Şimdi Ara

Essay yazılır, Herkes essay yazabilecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İNGİLİZCE ESSAY YAZILIR

    Boğaziçi Üniversitesi mezunları olarak essay yazılırsloganı ile yola çıkalı 15 sene oldu. İngilizce hazırlık sınıfı öğrencileri için essay yazmak mecburidir. Essay yazmak kolay bir çalışma değildir. Essay yazmak isteyen üniversite öğrencileri için zorunlu olan bu dersin üstesinden gelmeleri için yapılması gereken essay nasıl yazılır sorusuna cevap vermeleridir. Biz essay grubu olarak her türlü essayinizi en kısa zamanda yazıp size teslim ediyoruz.

    Essay yazmak için gerekli olan üç temel birikimin olması gerekir. Bunlardan birincisi vocabulary bilgisidir. Kelime bilgisi olmadan essay yazmak neredeyse imkansızdır. Günlük kelime çalışması yapıp kısa süre içinde kelime eksiğinizi gidermeniz gerekir. Gerekli İkinci temel birikim gramerdir. Kelime bilginiz yeterli ama gramer eksiğiniz varsa, essayiniz geçer not alamaz. Bunun için en kısa zamanda gramer eksiğinizi gidermeniz gerekir. Gerekli olan üçüncü temel birikim ise essay yazma tekniklerini öğrenmektir. ingilizce essay yazılır . Tüm öğrencilerimize essay yazmaktayız.

    İngilizce essay yazdığımız dersleri sıralamak gerekirse ; sosyoloji, psikoloji, uluslararası ilişkiler, işletme, ekonomi, felsefe ve diğer bölümlerin essaylerini yazıyoruz.

    Essay grubu olarak, en kısa zamanda, uygun ücrete , benzersiz, gizliliğie dikkat ederek essay yazıyoruz.

    Bilgi almak için 0533 6558425







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.