Şimdi Ara

Eski Sistemin Uydu ve Sub İş Görür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üstadlara ve anlayan arkadaşlara bir sorum var. Çok önceden aldığım bir ses sistemim var. Sony ht-ddw 870. Resmi aşağıya eklerim. Hiçbir sorun yok ilk gün ki gibi çalışıyor hala. Fakat receiver artık eski nesil oldu. Ucuz yollu bir receiver alsam bu setin sub ve uyduları işimi görür mü. Maalesef ses için çok fazla harcama yapabilecek durumda değilim.

    Sony ht-ddw 870
    Eski Sistemin Uydu ve Sub İş Görür mü?

    Örnek Receiver
    sony str-dh590

    Eski Sistemin Uydu ve Sub İş Görür mü?







  • Çalışır ama sonuçta kullandığınız cihazın eski olması yeni alacağınız cihazın daha iyi ses vereceği anlamına gelmez, diyelim ki daha iyi olsa da hoparlörlerin kapasitesi kadar kalitede ses alabileceksiniz. Bu hoparlörlerden daha güçlü ses alma şansınız olmaz.

  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Eskilikten kastım teknoloji olarak eskidi. Hdmi bağlantı yok, hdmi arc güzel bi özellik, dolby atmos desteği gibi şeyleri kastettim. Yoksa hoparlör ne ise alacağım seste çok önemli bi değişiklik beklemiyorum. Eski hoparlörlerin değerlerini bilmiyorum, atıyorum ohm değeri gibi dikkat etmem gereken teknik bir husus var mı, ya da Receiver ı değiştirince subwoofer çalışmazsa yaptığım işin hiçbir hükmü kalmaz.
  • Geronymo51 kullanıcısına yanıt

    Atmos icin zaten iki hoparlor daha alinacak. Ancak atmos icin tv veya kutunun da uyumlu olmasi lazim. Bunlar da ek maliyet. Almak istediginiz avr,'de ise atmos yok sanirim. Ohmlar uyar. Sub calisir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV de sıkıntı yok o işi hallettik. Faydalı bilgiler teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.