Şimdi Ara

EternalSin icin L2Walker ve otomatik BOC kastirma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Selamlar,

    Basliktada dedigim gibi Blood Of Chaos (BOC) kasma isini otomatik olarak yapicaz. Dedigim uygulamalari yaparsaniz 1 gunde yaklasik olarak 40 BOC cikarticaksiniz bazen 50 de olabiliyor. Server'daki suanki fiyatlari 12.5kkaa ya kadar dustu. Size lazım olanlar...

    5 tane farkli Account alicaz.
    4 x Spoiler yani Bounty Hunter. Evt 4 tane ilk 70'e kadar cuce kasabilirsiniz sonra kendisi BOC toplarken lvl atliyaciktir.
    1 x prophet
    1 x SwordSinger yani songcumuz. Prophet ve Swordsinger ayni ACC icin barınsın.

    Ben yaklasik 2 aydir bu sekilde kasiyorum oyunu biraktim ve butun itemlerimi SA Armorlar silahlari arkadaslarima dagittim. Yanliz sunuda belirteyim bu sekilde 1 ay boyunca gunde ortalama 15 saat cuceleri kastirdiginiz zaman kotaniz 10GB kadar dolabilir sonradan kufur etmeyin.

    Dedigim gibi 2 aydir kullaniyorum ve BAN'lanmadim sizde banlanmazsiniz. Size burda butun ayarlari tek tek anlatacagim. Bazi bilmeyen L2walker kullanicilari rahatlikla yakalanabilirler. Bunlara ornek verecek olarsak; Duvar arkasinda olan bi mob a otomatik olarak target almasi ve mob a vuramadigi halde onunde durmasi gibi. Bunlar isi bilmezler dolasiyle sikayet edilirler ve banlanirlar.

    Verdigim walker kendi walkerim hicbir siteden indirip kullanmadim. Bunu neden soyluyorum,cunku Walkerimiz temizdir hicbir trojen veya keylogger icermiyordur.Walker kullanmayi bilen arkadaslara sunu soyleyim o zaman ne demek istedigimi anlarlar. Eskiden Walkeriniz calisiyordu ama Subat ayin biseyler oldu ve calismamaya basladi. Nedeni ise Loginserverport'un sadece 2981 olarak degismesiydi.

    Evt simdi walkerimizi indirelim ve ayarlarimizi yapalim.
    http:// r a p i d s h a r e . c o m /files/27022891/L2-ES_icin_Walker.rar.html

    Walker'a girmeden once hosts ayalarimizi yapalim.
    C:\WINDOWS\system32\drivers\etc dizinine inip hosts dosyasini buluyoruz. Notpad ile aciyoruz ve bu satırları ekliyoruz.

    127.0.0.1 vip.towalker.com
    127.0.0.1 vip1.towalker.com
    127.0.0.1 vip2.towalker.com
    127.0.0.1 vip3.towalker.com
    127.0.0.1 vip4.towalker.com
    127.0.0.1 vip5.towalker.com
    127.0.0.1 vip6.towalker.com
    127.0.0.1 vip7.towalker.com
    127.0.0.1 vip.tt2xz.com
    127.0.0.1 vip1.tt2xz.com
    127.0.0.1 vip2.tt2xz.com
    127.0.0.1 vip3.tt2xz.com
    127.0.0.1 vip4.tt2xz.com
    127.0.0.1 vip5.tt2xz.com
    127.0.0.1 vip6.tt2xz.com

    Kapatip kaydet diyoruz.

    Walkeri calistirip servera baglanmak icin ilk olarak ''Server Verify Emulator.exe'' yi calistiyoruz ve bunu hic kapatmiyacaz surekli acik kalmasi lazim. Daha sonra ''patcher.exe'' yi acip ordan Load kısmına basıp ıstedıgımız kadar walker acabiliriz.

    Evt Load dedikten sonra walker acildi ve karsımızda simdi size bi benim cuceleri kastirma olayini anlatacagim.

    Mihrilde calistirdigim 4 tane cuce vardi bunlarin isimlerini yazayim artik belki goren vardir. Permatik , Kefken , İpodNano , MircoFilipovic . Bunlar Oglen 12 den sabah 8 e kadar calisirlardi. İllaki PK lar olucak kesicek veya mob tarafindan olduruluceksiniz ama cok fena BOC kasicaksiniz emin olun.

    Benim calisma taktigimde Mihril Mines ı 4 e bolmustum
    1. yer ilk giris kismi yani ilk giristeki NPC den yukari ciktiginizdaki duzluk orda 1 cuce calisir.
    2. yer Merdivenlerden asagi indinizdeki buyuk alan
    3. yer onun karsisindaki
    4.yerde 3. nun karsisindaki. Belki anlatamadim ama Mihrili bilenler tahmin etsinler.

    Her bolgede 1 cuce calisitircaz eger 2 tane koyarsak olurda bi yerde yanyana gelirlerse ayni hareketleri yaptigindan dikkat cekebilirler. size tavsiyem 1 alan 1 cuce. Ben size 4 cuce dedim siz 2 kastirin orasi size kalmis. Evt bu cuceler Surekli calisacagi icin bufflara ihtiyaci var. Surekli git gel Aio al aio da sira bekle yok efendim adama dersin Vampiric Rage at atmaz fln fln ugrasmayin. 1 Prophet ve 1 Swordsinger isinizi gorucektir.

    Prophet ve SWS yi kasin 70 e kadar cok fazla abartmaya gerek yok. İlk olarak cucelerimizi soktruktan sonra Prophet ile hepsini gezicek tek tek bufflicaksiniz 4 cuceyi 4 bolumu gezerek bufflayin sonra SWS ile girip Songlayin. A grade Tallum Heavy Set ve A grade takilar ile normal bi warrior bufflari attiginizda M def 1500 e kadar cikiyor P def 1100 lerde biseydi. A grade takilarida Unseal edin tabiki zaten ucuz 1 tanesi 98kaa bisi degil. Evt bu sekilde her 3 saatte bir girip bufflarimizi aticaz bunu kendimiz yapicaz hem konrol amacli girip cikmis olursunuz. Cucelerin ayarlari anlatmadan once size bi kac istatistikleri ve almaniz gerekenleri soyleyim

    1. Mana pot IDsini bu serverda bulamadim calismiyor. O yuzden yanimiza 17.000 yani 17k mana pot alicaz
    2. yaklasik olarak 3-4k Heal pot
    3. 20k soulshot alicaz. Bu dedigim 3 seyi alirsaniz cantaniz %50 dolucaktir cok degil rahatlikla tasir.

    Bu dedigim itemler size tam 1 gun yeticek hatta sasiricaksiniz tam olduguna.
    1 cuce ortalama 1 gunde yaklasık 30kkaa cikartiyor ortalama 10 boc'da yaninda geliyor. Bazen 20 bile olabiliyor. Benim basima cok sey geldi ordan biliyorum yarim saatte 6 tane bile ciktigi olmustu. Bazen 1 gunde 1 tane geldigi oluyordu. Cok farkli degerler var.

    Neyse ayarlara gecelim artik. Cucelerde yaptigim ayarlari sizlerlede yapalim. Server'a Login olduktan sonra Walkerin Setup kısmından Option's a giriyoruz. HP MP Protect kisminda skill olarak Battle Roar i kullandiricaz. Zaten PRophet ve SWS bufflari aldigimizda HP miz 17k civari olucak 78LVL de tabi. Bu kisimda kendi ayarlarimda yaptigim HP %90 dan kucukse Battle Roar kullan. Ve bu kısım cok onemli ne yazıkkı ben boyle yapıyorum MANA kullanma olayi. hp %100 oldugunda MANA pot kullan Delay kısmınıda 1 yapın HP her %100 oldugu zaman 1 saniyede 1 mana pot kullanicak. Ben MANA pot ID sini bulamadigim icin boyle yaptim. Eger siz veya bilen biri varsa buraya yazsin Scriptini koyalim o zaman MP %80 e dustugunde 1 pot kullan olarak ayarlayabilirz. Bu kısıma ek olarak sunuda ekleyebilirsiniz. HP %20 den kucuk oldugunda Fake Death kullan gibi. Cok isinize yaricak bunlar Battle Roar zaten hp yi cak diye yukseltiyor cuce kullananlar bilir.

    Combat heal kismina geliyoruz. Burasi cok nemli Sweeper i burda yapicaz sakin atlamayin boc moc gelmez. Soul shot ayari icin Shot type kismindan artik ne grade silah kullaniyosaniz onun soulshoti secin ayni shot u skill shotda da secin.

    Asagida kucuk bi ayar daha var ; Run When Surrounded By kısmı. bunu 5 yapın veya 4 anlamı etrafında şu kadar mob odlugu zaman kos. Mesela cucenin kasarken yanina 5 tane daha mob geldi hepsini kesemez. Etrafda dolanip kosmaya baslar sizin yaninizda mob kesenlere moblari satar :)

    Open Skill in Fight kısmında Skill 1 kısmını tıkleyın ve Spoil skillinizi secin. Surekli spoil aticak mob'a.
    Ve en asagida altin degerinde olan ayarimiz var. Boclarimiz bu sekilde gelicek.
    Target Dead Use Skill , Skill kısmını tıklayın ve SWEEPER ı secip HP yuzdesını 0 yapın. 0 yapmayı unutmayın sakın.Burdaki ayar sudur. Mob oldugu zaman yani HPsi%0 oldugun SWEEPER skillini kullanicak.
    İste 7.24 BOC bu sekilde dusucek. Devam edelim..

    Party kısmına gelin burdaki ayarlarimiz Prophet ve SWS oyuna girdiginda PT attigimiz zaman otomatik kabul etmesini saglamak. Burdaki yapacagimiz ayarlar sunlar
    Party / Party Settings / Follow Settings kısmında Auto Accept invite names kısmna kendi Prophet ve SWS lerimizin nicklerini yaziyoruz. Ornek olarak UnixCrew;LordStriker;Raghu;BlackWind;0tamer0; gibi

    Buffer'ınızla oyuna girdiginiz zaman Cucenin mob kesiyor bile olsa ustune tiklayin PT atin direk kabul edicektir sizde bufflayin. PT den cikmayi unutmayin yoksa diger cucenizle PT de kalir :) PT atın bufflayin ardindan pt den ayrilin.

    Elimden geldiginde onemli kisimlari anlatmaya calisiyorum. Sira geldi en onemli ozellige. Belki sizde gormussunuzdur oyunda. Mob yani yaratik duvarin icindedir tam onundede bi char vardir ona vurmak istiyordur ama vuramiyordur mal mal bakisiyorlardir :) bunun nedeni isi Pathing de yapacagimiz ayarlardan. Calisitiniz 1.2.3.4. bolgedeki yerlerde kendimize bir kare olusturucaz alan kurucaz. Cucemiz burayi keslinlikle gecmicek. Cucemizi Mihril e getirdikten sonra kastiracagimiz onanın tam ortasina alin. Walker ile oyuna giris yaptiktan sonra zaten duvarda olan moblarin oldugu koseyi goruceksiniz onu da nerden anlarsiniz genelde para ve runelar cok olur. yani bunu anlatamiyorum simdi ama zamanla anlarsiniz. Kendine Pathing olustururken kuracaginiz KARE nin o kisimlari almamasina dikkat edin. Pathing de yapacagimzi ayarlarida aynen yazayim.

    Combat begin point is center point,Radii kısmı KARE bolgesını olusturan yer. Cucemizin oldugu durdugu yer tam ortadir bunun etrafından baz alınarak bir kare olusturulur ve bunun dısında asla cıkmaz.bu KARE yi olustururken duvar kısımlarına dikkat edin. Sorna duvar dibinde moblara vurmaya claismayin :)

    Onemli bir ozellik daha Z limit dir. Bu nedemek onuda aciklayim ornegin KARE bazına aldıgınız yer 2 sekilde bir bolgenin ustunde moblar var birde yer altinda ama oyuna Walker ile girdiginide size yer ustunde olanida gosterir yer altindada. Mesela ornek olarak Cataboms'lari Necropolisleri bilirsiniz SevenSings yerleri. Nasıl orda yer altina iniyoruz ama yer ustunde moblar vardir. Z limit i tikledigimiz zmana char nerdeyse ordaki moblari sadece gorur. Bunun amacı yer ustunde olan bi mob a target alip da vuramamasını onlemektir. Eger boyle biri olursa zaten Cant see target fln yazısını goruceksınız. Uzun lafin kısası Z limit kısmını 500 de birakin. Z limit ayarini hemen altında No mons, move with pacthpoint kısmını tiklemeyi unutmayin.

    item settings kismina gelelim burdaki ayarimiz Pick up item distance 400 olsun
    Pick up item before atack kismida tikli olsun. Zaten size tikli gelicektir.

    Diger ayarlari anlatmaya pek gerek duymuyorum onemli olanlar bunlardi zaten. Ama dersenziki 'yok kardes biz senin bu anlattiklarindan bisi anlamadik bize kendi *.ini dosyanı gonder load edelim' o zaman pm atin. Fakat bu sekilde yapip ogrenirseniz daha degisik seyler bulabilirsiniz. Bi kac char acin deneyin. baska charinizla girip izleyin neler yapiyor diye.
    Eger Z limit ayarini ve patchpoint kısmını yaparsanız kolay kolay kımseye yakalanmazsınız.

    76 oldugunuzda giymenizi tavsiye edecegim seyleride yazayim. Elinize mutlaka normal bi Angel Slayer dagger alin. Buffer ve SWS songlarindan sonra critical 347 fln oluyordu snairim. BHH ile cok komıik bi rakam geliyor. Dancer soylemedim cunku Battle roar , Heal pot ve yiceksinzi ki STUN yediginizde 3 barinizin gitme ihtimali var. ama bu sekilde bufflari atarsaniz size 3 barlik tam bos yer kalicak:)

    Eger bunlarda uzman olursaniz sizinle ilerde baska bi sey daha paylasicam. En son artik sunu diceksiniz ben kendimden biliyorum. ' ya kardesim boc kasmaktan gina geldi artik,biz hizli bi sekilde AA kasmak istiyoruz.'' Evt bunun icinde neler lazim yazalim hafifce.

    Warlord , Overlord, ,Bishop , 3 tane SPS veya artik siz koyun adını. Walker ayarlarini iyi cozebilirseniz. Mihril Mine's in en dip koselerine gidip toplu halde mob kesebilirsiniz. Ayarlar basit sadece inceleyin. Warlord cekicek overlord bir kac buff aticak diger nuker lar veya artik kimi koyarsaniz onlar kesicek. Tabi bihopuda unutmayin. 7-8 kislik bi pt ile rahatlikla toplu halde otomatik kesersiniz:) Walker icinde harika ayarlar var mesela pt nizde 1 tane tasiyici olarak CUCE tutun bombos hali ile yaklasik 30k MANA tasiyabilir. Ve party settings ayarlarina bakarsaniz otomatik Trade bolumu bulunmakta. Atiyorum mesela Overlordun manasi %10 a dustugu zaman X sahisla su kadar mana trade et gibi.

    Umarim yanlis yazdigim bisey yoktur.Neyse bu kadarlik yeter,sorunlariniz olucaktir burdan yazin cevaplamaya calisirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordStriker -- 20 Nisan 2007; 22:54:07 >







  • eline sağlik yawru ula burda rep yok demi
  • rep'e ne gerek var. yenirmiki lazim olsun:) 1 5 olsun 5 10 olsun,bize lazım degil oyle seyler
  • niye kotayi bu kadar costuruyo ??
  • Abyss 7x icin bulabilirmisin?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eminshop

    niye kotayi bu kadar costuruyo ??



    çünkü sen walkerla bile açsan aynı oyunu nrmal açmışsın gibi veri indiriyor bunun 5 tane olduğunu göz önüne aldığında ve günde 15 saat gibi bi süre kastırdığını düşündüğünde kaba bi hesapla

    1 tanesi 15 saatte minimum 50 mb indirse ..... 50.5=250 mb günlük
    20 gün çalıştırsan 250.20 = 5gb

    ki bu ultra minimum değerler eternal sin gibi kalabalık bi serverı göz önüne alırsan 10gb etmesi gayet mantıklı
  • saol acikLaman icin
  • yaw hani sen l2 yi bırakmışdın:))Çaktırma bende başladım geri bi kaç gün önce:( tuttular kolumdan götürdüler beni pvp-x e:Dama skillere bayıldım pvpx deki:))
  • Abyss icin varsa plzzz
  • ABYSS İÇİN VAR şimdi sana linki veriyorum bu arkadaşımın verdiği linkten l2walkerı yükle sonra benim gönderdiğim set.ini dosyasınıda bu l2walkerın için yükle çalışacaktır. ancak tavsiyem kullanmaman çünkü 6 tane accountum banlandı neden hala bilmiyorum l2walker yüzünden olma ihtimalide var ancak düşük bir ihtimal. İstadeiğiniz başka bir server için ayar lazımsa burada bir topicde konu açın bende .ini dosyalarını vereyim isteniler server için kolaylıkla ayar yapabiliyorum...

    set.ini dosyası oluştur ve içine şunları yaz sonra kaydet ve kapat.
    [DEFAULT]
    CountryList=theabyss;
    DefaultCountry=0
    DefaultServer=3
    DefaultCharacter=0
    DefaultAccount=draga1234
    DefaultPassWord=
    [theabyss]
    LoginServerIP=85.112.114.77
    LoginServerPort=2593
    ProtocolVersion=659
    ServerList=[1]3x;[2]300x;[3]7x;[4]10x
  • http://www.l2pwnage.net/index.php
    bu link deki içinde bana set.ini atabilecek varmı acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.