Şimdi Ara

Eski X6 vs Güncel C200d (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BMW x6 alan babam olsunda ben ona bluetooth takarım, hiç destek vermiyorsa komple ön göğüs e entegre teyp bulur onu takarım illaki vardır … Adam alıcak işte jipi uğraş biraz sende araştır hep armut piş ağzıma düş olmuyor ..
  • @HiqhWoltage - @Hemican

    Şöyle ki babamda mercedes sevdası var, ondan mı kaynaklıdır bilinmez bende de aynı durum söz konusu, x6'yı belirttiğim gibi kuzenim aklına soktu ve istemesinin en büyük hatta belki de tek sebebi büyük cüssesi, heybetli oluşu. Geçenlerde sokakta mercedes gle ye denk gelmiş bana sordu nedir ne değildir piyasası nedir diye (birkaç sene önce çıktığından ve eski modellerinin olmadığından haberdar değildi) fiyatını öğrenince doğal olarak vazgeçmek durumunda kaldı. Yani şuan o fiyatlarda olan eski bir gle modeli olsaydı çoktan x6 isteğini çöpe atmıştı. Bu yüzden pek mümkün değil diğer markalara yönelmek zaten bende sıcak bakmıyorum.


    @carretera

    Şuan elimde 2010 model c180 amg var ve amg süspansiyon olduğu için ne kadar sert ve konforda geri kaldığını çok iyi biliyorum. Yani haklısınız konfor açısından sıkıntılı bir araç ama alıştım artık ve c serisinin görünümüde beğeniyorum, hem iç hem dış tasarım (konsoldaki o çin malı tableti kesinlikle beğenmiyorum o ayrı, command online ile gelen geniş ekran olsa kusursuz olurdu ancak çok az sayıda o opsiyona sahip araç var).


    @Kaan.actio

    Hocam sıkıntı şurada işin maddi kısmı babama bağlı olduğu için doğrudan benim tercihimi alamıyorum, ancak aklındaki alternatiflere yakın oynamalar yapabiliyorum, ilk düşündüğü yeni kasa c180 di daha sonra ben 2013 sonrası e250 sedan, c200d, a6 gibi alternatiflere ikna edebildim ki onlar içinde de a6 ya ısınamadı e serisi ile c arasında kalınca da ben yeni nesil olduğu için w205 kasa c200d yi düşündüm ona yönlendirdim. Yoksa bana kalsa 2011 civarı audi s5 veya 2013 sonrası e250 coupe arıyordum şuan hatta almıştım bile. Ne yazık ki ancak bu kadar esnetebiliyorum.


    @Yasakpınar

    Haklısınız hocam, hemde fazlasıyla. C200d kullandım ancak yüksek hızlara çıkamadım emanet araba olduğu için ama youtube videolarındaki karşılaştırmalara baktım 100km hızı geçtikten sonra aracın performansı rezalet, c180 230km hızı geçerken c200d 200km hıza yeni yeni çıkabiliyor. Yani uzun yolda fazlasıyla sıkıcı olacağına eminim, hele ki bunca yıl c180 kullanıp onun performansına alıştıktan sonra. Yinede 100km hıza kadar c180 ile çok çok az denebilir, en azından şehir içinde can sıkmayacaktır. Multimedia konusunda da yine katılıyorum o çin malı tabletteki menü geçişleri takıla takıla oluyor ve gerçek manada çin malı tablet havası estiriyor, gönül isterdi ki command online opsiyonu olan bir c200d amg bulabileyim ancak çok zor bu opsiyona sahip c200d bulabilmek.


    @Silenforce

    Bende isterim cüsseli bir suv ye binebilmek ama sırf bu amaç için 10 yaşında, arıza çıkardığında alternatif tercihe göre çok daha yüksek faturalara sebep olacak bir araç almak istemem.


    @serty23

    Hocam farkındaysan çözüm ve fikir danışmak için foruma konu açmışım, armut piş ağzıma düş gibi bir tavrım yok, kuzenlerimde de 2011 ve 2010 model bmw olduğu için sağlam para ödemeden birşey yapılamayacağını biliyorum. w205 kasaya sonrada command online almak bile sırf parça masrafı 1100 euro buna birde işçilik ekle, şimdi sıfırı milyon lira olan x6'nın önceki nesil bir modeli için gelişmiş multimedia sisteminin ne kadar tutacağını hesapla. Dersen ki ben alırım sağda solda satılan android tablet gibi multimedia sistemlerinden taktırırım, o senin bileceğin iş ancak ben o kadar para verdiğim araçta bunlarla uğraşıp üstüne orijinal parçayla yakından uzaktan alakası olmayan bir ekran takamam ne yazık ki.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.