Şimdi Ara

Esse - 24 saat geçerli CYBER MONDAY Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.819
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben kendi adıma söyleyeyim, BİR DAHA ESSE.COM.TR'DEN ALIŞVERİŞ YAPARSAM TOP OLAYIM. Satın alırsınız, kargo adresinize gelir, cihaz çalışırsa sıkıntı yok. Ama bu aşamalarda bir problem yaşarsanız kesinlikle karşınızda bir muhatap aramayın.

    ÖZETLE BAŞIMDAN GEÇEN OLAY:
    Adamlardan geçen hafta bir yoğurt makinası aldım, Cumartesi günü kargolamışlar.

    Cebime gelen mesaj "Kargonuzun teslim birimi Aydın Şubesidir"
    Şaşırdım, zira ben Afyon'da yaşıyordum. Aradım Yurtiçi kargoyu, adamlar adıma kargo bulamadılar. Zira Adım Mehmet Aydın AKALAN ama alıcı adı olarak Mehmet AYDIN girmişler.
    İşin en enteresan yanı ise Adresi olarak iş yerimin yani Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin adresini vermiştim. Adamlar hiç mi düşünemedi Afyon kocatepe Üniversitesi'nin Afyon'da olabileceğini.

    Ama asıl dram burada başlıyor. İşi düzeltmek için Esse müşteri hizmetlerini aradım, ARAMAZ OLAYDIM. İlk başlarda ulaşamadığım telefona, en sonunda 45 dakika hatta beklemem sonucu ulaşabildim. Açan şahız bana internet mağazası ile ilgilenen Taner Bey'în cebini vereyim dedi.

    Taner Bey cebine bakmamakla ısrarcıydı ki 2-3 saatlik uğraşım sonucu telefonu açtı. Ancak açan şahıs Essec çalışanı olmadığını söyledi.

    BU KADAR LAKAYITLIK VE İLGİSİZLİĞE İLK KEZ RASTLADIM DOĞRUSU. Ki artık market alışverilerini bile internetten (n11.com :) ) yaparken, ilk kez bir firma bu kadar baştan savma bir kargolama yapıyor ve ilk kez bu kadar ilgisiz kalıyordu. Sikayetvar.com'a bastım şikayeti;
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2147925/esse-yanlis-isme-ve-adrese-kargo-ve-ilgisiz-musteri-h/oas2u


    Ben de müşteri hizmetlerini arayıp, mesai içinde bir kez daha 2-3 saatimi kaybetmek yerine Yurtiçi kargo ile olayı sonunda bugün çözdüm.

    Esse'den ise ŞİKAYETİME KESİNLİKLE BİR GERİ DÖNÜŞ OLMADI.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.