Şimdi Ara

Eski pc reset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar pc eski
    Asus P5KSE
    Intel C2Duo e4500
    Geforce Gt8500
    Guc kaynagi hatirlamiyorum eski bisey
    Kingston hyperx 240gb
    4×2(8gb) ram

    Arkadaslar pc bu. Ekran karti ve islemci termal macunlari yeni degistirdim , ikisinin de sicakliklari normal seviyelerde . Mb sicakligi da duzgun.
    Bu pc ben kullanmiyorum bi akraba youtube netflix falan icin kullaniyor pc den pek anlamiyor. Simdi sorun bana anlattigi uzere :
    Pc acildiktan tahmini 5 10 dakika sonra reset atiyor windows gelmiyor , sistem kurtarma sayfasi geliyor. Bir sey yapma sistemi yeniden baslat diyor . Normal acilir gibi asus american megatrends ekrani geciyor ama windows gelmiyor siyah ekranda kaliyor . Bu sekilde kapatiyor guc dugmesinden. Bikac saat sonra gelip actiginda normal aciliyor ama belli bi sure sonra yine reset atiyor asus american megatrends ekrani falan geciyor windows acilmiyor siyah ekranda kaliyor...

    Hafta sonu gidip bakma imkanim olucak gitmeden yorumlarinizi bekliyorum , sizce sorun yazilimsal mi yoksa guc kaynagindan olabilir mi ?

    NOT : gecen hafta pc temizlik yaparken guc kaynagi actigimda kapaga trafo monteliydi ve kablo anakarta bagliydi kapagini bu nedenle acamadim ama kenarindan icine baktigimda kondansatorlerin sizdirmis oldugunu gordum ancak o zaman pc 1 saat acik kalsa da bisey olmuyordu. Bu sorun 1 hafta sonra meydana geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ?SA? -- 28 Eylül 2021; 15:29:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.