Şimdi Ara

Etrafınızda çirkin kız varsa bana yönlendirin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş nasıl bi şans varsa bana önceden -çirkin olduğu dönemlerde- teklif eden ve benim eski çıktığım -ortalama olarak güzel sayılan kızlar- kızların hepsi manyak derecede güzelleşiyor. Ulan madem potansiyelin vardı benle çıkarken niye kullanmıyordun? Haa?! Sormazlar mı adama? Damn it!



  • sayid hocam siz misiniz
  • sayid hoca asbest almaya gitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcayipKuark -- 10 Kasım 2014; 22:06:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AcayipKuark

    sayid hoca asbest almaya gitti

    gelince haber verir misiniz hocam
  • Bi tanesine rastladım eylül başında ada Pelindi. 8-9 sene önce sevgiliydik sonra ben askere gittim bitti haliyle. O zamanlar da güzeldi ama hatun bi girdi kafeye gözler üzerinde. Geldi biraz konuştuk kuzen vardı yanımda 30 yaşında benden büyük ayarlasana falan dedi, eski sevgilim de diyemedim. Yıllar ona vermiş benden almış resmen. Bir de ben 1.81 falanım kız da 1.70 civarları diye hatırlıyorum topuklu giymiş benden uzundu ya da ben kısaldım biraz. Vir Vir Vir konuştu bir şeyler anlattı gitti çok güzeldi tam konsantre olamadım. Askere gidiyorum ben diye kızdan ayrılınır mı? İşte bunlar hep pişmanlık ve hatıra.

    Ceyda da ora 3 teydi o zamanlar Nilay'a asıldığım için takmıyordum onu. Geçen onu da uzaktan bi gördüm zamanı geri alıp "yeşillikte yalnız buluşalım bir şey dicem" dediği ana bu haliyle dönmek istedim.

    Saat 10 u da geçti neyse salep içeyim en iyisi. Tahmin yeteneği geniş olacak işte insanın bi kere.




  • Bizi p.zvn.k mi zannettin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigend -- 10 Kasım 2014; 22:16:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twin pedal kullanıcısına yanıt
    Hala deliler gibi sevdiğim bi kız var Lanet olası gururumdan dolayı bi boku beceremiyorum. Birincisinde bi delilik yapıp gururumu yok saydım ve konuştum. Sonuç çok çok iyi oldu. Ancak ne farkeder yine salak gibi kaybettim hem de kendi ellerimle. Çok iyi biliyorum ki bi daha kimseyi onun kadar sevmeyeceğim ve kimse de beni onun kadar sevmeyecek. Nebileyim işte lan ne derseniz diyin. Kızı bir dakika bile dinlemeden çekip gittim öylece. Şimdi karşısına çıkmayı bırak mesaj atmaya bile yüzüm yok. Ki bana söyleyeceği her şeyi hakediyorum. Şimdi çirkinini güzelini bilmem umrumda da değil. Keşke diyorum sadece keşke o boktan güne tekrar dönebilsem. Neyse ne bitti işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.