Şimdi Ara

UNDİSPUTED (KARİYER GÜNCELLEMESİ GELDİ) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
8
Favori
12.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu ufc oyunları pce gelse keşke

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • halikarnas1970 kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam oyun her yeni güncelleme ile daha iyi hissettiriyor


    umalım ki gelişim süreci verimli geçsin ve sağlam bir oyun olsun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 28 Temmuz 2023; 14:21:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim oyunla ilgili görüşlerim olumsuz olarak değişmiştir arkadaşlar. Oyunu yeren arkadaşlara yaptığım eleştirileri de geri alıyorum çünkü 3 aydır bu kadar bariz sorunlar düzeltilmiyorsa bu oyundan bi yol olmaz.


    - Sunum berbat. Hakem berbat. Maç sonları galibin açıklandığı anonstan boksörün sevincine kadar oyunda size keyif verebilecek ara sahnelerin tamamı berbat.


    - A.I ile bizim boksörümüzün stamina - damage dengesi berbattan da öte. 12 raundluk bir maçta ne kadar uğraşırsanız uğraşın staminayı sona götüremiyorsunuz. Rakibi ne kadar yorarsanız yorun, o adam 12. raunda yine hayvan gibi stamina ile geliyor. En kolay zorluktan en zoruna hepsinde böyle.


    - Verdiğiniz damage'ın Haymaker'ların k.o oranına hiçbir etkisi yok. Haşat ettiğiniz bir rakibe bile çıkardığınız sağlam bir kontra çoğu zaman bir boka yaramıyor. Muhteşem bir maç bile çıkarsanız, o maç dahi %90-95 skora gidiyor.


    - Yine haymaker'ların vermesi gereken o oturaklı vuruş hissiyatı sıfır... Fight Night Champion'da bile daha etkili hissettiriyordu yumruklar ve rakibi yere seren kontralar.


    Glitch'ler, berbat menü tasarımı, gelmek bilmeyen yeni modlar vs. derken oyunun falsoları artık benim midemi kaldırdı. Özetle ben oyunu an itibarıyla önermiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U2ME2 -- 30 Temmuz 2023; 10:28:51 >




  • U2ME2 kullanıcısına yanıt

    Söylediklerinin çoğuna katılıyorum. Rakibe sayısız kontra yumruk atıyorum hatta maç sonu bakıyorum kontra sayılarına, yumruk yüzdelerine çoğunlukla 4 kat 5 kat kontra yumruk atıyorum örneğin rakip 15 , ben 60 gibi bir farkla yinede rakibe hiç bir şey olmuyor, sersemlemiyor, rakip alelade bir yumruk atıyor benim adam sersemliyor. Ama oyunu yine de seviyorum ya yapacak bir şey yok UNDİSPUTED (KARİYER GÜNCELLEMESİ GELDİ) 

  • Fight night 3-4 ve champion u toplam herhalde 300 saat falan oynamışımdır. Undisputed i de 2-3 gündür oynuyorum. Ben oyunu beğendim. Gelecek vaadediyor ama düzeltilmesi gereken baya bir eksik var.


    Önce güzel yaptıkları şeyleri yazayım.


    + Grafikler gerçekten çok iyi. Boksörlerin animasyonlarından tutun yüzlerine saçlarına kadar birebir yapmış adamlar bu konuda tebrik etmek lazım. Ünlü Ring hakemi olan kenny bayless ı bile ayarlayıp birebir yapmışlar.


    + Boksörlerin overall ve statlarına da bence güzel çalışmışlar.Tutarlı yani. Fight night serisinde bunu bir türlü tam oturtamamışlardı.


    + Boksörlerin footwork leri var bu oyunda. Her boksörün kendine has adımlaması var. Diğer hiçbir fight night oyununda böyle bir şey yoktu. Boksörler dümdüz yürürlerdi sadece. Zaten bu oyun çıkmadan önce bununla sürekli reklamı yapılmıştı.



    Eksiler


    -Evet biliyorum oyun tam sürüm değil erken erişim ama çıkalı nerdeyse 9 ay olacak halen hiçbir mod gelmedi oyuna. Kariyer modu, training modu, hikaye modu kesinlikle bekliyor insanlar. 12 senelik oyun olan fight night championda bile hepsi vardı o yüzden bunları da bir zahmet yapsınlar artık.


    -Boksör sayısı iyi ama ikonik boksörlerden eksikler var halen. Mesela mike tyson,george foreman,lewis,evander holyfield gibi boksörler mutlaka gelmeli.


    -Oynanışta bir takım önemli sorunlar var ve bunları onca yamaya rağmen daha çözemediler bu can sıkıcı. Yumruklar çok etkisiz. Hem hasar olarak hem de yumruğu vurduğundaki tepki olarak etkisiz. Rocky marciano gibi nakavt özelliği yüksek boskörle ardarda 5-6 tane hayemaker sallıyorsun usyk sarsılmıyor bile. 12 round boyunca 500 isabetli yumruk attıktan sonra nakavtsız bitmemeli o maç. Fight night bu konuda bence çok dengeliydi. Dikkatsiz oynayanı anında cezalandıran bir hasar sistemi vardı.


    -uppercut ların hiçbir etkisi yok bu oyunda. 93 uppercut puanına sahip boskör bile aşırı yavaş ve isabetsiz savuruyor. En sevdiğim yumruk olan uppercut ı kullanamamak çok kötü.Bunu da düzeltmeleri lazım.


    -Bence yumruklar biraz hızlanmalı. Jab ve straight hızları fena değil ama kroşe ve uppercut lar facia.Fight night round 4 de de yumruklar yavaştı ama onda boksörlerin yürüyüşleri de yavaş olduğu için denge vardı. Undisputed de ayaklar aşırı hızlı ama eller yavaş olunca kedi fare oyununa dönüyor iş.



    Özellikle oynanıştaki eksikleri mutlaka ama mutlaka halletmeleri lazım bir an önce. 9 ay olacak halen temel oynanışta sorunlar devam ediyor. Evet geliştiriyorlar oyunu ama sanki yavaş ilerliyor. Bu hızda giderlerse tam sürüm için daha 2-3 sene bekleyeceğiz gibi görünüyor maalesef





  • The Easton Assassin Update - AI changes, Stamina Scaling, New Content, and More!



    UNDİSPUTED (KARİYER GÜNCELLEMESİ GELDİ)
    UNDİSPUTED (KARİYER GÜNCELLEMESİ GELDİ)steamcommunity.com
    Steam :: Undisputed :: The Easton Assassin Update - AI changes, Stamina Scaling, New Content, and More!
    https://steamcommunity.com/games/1451190/announcements/detail/3683435976319487294
  • Yeni güncellemeyi denemelisiniz...



  • UNDİSPUTED (KARİYER GÜNCELLEMESİ GELDİ)Undisputedyoutube
    Rise Through The Ranks To Become Undisputed World Champion! We're excited to confirm that beta versions of Career Mode and Character Creator are coming to Undisputed in Fall 2023! This Early Access Career Mode will be expanded later, at full launch, with even more features and gameplay. Keep your eyes peeled for more content and info over the coming months, and let us know in the comments below if you have any questions about career mode or character creator you'd like us to answer in the lead-up to their release! Follow our social media for updates, and buy the game on Steam using the links below: Steam: https://store.steampowered.com/app/1451190/Undisputed/ Website: https://playundisputed.com/ Twitter: https://twitter.com/PlayUndisputed Instagram: https://www.instagram.com/undisputed_sci/ Facebook: https://www.facebook.com/PlayUndisputed/ TikTok: https://tiktok.com/@playundisputed Developed by Steel City Interactive & Ten24 #BecomeUndisputed #boxing #boxinggame #fightinggames #riddickbowe
    https://www.youtube.com/watch?v=eLI40fH8t3w
  • Oynanış için gidilmesi gereken çok yol var... yapımcı peşini bırakmaz umarım...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 24 Eylül 2023; 10:12:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun çok eksiği olmasına rağmen yapay zekaya karşı oynamak çok keyifli geliyor





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 30 Eylül 2023; 8:47:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufukta bir oyun daha göründüUNDİSPUTED (KARİYER GÜNCELLEMESİ GELDİ) 


    UNDİSPUTED (KARİYER GÜNCELLEMESİ GELDİ)Stately Eagle Gamesyoutube
    Game Dev Progress Indie Boxing Game with Active Ragdoll Physics Unreal Engine 4 / for Windows / Steam (soon) / Work in progress Single-player / Career mode / Mouse and keyboard controls
    https://www.youtube.com/watch?v=-IIxgcbrQ2w



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 10 Kasım 2023; 0:6:51 >
  • Undisputed - Early Access Career Mode and Character Creator Coming Fall 2023 - YouTube


    Tahmin ettiğim gibi 'kariyer modu' dedikleri şey sadece karakter yaratmaktan ibaret olan, kalanı arada maç yaptığınız text tabanlı bir boks menajerliğine evrilmiş.


    Bir oyunun sunuma dair yaptığı her şey bu kadar kötü olamaz. Güzelim proje mort oldu.

  • 2 tester arıyorlar

    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=kxMR5bg5KZ4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araplardan para bulmuşlarUNDİSPUTED (KARİYER GÜNCELLEMESİ GELDİ) 



    UNDİSPUTED (KARİYER GÜNCELLEMESİ GELDİ)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 24 Kasım 2023; 12:21:27 >
  • Kariyer erken erişim ertelendi UNDİSPUTED (KARİYER GÜNCELLEMESİ GELDİ) 


    önce oyunun mekaniklerini toparlayacaklar UNDİSPUTED (KARİYER GÜNCELLEMESİ GELDİ) 


    kesinlikle doğru karar UNDİSPUTED (KARİYER GÜNCELLEMESİ GELDİ) 


    UNDİSPUTED (KARİYER GÜNCELLEMESİ GELDİ)Undisputedyoutube
    In our 11th development roundtable we discuss the delay to our early access beta release of career mode, and some of the changes players can expect in our next two updates that help lay a stronger foundation for career mode and the game long term. Featuring Creative Director Ash Habib, and Gameplay Director Will Kinsler, and more of the team! Follow our social media for updates, and buy the game on Steam using the links below: Steam: https://store.steampowered.com/app/1451190/Undisputed/ Website: https://playundisputed.com/ Twitter: https://twitter.com/PlayUndisputed Instagram: https://www.instagram.com/undisputed_sci/ Facebook: https://www.facebook.com/PlayUndisputed/ TikTok: https://tiktok.com/@playundisputed 0:00 Introductions 1:47 Career mode delay 5:25 Update timings and studio growth 11:53 Changes to our 2023 roadmap 13:24 Visual damage updates 14:30 Damage and stamina updates 17:10 Fighter Differentiation Developed by Steel City Interactive & Ten24 #BecomeUndisputed #boxing #boxinggame #fightinggames
    https://www.youtube.com/watch?v=Ayh2OK1eAWg&t=10s
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum. Oyuna mode getirmeden önce ilk iş Gameplayi tamamlamaları lazım. Şuan gameplayi sadece %50 tamamlanmış bir oyun var elde. Aslında tamamlanan işler harika ama tamamlanmayan şeyler de bir hayli çok olduğu için oyun çok eksik hissettiriyor ve nereye baksam haklı olarak çok sert eleştiriliyor. Animasyonlar, görseller,boksörlerin karakteristik özellikleri falan muazzam ötesi zaten buna laf yok ama bir dövüş oyununda olması gereken ilk şey olan yumruk hissi bu oyunda erken erişime açılmasının üzerinden nerdeyse 1 sene geçmesine rağmen halen yok. Larry holmes, patterson, morrison,riddick bowe u getireceklerine önce gameplaye odaklanmaları gerekirdi. İlk önce oyun motorunu adamakıllı tamamlarsın sonra mike tyson foreman ı falan zaten koyarsın yani. Hatta ücretli olarak ilerde ekleyip ekstra kazanırsın. Tıpkı street figter, ufc, mortal kombatın falan yaptığı gibi. Bunları biz mi öğreteceğiz UNDİSPUTED (KARİYER GÜNCELLEMESİ GELDİ) Mesela nerde sürpriz one shot knockoutlar ? Boksörlerin düşüp kalkma animasyonu bile sadece iki tane var ? Fight night da yumruğun geliş anı,kuvveti ve yerine göre değişen en az 7-8 tane düşme animasyonu vardı. Counter punch yediğinde cezası yok gibi bir şey bunda. Fight night da bu böyle olmadığı ve bir sağlam counter punch ile nakavt olabildiğin için dikkatli oynamaya teşvik ediyordu oyuncuyu. Senin oyununda bunlar yokken kariyer modu da getirsen mike tyson ı da getirsen satamazsın. O yüzden ilk iş oyun motorunu tamamlamaları lazım.


    Ama iyi yanından bakarsak bu ekip kesinlikle açgözlü bir ekip değil. Oyuncuların beklentilerini ve eleştirilerini dikkate alıyorlar. Boksörlerin şu yüz, hareket detaylarını ben EA ya da başka bir firmanın uğraşıp yapabileceğine asla inanmıyorum. EA in UFC 5 de yaptıkları muhammad ali ye bakın bir de undisputed deki ali ye dediğimi anlayacaksınız. Ufc 5 deki ali bildiğin özürlüye benziyor. Ötekisi nerdeyse birebiri. UNDİSPUTED (KARİYER GÜNCELLEMESİ GELDİ)  Adamlar tutkuyla çalışıyor bu konuda O yüzden ben gameplayi geliştireceklerine ve ortaya nihai boks oyununu çıkacaklarına inanıyorum. İnanmak istiyorum. Geç çıksın gerekirse 2027 de çıksın ama adam gibi çıksın. Çünkü bu oyundan başka elimizde boks oyunu yok. Popülasyon UFC e kaydığı için ben büyük bir firmanın boks oyunu yapacağını da sanmıyorum. Umalım da ortaya şöyle 10 sene oynayabileceğimiz bir boks oyunu çıksın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemoJane1504 -- 3 Aralık 2023; 0:3:48 >




  • Güncelleme zamanı

    Altıncı içerik güncellememiz olan Kadınların Devrimi Güncellemesi artık Steam'de yayında:

    Dört harika yeni dövüşçü, yeni bir mekan, görsel hasar iyileştirmeleri,

    yapay zeka güncellemeleri ve daha fazlası!

    https://steamdb.info/patchnotes/12883141/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 8 Aralık 2023; 14:21:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme ile ilgili şikayetler var tuşlarla oynamada gecikmeler yaşanıyormuş analoglarda bu sorun yok deniyor buglar vs biraz karışık şuan

    Düzenleme patchi lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 227 mb lık bir hotfix geldi


    UNDİSPUTED (KARİYER GÜNCELLEMESİ GELDİ)
    UNDİSPUTED (KARİYER GÜNCELLEMESİ GELDİ)steamcommunity.com
    Steam :: Undisputed :: Update Hotfix: Input Issues & Online Hit Reactions. 14 December 2023 - 12943127
    https://steamcommunity.com/games/1451190/announcements/detail/5484885427377653609
  • 1024 mb lık bir hotfixes daha geldi

    Son güncelleme ve ardından gelen 2 hotfixe bakamadım

    Umarım gelişme vardır

    Bu fırındaki diğer arkadaşta pişse de yesek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.