Şimdi Ara

Eurovision 2019 Tel Aviv - Ana Konu - Kazanan: Hollanda (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
1
Favori
8.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son yillarin en iyi Eurovision'larindan birisiydi. Acikcasi genel hatlariyla her seyi cok begendim. Keyifli ve duygusal bir gece oldu benim icin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 19 Mayıs 2019; 2:20:5 >
  • Ben o bayrak kısmını kaçırmışım da millet kopmuş orada. Sunucuların tepkisini merak ettim şimdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

    Ben o bayrak kısmını kaçırmışım da millet kopmuş orada. Sunucuların tepkisini merak ettim şimdi



    Bu da Madonnanın sahne şovundan bi kare

    Eurovision 2019 Tel Aviv - Ana Konu - Kazanan: Hollanda




  • Kuzeyde küçücük bir ada ülkesinden genç bir grubun bile Filistinin durumundan haberdar olması çok etkileyici. Herkes biliyor ama herkes susuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen birisi lütfen alıntılasın. Jüriler almanyaya neden sıfır puan verdıler ? Bu puanlamayı neye gore yapıyorlar kı ? Bırısıne 200 küsür puan verıyorlar, dıgerıne sıfır puan.
  • Bu sene de bittiğine göre kısa bir değerlendirme yapalım. Şarkılar ilk açıklandığında sadece 6-7 şarkı hoşuma gitmişti. Vasat bir eurovision senesi geçiririz diye düşünüyordum. Ama tam aksine son yılların en iyi Eurovisionlarından biri oldu. Çoğu ülkenin sahne performansı çok başarılıydı. Gelişen teknolojiyle birlikte her geçen sene ortaya daha özgün işler çıkıyor. Genel manada tatmin edici bir gece oldu.

    Serhat'a da kısaca değinecek olursak 40 ülke arasından finale kalıp ilk 20'ye girdi. Eğer kendisi de isterse seneye San Marino'yu bir kez daha temsil edebilir. Gelecek sene görüşmek üzere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Bilen birisi lütfen alıntılasın. Jüriler almanyaya neden sıfır puan verdıler ? Bu puanlamayı neye gore yapıyorlar kı ? Bırısıne 200 küsür puan verıyorlar, dıgerıne sıfır puan.
    İlk açıklanan puanlar jüri oyları, 2. açıklanan puanlar halk oylarıydı. Yani Almanya'ya jüriler değil halk 0 puan verdi. Halk Almanya, Birleşik Krallık ve İspanya'yı pek sevmiyor. Genelde son sıralara layık görüyor.
  • Ekibin filistin bayrağına el koyduğu ana ait bir görüntü ortaya çıktı:


  • İnsanlarımız sebebsizce popüler olan her şeyi gömmeye eziklemeye çalışıyor, Hollanda taş gibi şarkıydı aga, illaha ki herkesin kendi zevki var, bu sene de özellikle son 2 yıla kıyasla çok daha sağlamdı, buna istinaden çok daha fazla favori ülke vardı o yüzden tartışmaların olması çok doğal ama gidip Hollanda’ya balon demek felan... harbiden kasmayın bu kadar ya.
    Neyse kendi adıma yarışmayı kısaca özetleyecek olursam; Hollanda ile beraber diğer favorilerim Rusya ve Fransaydı.
    Fransa çok büyük hayal kırıklığı oldu , 2-3 mesaj önce sahne şovları ters tepebilir demiştim tepti, Rusya’da her sene olduğu gibi jüriyi geçemedi ve Sergey 2016’da olduğu gibi gene 3. oldu :) Halk oylamasında 2016’da 1 2019’dada 2.’ydi ama malesef juri oyları işte...
    Makedonya için neden bu kadar underrated demiştim, jurinin gene azda olsa hakkını vermesi güzel oldu, Norveç”inse açık ara farkla halk oylamasında 1. olmasına şaşırdığımı belirteyim.
    Evet bir Eurovision’u daha geride bıraktık, umarım seneye en az bu seviyede ve mümkünse Türkiye’ninde olduğu bir Eurovision izleriz.
    Son olarak İsrail’de milyonların önünde Filistin bayrağı açmaya cesaret eden İzlanda’lı Hatari grubu, unutulmayacaksınız...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Halk oyu birincisinin Norvec olmasi da ilginc bu arada.
  • Serhat da halk oyunu 10. tamamlamis.
  • Şov genel olarak çok iyiydi. Para var huzur var. Fakir ülkeyle zengin ülkenin farkını görmüş olduk resmen geçen seneki Portekiz felaketinden sonra.

    Hollanda'nın birinci olmasından çok İsveç'in halktan 90 puan almasına sevindim. Geçen sene de jürüden yüksek oy alıp halktan baya düşük almıştı bunlar. İsviçre'nin biraz hakkı yendi diye düşünüyorum ama yine de 4. lük fena değil.

    İzlanda ve Madonna'nın yaptıkları ise güzeldi, gerçek protesto budur dedirtti.
  • Aslında Macaristan'ı tutuyordum 2 sene önceden tanıdığımdan fakat keko gibi sahne performansı vardı.Ondan dolayı finale bile geçemedi.Hasta gibiydi,Macaristan içindeki yarışmada daha gürdü sesi.Bir de 2017'deki şarkısı çok daha iyiydi.Özönviz'i keşke buraya saklasaymış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

    İlk açıklanan puanlar jüri oyları, 2. açıklanan puanlar halk oylarıydı. Yani Almanya'ya jüriler değil halk 0 puan verdi. Halk Almanya, Birleşik Krallık ve İspanya'yı pek sevmiyor. Genelde son sıralara layık görüyor.

    Alıntıları Göster
    Tesekkur ederım ama kafam karıştı hocam. Ilk puanlamada tek tek ulkelerı gosterıp puan verdıler. O puanlar ulke puanı degıl miydi? Ornegın yunanıstanı gosterdıler, yunanıstan sunucusu kıbrısa 12 puan verdı, dıger ulkerede 10 puan ve altını verdıler.




  • Ben en çok kardeş ülke diye değil Azerbaycanı yani chingiz'i çok beğendim. Kıbrıs hayal kırıklığı oldu. Isviçre ise bu şarkıyla kazanamadıysa birdaha da kazanamaz. En iyi şov da tartışmasız avustralya'idi hatta sob yılların en iyisiydi. Bence;

    1.Azerbaycan
    2.Avustralya
    3.Isviçre
    4.Kuzey Makedonya
    5.Hollanda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Leş eurovision organizasyonunda leş bir ülke olan israilde mükemmel bir hareketti izlandanın yaptığı.Politik oylamalar,bir halta yaramayan şarkılar ve kadın bedeni-eş cinsellik üzerine kurulmuş saçma sapan yerden güneş gibi parladı.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Eskiden jüri ile halk sms oyları birlikte hesaplanır ona göre bir puan çıkardı ortaya. Şimdi bunları ayırdılar. Jürinin 12 puan verdiği bir ülkeye halk çok az sms atabilir makedonya örneğinde olduğu gibi. Jüriden yüksek puan alırken halk sms'inden az oy aldılar. Jüri oyları genelde politik oluyor, tıpki bizim katılsak Azerbaycan'a 12 puan vereceğimiz gibi.
  • whitewalker21 W kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederım hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uchigatana

    Aslında Macaristan'ı tutuyordum 2 sene önceden tanıdığımdan fakat keko gibi sahne performansı vardı.Ondan dolayı finale bile geçemedi.Hasta gibiydi,Macaristan içindeki yarışmada daha gürdü sesi.Bir de 2017'deki şarkısı çok daha iyiydi.Özönviz'i keşke buraya saklasaymış.
    Macaristan iki yil once ne yaptiysa bu sene tipa tip aynisini yapti. Hic gerek yoktu bence. Finale cikmadiklari bu acidan iyi oldu.
  • Switch bölümünü izledim şimdi enteresan olmuş gerçekten. Verka ve Eleni muhteşem söylemiş şarkılarını. Zaten Eleni Foureira'nın performansına diyecek söz yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.