Şimdi Ara

Ev Amfisi Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar;

    Öncelikle buradaki tecrübeli ve bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar danışmak istediğim bir konu var. Yıllardır ses sistemlerine amatör olarak bir merakım var ve bu zamana kadar elimden oldukça fazla hoparlör geçti. Fakat şimdi biraz daha elle tutulur biraz daha düzgün bir sistem yapmak istedim fakat oldukça maliyetli olduğunu gördüm. Şuan elimde kabinli olarak sony SS-VX90AV müzik setinin (120watt olduğu yazıyor internette) büyük 2 hoparlörü var. Yine bunun beraberinde elimde yine eski Sony müzik setinden çıkma 40wattlık hoparlör var. Diğer kabinsiz pioneer vs.leri bağlamayı düşünmüyorum. Şimdi size danışacağım konu; sizce bu 4 hoparlörü normal bir ev amfisine mi bağlamalıyım yoksa oto amfisine bağlasam evde kullanabilirmiyim ? Forumu incelediğim kadarıyla araba amfisini evde kullanmak pek sağlıklı olmuyormuş. Siz bu konuda ne önerirsiniz ? Bir de 100-200 tl arası (2.el de olabilir) bu hoparlörler ile kullanabileceğim ev yada oto amfisi önerisi yapabilirmisiniz?







  • Hine 2. el ilanlarında, pıoneer, sanyo, phılıps, technıchs, vb vb... katlı setlerin anfi bölümleri satılmakta. Hoparlorleriniz için değerlendirebilirsiniz.
    Otoanfisi ile size 4x80w anfi ve 400w pc powersuply rahat yeter, güçlü ve basit çözümdür.
    Ev ortamında aşağıdaki cihazlar (12v) sesayarı (rock, jazz, dısco) yapılabilmesi bakımından otoamfisinden daha kullanışlı olabilir. (ben şuanda kullanıyorum, arçelik set hoparlorü bağlı).
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-cok-temiz-aciko-abe-2000-serisi-saglam-sorunsuz-ekolayzer-89759901/pasif-ilan/
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-evsane-aciko-ekolayzir-200-watt-tertemiz-44986776/detay/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.