Şimdi Ara

Ev içi kamera sistemi (4'lü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Uzun süredir forumdan ve internetten ev içi kamera sistemlerini araştırmaktayım fakat bir çok model olduğu için karar vermekte zorlanıyorum.

    Öncelikle evimde 4 kamera için kablo altyapısı mevcuttur yani tahminimce kamera ve kayıt cihazını alsam montajını çok rahatlıkla yapabilirim gibi geliyor.

    En az 10 yıl arkama bakmadan kullanacağım bir sistem istiyorum. Gece görüşü, yüksek görüş acışı, online olarak izleme, yüksek görüntü kaliteli, detaylı zoom yapabilme ve mail yada sms ile bildirim gönderebilecek bir sistem düşünüyorum.

    IP yada AHD arasında kararsızım sizin tavsiye edeceğiniz donaıma göre yöneleceğim. Cihaz olarak marka, model ve fiyat belirterek tavsiye verebilirseniz daha da memnun olurum.

    Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.







  • merhaba ilk önce evinizdeki alt yapıya bakın ip kameraya göremi çekilmiş yoksa anolog sisteme göremi marka olarak neutron dahua hikvision markalarını öneririm tavsiyem montajını bir bilene yaptırmanız ip sistem daha pahalıdır anolog hd sistem biraz daha ucuzdur ip sistem yaptırmanızı öneririm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Villenoire -- 14 Ağustos 2019; 10:6:22 >
  • Merhaba, evinizde ki alt yapıya uygun ürün almanız gerekiyor öncelikle bunu belirtirseniz yardımcı olmak isteriz, iyi günler dileriz.
  • Altyapı olarak dediğim gibi odalardaki kamera noktalarından evin içindeki başka bir bölgeye sadece kablo çekilmiş. Kablolara baktığımda üzerinde "RECBER CCTV 1+4 RG59 MİNİ 4X0,22mm2" diye bir açıklama var. Bunun dışında başka hiç birşey mevcut değil. Buna göre önerileriniz nedir?
  • AHD kamera sistemi yapabilirsiniz. (HDCVI - HDTVI)
  • Marka olarak Dahua tercih edin. Kameralar pahalı gelirse kayıt cihazınızı dahua olarak tercih edin. Kayıt cihazı önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.