Şimdi Ara

Ev Almak İsteyenlerin Dikkat Etmesi Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ev Almak İsteyenlerin Dikkat Etmesi Gerekenler


    Günümüzde ev sahibi kişi sayısı çoğalmış olup, konut talebi giderek artmaktadır. Bunda en büyük etkenlerden biri de kira öder gibi ev sahibi olmayı sağlayan konut kredisi imkanıdır. Kişiler kiraya verecekleri tutarı banka kredisine ödeyerek ev sahibi olmaktadırlar. Ancak yine de toplam maliyet tutarı fazla olduğu için satın alınacak ev konusunda titizlikle araştırma yapmak gerekir.

    Satılık ev ilanları incelenerek, en uygun evin seçilmesi gerekir. Ancak arz talep dengesi nedeniyle talep çokluğuna bağlı olarak satılık ev sayısı da artmış; bu da ev almak isteyenlerin birçok
    seçenek ile karşılaşması sonucunu doğurmuştur. Size en uygun evi zimobi.com adresinden bulmanız mümkündür. İhtiyaçlarınız doğrultusunda en uygun konut önerisi ücretsiz olarak sunulmaktadır.

    Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

    Satılık ev seçenekleri arasında tercih yapılırken şu hususlara dikkat edilmelidir:

    -Satın alınmak istenen dairenin tapu sicili mutlaka incelenmelidir. Hukuki açıdan mağdur olmamanız için mülkiyet hakkını elde etmenize herhangi bir engel olup olmadığı araştırılmalıdır.
    -Binanın üzerinde ipotek, haciz, intifa hakkı gibi kısıtlayıcı hükümlerin; aile konutu veya kira şerhinin olup olmadığına da bakılmalıdır. Zira bu hususların her birinin yasal sonuçları mevcuttur. Örneğin; aile konutu şerhi olan bir konutun satılabilmesi için eşlerin her ikisinin de rızası gerekir. Üzerinde ipotek olan bir dairenin satın alınması durumunda ise borç ödenmediğinde dairenin satılması riski olacaktır.
    -Binanın kentsel dönüşüm alanı içerisinde olup olmadığının da araştırılması gerekir.
    -Hukuki durumlar dışında dairenin size en uygun özellikleri taşıdığından da emin olmalısınız. Örneğin; binanın lokasyonu, yüzölçümü, bina yaşı, varsa bağımsız bölümlerin kullanım şekli dikkat edilmesi gereken hususlardandır.

    Birçok satılık ev seçeneği olduğu için içlerinden en uygununu seçmekte zorlanabilirsiniz. Bu noktada zimobi.com adresinden ücretsiz olarak yardım alabilirsiniz. Bu sitede birçok yeni ve kişiye özel avantajlara sahip konut projelerini bulabileceğiniz gibi; sitede yer alan formu doldurarak size en uygun konut projesinin önerilmesini de sağlayabilirsiniz.
    Sitedeki konut projeleri normal fiyatlarının altında sizlere sunulmaktadır. Çünkü site kullanıcılarına özel indirimli fiyat verilmiştir. Hayalinizdeki eve en uygun fiyata sahip olabilmek için zimobi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selda Çelik -- 20 Şubat 2018; 14:28:24 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.