genişlinde. 9.2 çok rahat üzerine oturuyor. ayrıca 77 cm yükseklikde koltuğa oturunca neredeyse kulak hizasına geliyor. fiyatı ise süper.. 29 YTL yanılmıyorsam.
    bu şekilde çözmeyi düşünüyorum. gayet de şık duruyor tabureler.
  • açıkçası adını ben de hatırlamıyorum.
    gidip görünce alırım zaten. sehpa, sandelye, mutfak ürünlerinin olduğu reyondaydı
  • güzelde kabloyu neden borunun içinden almadın ?


    quote:

    Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

    Ben elektronikciden aldım. Hemde 20 YTL. Bir kutuda iki tane var. Arkasında Duvara monte edebilmek için vida değili falan bulunan her hoparlor için kullanılabilir. Ayaklıklar metalik renkli ve tabanı ile birlikte toplam 1200 gramdır, yükseklik ayarlıdır. 3kg lık dumble koydum üstünde o ağırlığı kaldırdı yükseklik ayarı alçalmadı yani sıkıştırıdnız mı iyi tutuyor.

    Resimleri aşağıda. Creative yazılını ben kendim bilgisyardan yapışkanlı kağıda yazıları bastırarak basarak yaptım

    Bu arada resimlerde odanın eri falan kötü çıkmış daha yeni taşındık alalecele yerleştim odaya hemen Dekorasyon , boyama falan zamanla düzelecek , başta o acaiyp geometrik desenleri olan halı Duvarları Sarı yani koyu sarı (salon sarısı) olan bir odaya ne renk bir halı önerirsiniz. Büyük ihitmal duvardan duvara halı yaptıracam.

     ev sinema sistemleri speaker ayakları?


     ev sinema sistemleri speaker ayakları?


     ev sinema sistemleri speaker ayakları?







  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.