Şimdi Ara

Eski Atari Salonu Oyunları Oynayabileceğiniz Güzel Bir Site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Atari Salonu Oyunları Oyna | arcadebox.net


    Nostalji damarınıza dokunan, sizi çocukluğunuza götüren en güzel atari salonu oyunlarını oynayabileceğiniz harika bir web sitesi arcadebox.net.


    Özenle seçilmiş eski retro atari salonu oyunlarını oynarak geçmişe bir yolculuk yapabilirsiniz. Özellikle 90’lar dönemindeki gençlerin ve çocukların en büyük eğlencesi olan, adeta grafikleriyle bizleri büyüleyen atari salonu oyunları bir kaç jetonla bir nesli atari salonlarında akşama kadar vakit geçirmesini sağlardı.


    En popüler atari salonu oyunlarından olan Cadillacs and Dinosaurs bizlerin deyimiyle Mustafa, Sunset Riders herkesin ortak tanımı olan Kovboylu oyun, Street Fighter, Mortal Kombat, Snow Bros, Punisher, Street Hoops ve daha bir çok oyunu herhangi bir emülatöre gerek kalmadan internet tarayıcınız üzerinden tek kişi veya arkadaşınızla oynayabilirsiniz. Dilerseniz gamepad yardımıylada atari salonu oyunları oynayamaya olanak sağlanıyor.


    Arcadebox.net sitesine her gün oyun eklenmekte ve size eşsiz bir retro atari salonu oyunları deneyimi yaşatıyor. Arcadebox.net sitesi ile retro arcade oyunları, bir dönem her evde bulunan atari oyunları, playstation 1 oyunlarını oynayabilirsiniz.


    Sizde, nostalji yaşamak ve bir döneme damgasını vuran atari salonu oyunlarını oynamak, günün stresini atmak istiyorsanız arcadebox.net sitesini kesinlikle ziyaret etmelisiniz, üstelik tamamen sınırsız jetonla...








  • reklamları izlediniz şimdi hava durumu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 20 Kasım 2022; 1:53:16 >




  • Hoca açılmıyor oyunlar.

  • site de çalışmıyor zaten asjkfas

  • Site patlamış.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.