Şimdi Ara

Ev ses sitemi yardım/tavsiye ve takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Forum bu konuda yardım isteyen başlıklarla dolu, mevcut tavsiye konu başlıklarını okuduğum halde tam olarak emin olamadığımdan dolayı yeni başlık açmaya karar verdim. Müzik dinlemeye epey bir mesai harcadığımdan dolayı hep hi-fi bir sistem almak istemiştim ama yeterli zaman ve bütçeyi ayıramadım bi türlü. Bu nedenle elimde giriş seviye aktif m-audio stereo hoparlörler ile idare ettim.

    Daha önce yeni bir projektör alıp ana akım markalardan surround sistemi almaya niyetlenmiştim ama istediğim projektörü ikinci el olarak bulunca 3000 TL ye kadar genişletebileceğim bir bütçe mevcut oldu. Aşağı yukarı ne tarz bi sisteme sahip olabileceğimi okuduklarımdan anladım.

    Sistem; bütçesi dahilinde mümkün olduğunca sinema ve müzik olarak performanslı bir sistem olmasını çok isterim.

    Seçenek olarak; Gönlümden geçen sistem av reciever + iki kule hoparlör (müzik olarak da beni mutlu edecek), center ve 2 efekt hoparlör ile beraber normal seviye bir subwoofer. (Eğer kulelerden ve surround hoparlörlerden yeterince bass hissini alabileceğimi düşünüyorsanız bunu sistemden çıkarabiliriz)

    Biliyorum çok sıkıldınız az bütçesi olan hevesli amatör isteklerden ama gerçekten yeni okumaya başlayan biri için bu sistemlerin ne kadar kafa karıştırıcı olduğunu tahmin edersiniz.

    İkinci el temiz sistemlere açığım ve Şubat 2015'te alınmış (early 2014) 13" Macbook Air (+1 sene tekno garantili) veya Macbook Pro (i7/15.4") (MC723LLA) ve macbook aksesuarları ile takasa açığım. Her iki Macbook temiz ve kılıfları ile kullanılmış olup kozmetik açıdan kusursuzdur. Aksesuar ve bilgisayarların tüm faturaları ve kutuları mevcuttur.

    Teşekkür ederim.







  • Selamünaleyküm

    Aslında isteklerinizi tam olarak karşılayacak set bende var da bütçeyi arttırmanın lazım.

    Bunun haricinde sıfır olarak magnat 802 hct set, veya ikinci el heco 502 ya da 702 front , 102 center, 202 ya da 302 rear ve pionner 921 veya muadili bir AVR ile 150 TL civarındaki tripath bir amfi ( müzik için ) işinizi görecektir diye dusunuyorum. Sağlıcakla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.