Şimdi Ara

Etik-Ahlak Kalmamış Ülkede 60 Bin Lira Bütçe İle Sıfır Astra Sedan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir tanıdıktan ikinci el . yada sıfır km yetkili bayii den alın . galeriden almayın .

    astra edition plus detaylar için .

    http://www.epey.com/araba/2016-opel-astra-sedan-1-6-115-hp-edition-plus.html
  • bana kalirsa bu araç opelin bugu oldu sanirim çok getirdiler

    alinir

    navigasyon bana kalirsa da gereksiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el sorunsuz hasarsiz arac alinmaz. Su piyasada 0 arac almak ve 2. El sorunsuz arac almak bence enayilik.

    En temizi sorunlu ucuz arac alinip toplanir oyle binilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el almak istiyorsanız ilk sahibinden olan araçlara yönelmenizi tavsiye ederim.

    Eğer yoksa sıfır km arac iyidir tabiki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra tabiki f/p aracı ama yeni dacia stepwaya da baya özellik eklenmis hem dizel 55bin fiyatı var biri c biri b segmenti ama hem az yakar hemde en az astra kadar özellik eklendi bi düsünün derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sizin gibi bir yıl önce 2.el araç aradım durust aracın fiyatını isteyen bir satıcı ve araç bulamadım piyasa çakal dolu hele o malum sitede anladın ki cakallar cirit atıyor birkaç araç baktıktan sonra lanet ettim borclanip gidip sıfır astra aldim ne iyi etmisim diyorum şimdi ilk siz biniyorsunuz aracın herşeyin biliyorsunuz ayrıca astra sedan tam bir fiyat performans aracı o fiyatın Türkiye deki en iyi aracı lpg taktırdım kullanıyorum.
    Gecen birkaç arkadaş benim memnuniyetimden dolayı astra tercih ettiler ve bayiden Editions plus için 56 bin fiyat aldı ocak vergisi karter koruma ve park sensoru hediye tavsiyem dışardan 2000tl civarı brc lpg taktirin multimedya da dışardan 1500 e taktirin bayi fazla para ister 60000 e güzel bir aracınız olur.Hakkınızda hayırlısı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay önce aldım 55500 e 2000 e lovato obd 2 smart kit taktırdım lpg işini en iyi yapan yerde 1200 tane astra j kasaya montaj yapmış bir servis
    ortalama hız 35 kmh 1000 km istanbul içi ortalaması 9.3 litre
    lpg deposu 89 tl ye doluyor 350 km yol gidiyor bu da 25 kuruş oluyor ilk calıstırmadaki benzini saymazsak hadi onada 5 kuruş desen ki o kadar yakmaz bile çok çabuk gaza geçiyor 25 dereceydi sanırım gaza geçme derecesi ben almadan önce vay şöyle yakar vay böyle yakar vay şöyle olur herkez kullanmadıgı görmediği araba hakkında yorum yapıyordu ben cok memnunum tank gibi araba 170-180 e çıktım bir kaç kere yağ gibi akıyor yolda viraj miraj dinlemiyor araba hiç kazıya kazıya gidiyor yolu bence muhteşem araç astra
  • Arada bir stepway lafı geçmiş...
    Sandero Stepway filodan 6000 kmde bir araç kiraladık, araba neredeyse sıfır ayarında kusursuzdu. 48000 km tek şöför (ben) ile kullanıldı.

    Açıkçası oldukça hor kullanıldı ama bakımı da hiç aksatılmadı.

    Sonuç: Arabanın 1 yılda bütün plastik aksamından tıkırtılar gelmeye başladı. Malzeme kalitesi çok yetersiz. Stepway tavsiyelerini dikkate almayın.
  • ilk aracınız olduğuna göre sanayi ve arıza deneyiminiz fazla değildir.ikinci elin her zaman riski vardır.tanıdıktanda alsan nerede ne yapıldı,hangi parça-yağ vs. kullanıldı,bunların çoğu belirsizdir.belli bir markaya yönelen,beklentisinin ve aldığı aracı bilenler dışında parası yetipte ikinci elde macera aramak bence fazla riskli.bence bu araç bütçenize uygun,sıfır,ikinci eli kuvvetli olduğuna göre ekran vs. ıvır zıvıra(meraklıysan,olmazsa olmaz dersen başka)para bağlamadan almandan yanayım.
  • Şu pahalılıkta ben 2.el almanızı tavsiye ederim ama elden mümkünse tanıdıktan alın.bi ihtimal arıza çıkarıp canını sıkabilir ama vergi kasko bakım masrafları vs sıfırda kesin fazla fazla vereceksin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecenlerde opel neskar a gittim bursada ki astra j edition 1.6 lari 52.000 tlye birakiyorlardi bilginiz olsun bayileri arayip fiyat isteyin bayiden bayiye fiat degisiyor biraz. Ne alacaksaniz hayirli olsun simdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günümüzde sıfır araçların boş versiyonları bile gayet tatmin edici bana göre. Hem de alırken kafan rahat olur. 2. elde cazip fırsat bulmak çok zor. İyi arabalar 2 gün durmuyor ilanda hemen satılıyor. Ben olsam o parayla ben de sıfır almaya öncelik verirdim.
  • 1 ay öncesine kadar aynı aracın hatchback olanını kullanıyordum. Deneyimlerimi sizinle paylaşayım hocam aklıma geldiği kadarıyla. Oldukça güven veren oturaklı bir araç. Arka kısım birazcık dar. Araç pek fazla atik değil ama atmosferik motor olduğundan yüksek devirlerde tatmin edici olur performansı. Aracın en büyük dezavantajı ise yakıtı. Ne yaptım ne ettim şehir içi yakıt tüketimini 9.5 lt nin altına düşüremedim. Yani çok yakan bir araç o yüzden eğer lpg taktırmayı düşünmüyorsanız sizi çok üzecektir tavsiye etmem. Onun dışında yol tutuşu, iç malzeme kalitesi vs tatmin edici boyutta diyebilirim. Ben özellikle gögüs kısmını çok beğeniyorum astra j nin. Şİmdilik aklıma gelenler bunlar sizin kafanıza takılan bir yer var ise seve seve cevaplarım. Hee unutmadan mümkünse siyah renk almayın opelin siyah rengi tam bir fiyasko bu arada. Neptün mavi revaçtan olan rengidir astranın.




  • Hocam opel neskar ın dini imanı yok. Bu kadar tok, ilgisiz ve bilgisiz satıcı ben hayatımda görmedim. Bana indirimle 53 bin 500 ye ancak verebiliriz yoksa zarar ediyoruz dedikleri aracı istanbul Opel Balkandan 51 e aldım. Görevli satuş temsilcisi bana sattıkları 1 araçtan 250 tl kar ettiklerini söyledi. Daha sonra bununlada yetinmedi astra j editionlara tüp takılamayacağını uyumlu olmadığını söyledi ''ne saçmalıyorsunuz Allah aşkına'' dediğimde servisteki ustayı aradı ve teyit ettirdi Tam şuursuzlar sürüsü anlayacağınız.
  • Benim anlamadığım artık neredeyse herkes ikinci el piyasasından bıktı. Parasını verip sıfır alıyor çevrem hep böyle davranıyor.



    Bu durumda piyasa neden düşmüyor? Kim alıyor bu araçları?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Pazar günü sözleşme imzalamaya gideceğiz. Astra Sedan 1.6 Benzinli 115 HP MT Edition Plus için söz aldık bayiden.
  • şirket aracı olarak bunu kullanıyoruz. yalnız araba içeri çok ses alıyor bizim araçlarda kol dayama var ancak çok aşağıda ve hiç kullanışlı değil. iç malzeme kalitesi ve konsol tasarımı bana göre çok kötü.
  • Çalıştığım şirkette bir abim astra sedan 10 bin bakımına 800 tl vermis, bana çok pahalı geldi, yapılan sadece hava, yağ, polen filtresi ve yağ değişimi,

    Yine şirketten arkadaşım focus 30 bin bakimi için 750 lira ödedi, yapılan işlem, hava, yağ, polen filtresi ve yağ değişimi, artı olarak bujiler ve fren hidroliği değişimi,

    İkiside yetkili servis ama opel çok kazık
  • bence o araca lpg yapılmazsa zarar edersin, araç uyumluysa takılmalı
  • mithrandir24 kullanıcısına yanıt
    Aynı satıcıya denk geldik desene banada araç 2 ton dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.