Şimdi Ara

Eskişehir Dershane Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
8.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskişehirli dostlar hangisine gidiyorsunuz ?
    Memnun musunuz?
    Genel olarak nasıl değerlendirirsiniz?
    Etüt imkanı grup belirleme sınavı hocaların ilgisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam benim arkadaş 2 sene önce Yeni çizgiye gittiydi deneme olarak hoca olarak iyi diyordu veya genç ufuk düşünebilirsin
  • Hocam mezun için soruyorum yeniçizgi Delta kurs merkezi diye bir yer oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskişehirde gidilecek adam akıllı dershane yok hepsi ticaret yuvası. Deneme kulübüme kaydolabilirsin denemeler için en iyi yapacağın çalışma kendi çalışman olacaktır. Ama yok ben 7-8k bi dershaneye gömücem diyosan iş farklı. Ama seviyene de bağlı ama ne olursa olsun paranı kaptırma derim.
  • EĞER DERSLERİN İYİYSE REKABET ORTAMI VE İYİ ÖĞRETMEN BAKIMINDAN YENİYOL İYİDİR AMA İYİ GRUPLARDA OLAMAYACAKSAN PEK VERİM ALAMAZSIN AMA ZATEN DERSHANE SANA KENDİLİĞİNDEN Bİ ŞEY KATMAZ SENİN ÇABANLA OLUR
  • sinirli31 S kullanıcısına yanıt
    Dersleri iyi de olsa giderse vakit kaybeder yeniy*lun ilk kurunda bi cacık yok eğitim açısından :D
  • Yeniyol , vektör ,yenirota arasındayım 50 binden kaldım mezuna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alwaysneedmentalreset kullanıcısına yanıt
    NE BEKLİON AGA ADAMLAR SORULARI SANA MI VERSİN GAYET KALİTELİ HOCALAR VAR
  • sinirli31 S kullanıcısına yanıt
    FLĞASMCKLSADMFLKSCADJMFKLSADCMKSDAŞLFMSD
  • Ben de 35k dan mezumdum. Bu sene 7k ile eskisehir tiptayim. Vektöre gitmeni oneriyorum. Hocaları kaliteli. Verdikleri kaynaklarda diğer kursların verdiği kaynaklara göre daha çözülebilir oluyor. Ben verdikleri kaynakları da kullandım. Çöp degillerdi. Faydasını gördüm. 50k dan mezuna kalmışsın. Düzenli çalışırsan ilk 3 gruba girersin. Ilk 3 grubun hocaları da iyi. Soru çözüm etütleri var. Ben bir dosyada biriktirir sorularimi topluca sorardım. Yanı imkanlarını kullanmasını bilirsen dershanenin faydasını görürsün. Ben gördüm. Yine mezuna kalsam oraya giderdim. Bir de limitin kurumsal sınavları var. Fazladan deeneme çözmek için limite kaydolmuştum. Limitin soruları da güzel oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alwaysneedmentalreset kullanıcısına yanıt
    BEN GÜLMÜYOM?
  • S.Snape kullanıcısına yanıt

    Hocam ben 2016 da 50 k yaptım matematik öğretmeniyim şu an diş hekimliği içim de ukte kaldı..Şansımı denemek istiyorum.Eski bilgilerimle ilk 3 gruba girer miyim bilmiyorum herhangi bir dershane de.Müdürüyle konuştum biz de her hoca her gruba girer dedi.iyi hoca iyi gruba kötü hoca kötü gruba girmez dedi.Hocaları işe alırken sınav yapıyoruz sonra da zümre başkanının önünde ders anlattırıyoruz dedi.Bana biraz atıyor gibi geldi.Diş tutturursam gideceğim tutturamazsam dershaneler sokağında bir dershanede işe başlayacağım yolum bu şekilde kabaca


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2017 mezunuyum. Mühendislik okuyordum elektrik elektronik. Tıp içimde kalmıştı aynı sizin gibiydi durumum. Hocalar müdürün dediği gibi karışık giriyor. 1. Gruba giren hoca 9 a da 10 a da giriyor. Müdür bu konuda doğru söylemiş. Öğretmen seçimini nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Bu konuda bilgim yok. Matematik mezunuysanız sağlam bir matematik alt yapınız vardır. Üzerine fen koyarsanız çok rahat kazanırsınız dış hekimliğini. Vektörde ilk dönem grUp belirleme tyt üzerinden oluyor. Ikinci döneme doğru ayt de dahil ediliyordu. Ilk zamanlar tyt durumunuza göre grubunuz belirlenir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu grup değişim sınavları o zamana kadar anlatılan konulardan mı yapılıyor.Yoksa tüm konulardan mı?İlk grup belirleme sınavını da sormak istiyorum tüm konulardan mı yapılıyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANIL2697 A kullanıcısına yanıt

    Ben girdiğimde genel tyt gibi yapılmıştı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Odtülülerde eğitim aldım ve çok memnun kaldım. Koçluk yapıları çok iidi. Yapay zeka kullanıyo olmaları çok iyi. Bide Etüt konusunda hiç zorlanmadım. Saolsunlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odtülüler dershane gerçekten işini yapıyor , koçluk sistemini burda öğrendik . her hafta koçu arıyor ve gelişim hakkında bilgilendirme yapıyor , çocuğumla her hafta birebir özel görüşme yapıyorlar . Kaynak olarak sağolsunlar elimizi cebimize atmadık daha bol bol kitap verdiler , online sistemleri desen baya başarılı her şeyi cep telefonunuzdanda anlık takip edebiliyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkq -- 2 Mart 2023; 10:27:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.