Şimdi Ara

Esenyurt nasıl bir ilçe?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
50.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilenler anlatabilir mi? Özellikle yeni yapılacak metrobüse yakın olan yani e5 e yakın mahallelerini yazabilirseniz isim olarak. Ev bakıyorum oralardan kafamda bir fikir oluşsun istiyorum.



  • ...
  • Ben Esenkentte oturuyorum, eskiden Büyükçekmece'ye bağlıydık artık Esenyurt'a bağlıyız. Esenyurt genel olarak alt gelir semtidir. Esenkent, Boğazköy ve Bahçeşehirliler sevmez pek Esenyurt'u ve imajı da iyi değildir zaten. Yeni yapılan yerleriyle bu aralar gelişmeye başladı, özellikle Akbatı'nın yapılması Esenyurt için çok önemli oldu bence. Daha da gelişir ama serserisi, apaçisi bol. Senin düşündüğün yer Esenyurt'ta neresi acaba?
  • rüzgar var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afrodude

    Ben Esenkentte oturuyorum, eskiden Büyükçekmece'ye bağlıydık artık Esenyurt'a bağlıyız. Esenyurt genel olarak alt gelir semtidir. Esenkent, Boğazköy ve Bahçeşehirliler sevmez pek Esenyurt'u ve imajı da iyi değildir zaten. Yeni yapılan yerleriyle bu aralar gelişmeye başladı, özellikle Akbatı'nın yapılması Esenyurt için çok önemli oldu bence. Daha da gelişir ama serserisi, apaçisi bol. Senin düşündüğün yer Esenyurt'ta neresi acaba?

    Baktığım evler metrobüse yakın mahallelerden. E5 tarafına doğru yani , tam olarak o semtleri bilmiyorum. Serseri apaçi heryerde var o sorun değil zaten Adliye personeliyim güvenliğimi bi şekilde sağlarım.

    Ev fiyatları çok uygun oralarda bu yuzden orayı tercih etmek istedim.




  • Toriumdan hadımköy kavşağına kadar e-5'in sağ tarafı esenyurt, mediamarkt'ın arka tarafaarı yakın
  • Apaçi mekanı
  • beylikdüzünün karşı tarafı esenyurt olarak geçiyor. bauhous un olduğu kısım. o taraflarda büyük çok katlı projeler yapılıyor. metrobus te zaten o bölgeden geçiyor. esenyurt unj varoş kısmı metrobuse 4-6 km uzak kalmaktadır.
  • Parseller tarafı yeni yapılan metrobüs hattıyla daha verimli olucak diye zannediyorum o tarafta bir ev bakman daha sağlıklı olur ayrıca daha sakin
  • ben esenyurttayım gerçi yukardayız esenyurtla alakası yok neden esenyurt diyorlar anlamış değilim beylikdüzüne yakın baya gelişmiş bir yer burası cafeler marketler her türlü ihtiyaçlarını karşılıcak yerler mevcut genelde evler pahalı zengin kesim oturuyor hatta serdar ortaçında evi burda etrafta hep residance var(story 1-2 , papatya 1-2 residance ) tam karşımızda isthanbul evleri var havuzlu felan ortam güzel ama esenyurtun merkezi berbat hocam söliyim

     Esenyurt nasıl bir ilçe?
  • okul saatinde herhangi bir okulun bahçesine bakarsan nasıl biyer olduğunu anlarsın biz yazın beylikdüzüne taşındık babamlar esenyurta da baktı hatta bi evi nerdeyse tutucaklarmış ama okulu görünce direk vazgeçtiler bi bakıver okula söylersem ban yerim
  • Metrobuse 5 10 dk yurume mesafeli ilanlar var aradim teyit ettiler sanirim yakindir e5 e. O civarlardan ev alma niyetindeyim cok iclere inmeye niyetim yok. Yakin semtlerinin ismini bilen yazarsa sevinirim.
  • ...
  • konuyu ben devam ettireyim bari.

    arkadaşalr bende esenyurt esenbahçe konutlrından yada o taraftan ev bakmaktayım.

    e 5 e 2km mesafedeymiş. ufuk cd. üzerinde.

    Eşim ve çocuğum için nasıl bir semttir.markete pazara rahat rahat gidip gelsinler istiyorum.olaysız sakin nezih bir yer midir.

    Zira İstanbul'da yeniyim.Düşüncelerinizi paylaşır mısınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karamamba

    konuyu ben devam ettireyim bari.

    arkadaşalr bende esenyurt esenbahçe konutlrından yada o taraftan ev bakmaktayım.

    e 5 e 2km mesafedeymiş. ufuk cd. üzerinde.

    Eşim ve çocuğum için nasıl bir semttir.markete pazara rahat rahat gidip gelsinler istiyorum.olaysız sakin nezih bir yer midir.

    Zira İstanbul'da yeniyim.Düşüncelerinizi paylaşır mısınız

    Emin ol öyle sakin bir yer değil ne kadar pislik varsa hepsi bu semtte rahatça bulunabilir

    Edit: Eşiniz kapalı değilse bir ihtimal sorun çıkabilir benden söylemesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul5 -- 11 Ocak 2012; 20:16:43 >
  • Esenbahçe dediğiniz konutlar bildiğiniz dere de kalıyor.Ben Esenbahçe'ye 1 km mesafede oturuyorum.Lanet olsun böyle bir yer olamaz.Nerde pkk lı,apaçi varsa hepsi buradadır.
  • Merhaba Esenyurt Pınar Mahallesinden annemin ve ablamın ev alma durumu var,nasıl bir yer fikir verebilecek olan var mı
  • İstanbul esenyurt u yeni tanımaya başladım burada yapacağım bir ek iş arıyorumhttp://ekislazim.com/istanbul-esenyurtta-ek-is-ariyorum/ adresinde bişeyler okudum ama daha neler yapabilirim
  • Madem konu hortlatılmış ben de üç beş bişeyler yazıp konuya googledan gelenlere yardımcı olayım bari.

    Kendim Saadetdere mahallesinde oturuyorum burası metrobuse ve Torıum Avm'ye çok yakın , pek kavga gürültü olmaz , Esenyurt'un en güzel mahallesidir.

    Bunun dışında Turgut Özal mahallesi ve Namık Kemal mahallesi yine Metrobuse ve Torıum Avm'ye yakın Esenyurt'un yaşanabilecek mahalleleridir.



    Bu mahalleler Avcılar tarafına çok yakın yani sınır olduğundan halk olarak Avcılara benzemektedir yani Esenyurt'un krosu , barzosu buralarda barınmaz , onlar daha merkezdeler.



    Haa bu arada sakın Esenyurt'un bu 3 mahallesi dışında bir mahalleye taşınmayın pişman olursunuz.



    Esenyurt hakkında sorunuz varsa foruma üye olup mesaj atabilirsiniz , haa zaten üyeyseniz yine mesaj atabilirsiniz xD

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gray Hat Ghost kullanıcısına yanıt
    Ekstradan Esenkent semtinde de oturulabilir. Ben esenkentte yaşıyorum ve gayet de memnunum. Normal apartman tarzı değil de genelde site şeklindedir. Esenyurtun en yaşanılabilir semtidir. Düşünen arkadaşlar bir baksınlar derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.