Şimdi Ara

ev icinde wireless menzil/gucunu artirmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar desktop bilg. a bagli USR 9108 bir modem kullaniyorum.
    Laptopla evin bazi odalarinda baglanmak sorunlu oluyor. Diger bir odada bulunan PS3 ile internete girerken , desktop PC den stream yaparken vs, zayif sinyal yuzunden sorunlar oluyor. Faydasi olabilecegini dusunerekten daha buyuk bir anten aldim fakat cok ta faydasi olmadi.

    Modem in yerini degistirebilmek cok olasi gozukmediginden repeater ozelligi olan ilave bir modem alarak evin merkezi bir yerine koymayi dusunuyorum. Mevcut durumda bu cozum uygunmudur? Baska ne tavsiye edersiniz? Boyle bir modem alacak isem de fiyat/performans acisindan hangi marka/model i tavsiye edersiniz? Tesekkurler.



  • Access Point satın alıp, Repeater olarak konumlandırırsanız mevcut sinyali arttıracaktır.(Eğer modemden Access Pointe kablo çekebilirseniz, bağlantı daha stabil olur.)
  • usrobotics'in 5db antenlerinden alıp takın modeme. sorununuz çözülür. sadece modeme takmanız ev içinde yeterli olur. daha uzun mesafeler için karşı tarafa da takarsanız mesafe oldukça artar. ayrıca yönlü anten takarsanız mahalleye yayın yaparsınız :D. ancak, gereksi güç artırımı yapmayın. bunlar kanserojendir. minimum güçle en iyi verimi alcak şekilde ayarlayın. repeater gibi masraflı işlere de girmeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.