Şimdi Ara

Ertan Sinan Şahin Kullananlar Toplanabilir Mi ? (Bu durumdan gerçekten sıkıldık artık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar,
    Ertan Sinan Şahin'in YKS Fizik – Tüm Dersler Paketi'ni kullanıyorum. İlk başta paketi alıp almamak konusunda kararsızdım. Çünkü fiyatı az buz bir şey değildi ve fiziğim gerçekten sıfırdı. Kısacası fiziği Ertan Sinan Şahin'le halledeceğime güvenerekten paketi satın aldım. Ancak satın aldığımdan beri tamı tamına 3 kez yayın takvimi ertelendi ve ertelenmesine rağmen bir sonraki gelmesi gereken ders 15 gündür halen siteye yüklenmiş durumda değil. Buna dair canlı destekten de durumu bildirdim ancak sürekli yoğunuz sizin için uğraşıyoruz diyorlar ama ayrıyeten soru paketi falan çıkarıyorlar. Soru paketinin içeriği konu anlatımlarıyla aynı ama onlar da yetişmeyecek böyle giderse. Yani tam sınavdan 1 ay önce konuları bitirmeyi planlıyorlar ama hala yayınlanması gereken dersler yayınlanmış değil. Ertan Sinan hocamın anlatışına, ders içeriğine vb. herhangi bir lafım yok. Birkaç ders harici bence içeriği kaliteli ama fiziği kendisiyle birlikte halledeceğime inanmış biri olarak derslerin yetişmeyeceğine dair endişelenmem kadar doğal bir şey yoktur sanırım.

    Destekleyen arkadaşlarım da konuyu öne çıkarırlarsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyks58 -- 21 Şubat 2019; 19:52:26 >







  • Hocam önümüzdeki konular asıl önemli konular. Elektrik manyetizma 2 ve mekanik 2 yi kaliteli bir şekilde hazırlayın da ne zaman çıktığının pek bir önemi yok bana göre. Ben son hafta radoaktivite dinlemeye de razıyım açıkçası. Ama bu itme momentum açısal momentum çok güzel yorumlu soruların gelebildiği konular. Ayrıntılı olması erken gelmesinden daha önemli diye düşünüyorum. Diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum tabii.
  • Haklısın ilk başlarda pek umursamıyordum düzene girer elbet diye fakat her hafta ileri tarihe alınmasından ve sınav yaklastıkca da gerilimim artmasından dolayı ben de bu durumdan şikayetciyim belli düzen kuruyorum uyamıyorum
  • Umut öncülün YouTube'dan videolarını kullanıyorum kimseye minnet eylemiyorum. Yayındenizi ve Nihat bilgin gibi yayınları rahatlıkla çözüyorum. Size de öneririm umutu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersleri kaliteli ama gecikmesi kabak tadı vermeye başladı. Sonuna kadar haklısın. Birazdan gelir yine kendince bir şeyler yazar.
  • Mekanik 2 elektrik ve manyetizma 2 gibi önemli konulara giriş yapıyoruz. Ben dandik bir içerik olmasındansa geç gelmesini yeğlerim açıkçası. Son kısımlar modern fizik falan bir şekilde hallolur diye çok takmıyorum ben. Yeter ki şu önümüzdeki 2 sağlam ünite güzel bir şekilde anlatılsın.
  • Aynen ben de geçen konu açmıştım. Olmayan dersleri satacak kadar kendine güvendiği için ben de güvendim. Ayt kimya ve biyoloji bitmesine rağmen fiziğe başlıyamadım sayesinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı dertten muzdaribim, ama içerik kalitesi itibariyle susma hakkımı kullanmaya devam edeceğim. Bi de gerçekten keşke elimde olsa da yardım edebilsem ders takvimini yakalamaya
  • Ben gec kesfettim kendisini,ders anlatisi harika ama soyledigi tarihe cikarmamasi hos degil.Ben paket almadim neyse ki.Yukarda arkadasin dedigi gibi atom-modern fizigi onemsiz ama en azindan Acisal Mometum,Cembersel vs turevleri ve Elektrik 2'yi bi an once cikarsa harika olur.Ha baktim cok gecikti ben eksikleri Umut Onculun ders paketleri ile tamamlicam.Size de oneririm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ertan'ın bi özelliği yok hocam. Umut+Ertan Youtube yaparsan kaynakları rahatça anlayıp yorumlayabilecek kapasitede olursun ki bu iş video izlemeyle olmuyor. Aşırı vakit kaybediyorsun bence
  • .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimden geleni yapmaya devam edeceğim arkadaşlar. Haklısınız zaten, buna bir itirazım yok. Elimizden geleni yapacağız. Elimizde olup da yapmadığımız bir şey yok ama arkadaşlar.
  • ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    Hocam önümüzdeki konular asıl önemli konular. Elektrik manyetizma 2 ve mekanik 2 yi kaliteli bir şekilde hazırlayın da ne zaman çıktığının pek bir önemi yok bana göre. Ben son hafta radoaktivite dinlemeye de razıyım açıkçası. Ama bu itme momentum açısal momentum çok güzel yorumlu soruların gelebildiği konular. Ayrıntılı olması erken gelmesinden daha önemli diye düşünüyorum. Diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum tabii.
  • ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    Hocam anlıyorum da eğer bir kez daha ertelenirse yayın takvimi veya artık dersler zamanında yetişmezse gerçekten sıkıntıya düşeceğiz. Yani özel hoca tutma imkanım yok. Dershaneye gitmiyorum. Fizikteki tek güvencem sizsiniz ki sizinle fizikte gerçekten iyi yol katettim ama yetişmezse de sonuç çok vahim olacak. Nolur biraz daha gayret gösterin lütfen. Sayenizde iyi yerlere gelmek en çok arzu ettiğim şey.
  • muhammed2000 kullanıcısına yanıt
    Dostum dediğin şeye kesinlikle katılıyorum ama taaa nisanın sonu gibi biterse inan bana telaştan stresten diğer eksik konularında sıkıntı çekmeye başlayacaksın. Yani dediğin gibi o önemli olan konular kaliteli olsun ama çoook geçe de kalmasın.
  • ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de paket alacaktım sitenizden ama konular bitmemiş diye vazgeçtim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.