Şimdi Ara

Ethereum kurucusu Vitalik’ten 1 milyar dolarlık SHIB bağışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Yapcam tabii başrolünde de seni oynatcam :))

  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Yoo bence sen güzel oynarsın .)) Elon rolünü sana vercem... Yoksa Dogeyi mi oynasan, dur karar veremedim. Cast yapmak lazım.

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Doge değil onlar, Vitalik'in ve Doge'nin adını kullanan birbirinin kopyası gereksiz Ethereum üzerinde çalışan tokenlar. Sitelerine girin bakın anasayfalarında "yarısını Vitalik'e gönderdik" yazıyor kocaman. Bunlar Ethereum üzerinde çalıştığı için aslında Vitalik daha çok kendi platformuna zarar vermiş oluyor bence. Bu tip adamalar sırf Vitalik'in adını kullanmak için bile Ethereum üzerinde proje geliştiriyor. Zaten bu yüzden Vitalik satmaz diye gönderiyorlar, hem de saygı duyulan birisi olduğu için reklam yapıyorlar. Saçma ama adamların hedefindeki kişiler neyin ne olduğunu bilmiyor. Ayrıca ne Elon Musk'ın ne de Vitalik'in böyle hesaplar yapmasına gerek yok, birisi arkasındaki kalabalığı kullanarak manipülasyon yapıyor diğeri çok yerinde bir karşılık veriyor hem de Ethereum çıkacağı kadar çıkmış bunları kıskanacak hali yok. Elon Musk'ın bunu yapmasının sebebinin rokete Doge ismini vermeye varacak kadar yaptığı haberlerin Doge'yi yükseltmemesi ve fiyatın düşmeye başlaması olduğunu düşünüyorum. Şimdi insanlar Elon Doge'yi uçuracak diye seviniyor.





  • Hepsi çakılsa da ucuza ekran kartı alsak. 20 yıllık red alert 2, yuri's revenge, returrn to castle wolfenstein oynadım bayramda...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 17 Mayıs 2021; 14:08:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.