Şimdi Ara

Eski zevki kalmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle hafif bi kafa şişireceğim , elimden geldiğince içimi dökeceğim.
    Öncelikle ben bu oyunu yaklaşık olarak 4 yıldır falan oynuyorum sezon 2'nin sonunda başlamıştım. Ara ara ara versem de 2-3 haftalık duramadım başladım. Gelelim bu oyunun beni bıktırmaya başlamasına ve eski zevki vermemesine .. Her oyunda küfürbazlara denk gelmekten bıktım. Durduk yere sövenler ve hakaret edenler , komikmiş gibi destek çıkan arkadaşları .. Birilini aşağılamaktan zevk alan oyuncular da var elbette.
    Afk kalanlar da cabası ve ayrıca Riotun bu konuda çok çalıştığını da açıkcası düşünmüyorum. Ayrıca bazı çekememezlik yapan oyuncular da mevcut. Örneğin benim ligim platin 5 şuanda. Adam: ''sen nasıl plat 5 sin boostsun hahaa diyip duruyor.'' Ben anlamıyorum nedendir ama kıskançlık ve sataşma cabası. Eskiden oynarken zevk alırdım gecelere kadar oynardım arkadaşlarla bir olur eğlene eğlene gülüp oynaya oynardık. Karşı takımla da iyi anlaşırdık güler sohbet ederdik. Şimdikilerde adam afk reportlar mısınız diyorum hakaret edip bir de beni reportlayacaklarını söylüyorlar cidden bıktım. Bu kadar laf kalabalığına değer mi bilmem ama bu oyunu kesin kesin bırakmanın vakti geldi .. Hala oynayan arkadaşlara Allah'tan sabır diliyorum .. Oyunun bana kattığı tek şey ise sinir sahibi olmam oldu ...







  • Okumadım bırakıyorsan bırak uğraştırma
  • Kalbimi kırdın be kanka :D Sadece oyunun eski tadını vermediğini söylemiştim :S
  • Çare : Mute all.

    Neden bu kadar kastın ki şimdi ?
  • Nasıl bir oyun için sinir sahibi oluyorsunuz anlamıyorum.
    Genellikle çok oynayan insanlar oluyor sinir sahibi. Nedeni ise oyundan aldığın zevk bir süre sonra lig atlama, kda kasma, oyun kazanma hırslarına dönüşüyor.
    Eğer oyununuzda flamer, toxic insanlar varsa muteleyin herkesi oyununuzu oynayın.
    Bir de herkese önerim;
    - Çok kafanız atmışsa 2-3 el normal game girip troll seçimler yapıp, herkesi mutelemenizdir.
  • Sadece mute all ile çözülmüyor ki ya .. Öyle bi hal aldı ki her oyun mute mi atılır . Eskiden ne güzel muhabbetler dönüyordu eski havası yok . Ayrıca riotun da bu sorunlarla ilgilendiğini düşünmüyorum . Anca yeni hero anca yeni kostüm çıkarsınla RP harcatsınlar başka bir amaçları yok gibi.
  • Aynı sorundan bende muzdaribim.Ama çözümü buldum.Elimden geldiğince tek başıma girmiyorum en kötü 2 arkadaşım oluyor yanımda.Hem muhabbeti sarıyor hem de bir hata yapıldı mı kafasına vurma durumu oluyor eğlenceli geçiyor yani tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar var da hepsi hırs yapıp ranked giriyorlar . Arada normal vs atalım diyorum yanaşmıyorlar rankda da aşırı hırs olduğu için ben istemiyorum ..
  • TOXİC FLAMER geliyosa sende onlar gibi olucan yoksa eğlenemezsin
  • Hiç bir oyunda sinirlenmedim.4 arkadaş daha bulup 5 kısı olarak oynamalıydınız oyunu yoksa soloq tam bir kanser eğer 4 yıl boyunca tek oynadıysan cıdden buyuk basarı.
  • ben hala aynı zevki alıyorum. aptallar kolsuzlar gelse de eğlenmeye bakıyorum, bir oyuna kızmaya değmez ara sıra kufur savurmada bir sakınca göremiyorum ama. Oyundan zevk almıyorsan bırak veya başka alışkajnlıklar edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbette sürekli tek oynamadım ancak tek oynadığım oyunlar gerçekten kanser ediyorlar. 0-11 gidip ben afkyım diyip çıkıp gidiyorlar ne yapmalı insan illaha 5 kişi olmadan girmemeli mi anlamıyorum ki :S

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerin her zaman vardı. Yok şimdi daha fazla yok şöyle yok böyle falan deme hiç. Oyunda sorun yok bırakma zamanın geldiyse artık beceremiyorsan bırak
  • normal oyuna gir ap shaco oyna. 9xmpen 3x + 9x ap 9x armor rune page ile gir. O box'larla lvl2 de karşı jungler'a tek atmanın keyfini başka hiçbirşey vermiyor bana. kesintisiz 10 dakika gülüyorum. millete laugh spamleyip q atıyorum sırf fun için. arada normal oyun girip trollemek lazım. 1 ranked 1 normal 1 ranked 1 normal attığın zaman farkında olmadan ranked'ta tryhard normal de trollüyorsun. biryerden sonra da dengeliyor birbirini. Ranked oyunda çok kasmıyorsun kazansan da kaybetsen de birşey değişmiyor, normal oyunu da sırf keyif almak için oynuyorsun öyle aşırı da trollemiyorsun. bu algı herkesin başına geliyor. Her oyunun her aşamasında başına geliyor bu hatta hayatında da başına geliyor. Üniversite okurken mesela biryerden sonra ya inanılmaz ders kasıp iyi dereceyle bitirmeye çalışıyorsun ya en iyisi ya hiç mantığı, ya da amaaan diplomayı alayımda yeter kim uğraşacak modunda oluyorsun yani bu heryerde var, karakter meselesi. Oyunda da çok fazla hırs yapmaya başlıyorsun mesela karşıya feeder geliyor ama adamın takımı kazanıyor insan çıldırıyor haliyle, ama objektif bakınca 2-12 oynadığın oyunlarıda bottan çıkan 15-0 vayne'in taşıdığına tanıklık ediyorsun. bu böyledir yani. çok kasma hacı.




  • Keşke dediklerinizi yapabilsem ama olmuyor bir türlü. Bu arada yok eskiden de böyleydi falan demesin kimse sezon 3ün 4 ün zevki vardı mana potu vs kaldırılınca oyun sarmamaya başladı ..
  • Hocam S2 den beri oynuyorum. North Americadan geçmeyim TR'ye inan bende bıktım. Her oyun küfür ''SANA OYUN YOK,ALLAHSIZ,BOOSTSUN,KİLL SAL'' daha neler neler saysam ömrüm yetmez. Bir sefer TR'de normal muhabbet dönüp kaliteli oyun en fazla 10 oyunda 1 gelir belki gelmez. Kazandığın oyunda bile adam REPORT,ADC FARKI YOK MİD FARKI bilmem ne saçmalar durur, çünkü kişisel hırsı için oynuyor eğlenmek felan değil '' kill almak onlar için en kutsal şey. Biraz daha açık konuşayım bu tipler genelde 13-16 yaş arası sosyal çevre ile bağları düşük, genelde aileden uzak, sporla alakası olmayan 40 kilo, ve henüz ergenlikten çıkamamış kendini olmayan oyun becerisi ile kanıtlayıp kendini oyun ile tatmin etmeye çalışan tipler. Çünkü elinde başka birşey yok. Sadece küfürü ve lanet olası oyunu var. Gelgelim ben sabah akşam çalışıp stres atmaya oyuna giren adamım bu adamları gördükçe hem nesile acıyorum hemde istemedende olsa bela okuyorum çünkü o yorgunlugun üzerine o aptal haraketler insanı çıldırtıyor. Ben geldim 20 yaşımda daha hayatımda duymadığım küfürler duydum. Çok sıkılıp North Americadaki 30 lvl hesaba bir gireyim dedim inan 0 küfür 0 hakaret adamlara türküm dedim serverimize hoşgeldin dediler. Ya bizim servere amerikan biri gelse gerçekten ana bacı küfür eder milliyetçilik taslarız. Ama bir acı gerçek daha TR nin beceri olarak North Americadan üstünlüğü var cidden düşük eloda berbat oyun oynuyorlar ve ping sorunu var. Sonuç olarak net çözüm yok oynamayı bilmeyen her yerde aynı EUW serverindede örnekleri var. Mute birazcık rahatlatıyor ama takımdan uzak bir oyun ne derece zevkli tartışılır. Kısaca 5 pre değilsen LoL oynamak bazen işkenceye bile dönüşebilir. Kafana göre takılacaksın moruk.




  • Aynı zamanlarda başlamışız.Ben başladığımda kha'zix yeni çıkmıştı.Oyunda küfür,hile vb. şeyler ilk zamanlar çok azdı.Küfür herzaman vardı fakat cezası yoktu.Şuan sistem bildiğim kadarıyla eskiye göre çok iyi.Şu dinamik sıra geldi oyundaki tüm zevk gitti(fikrim) ben bundan dolayı bıraktım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.