Şimdi Ara

[ Etkinlik planlanıyor ] Türk Telekom'un enflasyon oranının üstünde zam yapması. ( taahhütler bitti) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
12.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
307 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 50 mbit fiber sınırsız için 134 ödüyorum ttnette. 100 mbit istersem 150 olacak kampanyayla. Fiber olanlar için hala rakam güzel bence. İşin ilginci, sorunsuz çalışıyor. 20 30 TL için Baska yere geçer miyim. Sanmam. Artık çoğu şehirde port problemi var. Alt yapı yatırımı yapmıyorlar yeni yerleşim bölgeleri hariç.
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Alakası yok mahalle arasındaki fiber santralden vdsl turknet alıyorum (82 mbit )direk modemin arkasına eksiz birşekilde takıyorum ona rağmen internet kötü diyebilirim. En iyi zamanda ping 18, yoğunlukta 50 -60 ms çıkıyor verimli değil. 2. bir internet var oda adsl 16 mbit ttnet. Mahalledeki santrale mesafe 80 metre binaya giriyor oradan yukarı çıkıyor. Onun pingi 13 ms. Yoğunlukta bile 12-20 oluyor maximum. Bu iş neye göre değişiyor anlamadım. Daha iyi olması gereken 82 vdsl eksiz olan internet ama öteki 16 mbit daha stabil ping düşük.
  • İlave olarak. Şirketlerin satın aldıkları bandwith ihalelerine bakın. Mobil için özellikle en geniş bandwith turkcell de. En çok parayı onlar verdi. Bu nedenle bir Vodafone bir ttelekom mobil turkcell kadar olamaz. Asla olmayacakta. Çünkü en başta devletten aldıkları bandwith düşük.

    Sabit İnternet için benzer olay var mı onu pek bilmiyorum. Araştırmak gerek.
  • Düşünce güzel ama Play Station oyun fiyatları için etkinlik yapıldı, devlet ek vergi getirdi :) Umarım ona benzemez.


    TTNet'e 35 mbit için 124 tl ödüyorum. Özellikle oyun oynarken iyi internet arıyor insan. Ama bulunduğum bölge dolayısıyla TTNet dışında bir ISS'ya da geçmeye cesaret edemiyorum. Taahütüm Ağustos'ta bitecek.

  • Takip
  • OnderT O kullanıcısına yanıt

    neyin peşindesin?


    sana diyorum ki; çinde - üzerine basıyorum ödediğim 69 TL'nin içinde modem ücreti var. Yalın internet, açıklamak adına söylüuorum, sabit hat aboneliğim yok sadece net aboneliği var. bu durum için zaten + para ödüyorsun.


    Hızım 24 mb tekrar belirtiyorum.




    bana kalkıp sanki TT'yi koruyormuşum gibi konuşuyormuşsun


    valla şu açıdan bakarsam tablo gayet makul. 2+2 sene taahüt yapmışım. 4 sene eder


    2018-2020 69 TL / 2020-2022 100 TL = 4056 TL yapar


    4056 / 48 = 84,5 TL yapar


    4 senede 25 mb hız interneti aylık 85 TL'ye kullanmış oluyorum.


    Ülkede reel enfalasyonun %30 larda - Gıda enflasyonunun %40 larda olduğu, asgari ücretin pul kadar değeri olmadığı gerçekliğinin ve bizi bu duruma getirenlerine başımızdaki iktidar olduğunun ve aynı iktidarın internet hizmeti aldığım TT'yi altın yumurtlayan TT'yi Araplara peşkeş çektiğini bilerek yazıyorum.


    ayda 85 TL internete ayırabiliyorum ki eve internet bağlatabiliyorum zaten. eğer internet faturası kalemi, ev ekonomisinde gereksiz, fuzili, fazla bir kalem olsaydı taahüdü yenilemezdim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 4 Aralık 2020; 10:54:26 >




  • Ben de geçen sene taahhüt sonunda neredeyse bütün ISS leri araştırdım. TT almamak için elimden geleni yaptım. Ama hem okuduğum yorumlar hem müşteri deneyimleri sonucunda hiç birini satın almayı gözüm yemedi.


    TT aldım biraz daha pahalı evet. Ama deneyimlerimi anlatacak olursam;

    2 sefer sorun yaşandı internette. Cumartesi akşam saatinde internet gitti. Müşteri hizmetleri ile görüştüm falan arıza kaydı açıldı. Dedim pazar günü internetsiz kaldık. Sabah 8:30 da telefonum çaldı. Arıza kaydı için geldik modeminizi bir kapayıp açabilir misiniz dedi bi ses. ŞAşırdım yataktan kalktım kapadım açtım. 2 dakika sonra tekrar aradı aynı numara, şu an internet gelmiş olmalı dedi. Baktım gelmiş. Teşekkür ettim gitti.

    Yaklaşık 2 ay sonra yine cumartesi akşamı internet gitti. Yine aradım arıza kaydı falan açtılar. İnanırmısınız ertesi sabah 9 da yine geldiler. Yine sorunu çözdüler ki bu sefer sorun benim kablodaymış. Biraz utandım falan sorun etmedi eleman.


    Yani diyeceğim o ki eğer hizmet istiyorsanız o parayı vermeye razı olacaksınız. Fiyattan memnun değilim ama hizmetten memnunum. Böyle hizmeti daha ucuza veren de yok maalesef.





  • Yazdıklarınızı okuyorum da ne güzel internetler varmış, şükretmesi lazım bazılarının.


    İskenderun'da şehirin içinde yaşıyorum, bölgemde türk telekom altyapısı var sadece ve 5 senedir port yok diyorlar, başvuru falan yapıyorum pork açma veya ekleme gibi bir hizmetimiz yok diyorlar.

    Sarı wi-fi isimli bir firmadan antenden internet alıyorum.6 mbps 60 lira, büyük ihtimal 70-80 olur.Onuda anca 1 falan alıyorumdur, youtubeda 360p takılmadan izleyemiyorum.

    Yazık bu ülkenin insanına...

  • Çok iyi mükemmel demiyorum ama ne zaman müşteri hizmetlerini arasam çözümlenmediği zaman en geç 1 gün içinde teknik personeli gönderip sorunu çözümlediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekom tüm bölgeleri ihale ediyor şu anda. Erişim şebekeleri ve mobil hepsini.


    Eğer ihalede mevcut fiyatların üzerinde çıkılırsa zamlara daha sert hazır olun.

  • pkblgn P kullanıcısına yanıt

    Tamam işte size dediğim şey. Sizin mahallenizdeki fiber altyapı güçlü değil. Bu yüzden yükü kaldırmıyor. Ben de vdsl fiber kullanıyorum 100mbit turknet , bir kere ping girdiğini görmedim. Valorantta 10ms ping ile oynuyorum. Hızım 85in altına düşmüyor. Yani sorun sizin yerel ilçe veya mahalle şebekenizde. Bu da TurkTelekomun sorunu. Çünkü mahalllenize o fiberleri Turktelekom çekti.

  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    yeni yapıldı halbuki 2 ay olmadı. demekki eski sistem fiber optik bağlantı çektiler
  • telekom zaten pahalı hocam bizim burada türk telekom fiber yok.. süperonline fiber 25mbit sınırsız + Tvplus 90 tl memnunum


    ama şunu söyliyim. iş fiyatlara gelince pek ciddiye alınmıyor konular. ama daha çok upload denince fiyatları arttırdıklarında sesi çıkmıyor milletin.


    zaten yine de pahalı fiyatlar. artık internet yaşamın bir parçası.. bu fiyatların daha makul olması lazım


    en azından 25mbit standart olmalı.

  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Biraz önce aradım 99 tl kurulum ücreti istiyorlar. Size neye göre kurulum ücreti yok dediler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ermayuha

    Biraz önce aradım 99 tl kurulum ücreti istiyorlar. Size neye göre kurulum ücreti yok dediler

    Hocam kurulu yalın internetiniz varsa, yetki veriyorsunuz diğer firmadan çıkış işlemlerini yapıyorlar. Bu şekilde olursa kurulum ücreti çıkmıyor. Eğer farklı durum varsa da otomatik ödeme talimatı verirseniz 33 lira kurulum ücreti çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adorer

    Bizim halkımıza mustahak..!! Herif gidip aynı hizmeti yarı fiyatada satan varken turkcell alıyor, bunda da o hesap, turknete geçin, begenmeyebilirsiniz, abone sayisi arttıkça hizmet kaliteside artacaktır

    Forumdaki Turk.net şikayetlerinin farkında mısınız? Bakın şu mesaja Allah aşkına, böyle bir şey olabilir mi?



    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146808686

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cerkes555

    Arkadaşlar bende tesadüf eseri faturama bakayım dedim böyle bir şey karşıma çıktı açıkçası pek bir şey anlamadım. Ödenmemiş faturam, geçmiş borcum yok ama böyle bir şey diyor.


    Edit: müşteri hizmetleri ile görüştüğümde kasım ayının faturasını 2 gün geç ödediğim için 35 lira ceza kesmiş yazıklar olsun...

    merhaba ben uzun süre 4441444 ilk kurulduğundan beri ç,m de çalıştım ozamanlar telefonla ilgili bölümdü sadece ve biz telefon faturaları vs. bakardık telefon faturalarında da çeşitli ücret adı altında faturalara yansıyan ücret olur bunu çeşitli sebepleri var , faturanızın geç ödenmesinden kaynaklı değil aradaki fak geç ödenmesi sebep alınan ücret 1.40 tl olmuş fakat faturanızda farklı bir kalem var diğer ücretler olarak ve orada yansıyan 51.49 tl buda hattınızda olan bir şeyin iptali olabilir sadece örnek veriyorum örnek siz kampanyadan çıktınız ve kampanyadan modem aldınız faturanızı her ay 7 tl ücret yansıyordu diğer ücret bunun gibi birşey hattınızla ilgili birşey iptal ettiniz mi herhangi bir değişiklik yaptınız mı ?





  • simsek59 kullanıcısına yanıt
    Yapmadım kesinlikle müşteri hizmetlerini aradığımda 2 gün geç ödendiği için 35 lira açma kapama bedeli ekkemişler. Artık böyle olacak dediler. Araştırdım biraz herkeze aynı yapmışlar.
  • Türk Telekom hizmet vermeden milletin cebindeki parasına göz diken şirkettir. Babama da kaç defa bizzat 444 1 444 üzerinden arayarak ihtiyacı olmadığı halde tarifeye ek dakika içeren paket taahhüdü mü dersin, modeminiz yavaş diye kandırıp dandik Tp-link modemi itelemek mi dersin.


    Bi kısım bilinçli insanı kandıramıyolar ama, kandırdıkları onlara yetiyo.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.