Şimdi Ara

Ev Arkadaşı Arayan Üniversitelilere Özel Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ev Arkadaşı Arayan Üniversitelilere Özel Öneriler


    Ev arkadaşı arıyorsanız kalıcı dostluklar için seçiminizi özenle yapabilirsiniz. İyi bir ev arkadaşı sayesinde hem az kira öder hem de oldukça iyi zaman geçirebilirsiniz. Bulunduğunuz şehirden başka bir şehire üniversite için geliyor ve kimseyi tanımıyorsanız tereddüt etmenize gerek yok. Nar Store platformu sayesinde istediğiniz şehirde istediğiniz dairede ev arkadaşı bulabilirsiniz. Gittiğiniz yerde size maddi ve manevi açıdan yardımcı olacak ev arkadaşını kolaylıkla bulacaksınız. İlan vererek tüm şartları sunabilir ve ev arkadaşınıza kısa sürede ulaşabilirsiniz.

    Ev Arkadaşı Mı Arıyorsunuz?

    Ev arkadaşı ödemelerin yarıya bölünmesi için oldukça önemlidir. Kalıcı olarak bulunmadığınız şehirde mutlaka bir ev arkadaşına ihtiyaç duyarsınız. Üniversitelilere özel ev arkadaşı ve ev ilanları sayesinde dilediğiniz ev arkadaşına kısa sürede ulaşacaksınız. Okuduğunuz üniversite, çalışılan yer, şehir merkezi gibi birçok alternatife göre ev arkadaşı arayabilirsiniz. Güvenilir ve iyi bir ev arkadaşı istiyorsanız ilanlarınızı buna göre düzenleyebilirsiniz. Birçok farklı bölümden ve yerden sizi arayan kişiler olabilir. İnternetin avantajlarından mutlaka yararlanmalısınız. Çünkü bu sayede pek çok sayıda kişiye ulaşma fırsatı bulacaksınız. Böylece kişiler arasından istediğinizi rahatlıkla seçebilirsiniz. Aynı okuldan veya bölümden ev arkadaşı mı arıyorsunuz? O halde Nar platformu tam da sizlere göre. Buradan ev arkadaşı olan ve siteyi öneren birçok kişi bulunmakta... Sizler de dilerseniz siteyi inceleyebilir ve ilanlara göz atabilirsiniz. Okul için gideceğiniz yerde hazır bir ev bulmak istiyorsanız da bu siteden faydalanabilir ve eşyalı odalara göz atarak bir arkadaşın yanına yerleşebilirsiniz.

    Ev Arkadaşı Arayanlara Özel Platform

    Ev arkadaşı arıyorsanız üniversitelilerin konaklama ve eşya platformu olan Nar’a göz atabilirsiniz. Burada birçok üniversite öğrencisine ulaşmanız mümkün. Bu sayede sizlerle benzer özelliklere sahip öğrencilere ulaşarak ev arkadaşı olma imkanı yakalayacaksınız. Burada aynı anda birçok kişiye ulaşmanız mümkün. Böylece dilerseniz uzun süre arkadaş kalabileceğiniz kişiyi seçebilirsiniz.
    Dilerseniz de evinizin özelliklerini belirterek ev arkadaşı ilanı verebilirsiniz. Ev arkadaşı aramak için nar.store adresini ziyaret edebilirsiniz. Burada kiralık odanızın fotoğraflarını paylaşabilir ve tüm detayları anlatabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.