Şimdi Ara

Ersun Yanal'ın Hataları neydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • valla 2-0 dan nasıl maç verdik hala şaşıyorum ama değişikliklere bakınca da böyle olacağı belliydi diyorum.

    aykut hoca ile neredeyse forvetsiz oynuyorduk ersun ile 3 forvet oynuyoruz hemde deplasmanda ve 2-0 öndeyken :)))

    ersun hoca da hatalarını görecektir illa ki halbuki 2-0 dan sonra caner'i alsa orta sahayı güclendirse.

    emenike öküz gibi bırak onu tek forvet ilerde konya nasıl olsa gelecek gol atmak için orta sahayı kalabalık tut gerekirse selçuk bile ilaç olurdu 2-0 a

    neyse inş ileri ki maçlarda bu hataları yapmıyacaktır...


    http://youtu.be/vf6Kr8vrIqY



  • Bu adam eses teykende begenmıyoum. Fener neden erdun yanalı seçti anlamıyorum. Geçen sezon esesin kadrosu çok iyiydi kesin avrupaya fılan gider dıyoduk zırveyı zorluyodu kaçıncı bıtırdı ersun yanalın yuzunden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agalar Fenerbahçenin alabileceği hoca sınırlıydı, gerek dünya kupası, gerek aziz, gerek mali durumlar.
    Bu tercihlerin içinde en doğrusu Ersun hocadır ama siz ilk maçta asarsanız Löw gelse önemi yok.
  • -Takım savunmasının bitik bir halde olması. Salzburg, Konya gibi takımların sürüyle pozisyon bulması. Savunma bilincinin yok olması.

    -Fenerbahçe gibi bir takımın Konyaspor'dan daha az pas yapmış olması. Konyaspor'un Galatasaray gibi bir takım olmadığını varsayarsak büyük bir rezalet

    -Takımın mücadele bakımından da düşüş göstermesi. Geçen sezondan itibaren bir koşu bilinci yakalayan Fenerbahçe'nin bu maç Konyaspor'dan daha az mücadele etmesi, koşması. Haliyle yenilmesi.

    -İnanılmaz saçma oyuncu değişiklikleri. Bu takımda sağ bekte Topuz varsa, zaten sağ kanat yarım oluyor. Bir de üstüne Kuyt gibi mücadele eden adamı çıkarıp, hayatında hiç kanat oynamamış Webo'yu koyarak, (Webo bu takımdaki en saf santrafor) sağ kanadı felç etti. Bu değişikliğin saçmalığını tv'den biz gördük. Takım ordan gol yedi akabinde.

    - Alper gibi işleyen bir futbolcuyu çıkarması. Salih'i alması. Cristian'ı oyunda tutması. 2. golde Cristian'ın 3.golde Salih'in hata yapması. Salih'in fizik olarak düşük olduğunu da biz gördük, ama hoca malesef fark edememiş. 3.Golde büyük bir hata yaptı. Beğenilmeyen Selçuk olsa 3. golde omzunu koyar adamı taç çizgisine yollardı.

    - Kendi isteğiyle alınan Emenike'nin ceza sahası dışında yaptığı iyi işlere rağmen esas yapması gereken ceza sahası işlerine gelince, hemen yere yıkılması. Kara boğa deniyor da adam sinek olup kayboluyor. En önemlisi Cardozo olsa 50 kere gol yapabileceği bir pozisyonda Emenike'nin en basit golcü vuruşunu yapamaması.

    -Ve tüm bunları yaparken temel felsefesinin önemi. Maç sonu basın toplantılarında da belli etti. "Farka gideceğini düşündüğümüz takım mağlup oldu", "Emenike'yle farkı da yakalayabilir çok farklı şeyler konuşabilirdik diye" Yani malesef bu sadece eksikliklerden şanssızlıklardan doğan bir mağlubiyet değil. Hırstan gelen bir mağlubiyet. 17 Yıldır teknik direktörlük yapan bir hocanın bir maçta kendini bu kadar kaptırması ne kadar doğru bilmiyorum. Kuyt gibi en etkili yardımı yapan adamı çıkarıp Webo'yu kanata çekmenin, Alper gibi en çok basan adamı çııkarıp, Salih gibi nispeten daha ofansif adamı almanın başka bir açıklaması olamaz. Basit bir mantık yürütüldü sanırım. Konya gol arayacak, biz de hücumcu alırız, onlar gol ararken kontrayla gol atarız diye. Ama unutulan bir şey var, o kontraları yapman için önce hücumları savuşturman gerek. O hücumları da felç edilen sağ kanat ve ortasahayla yapman mümkün olmaz ve olmadı 3 gol yedik.

    Bunlar dışında bir yanlışını görmedim




  • rıdvan çok güzel yorum yapmıştı bağı ağrıyan adma bengay sürersen olmaz apranax vereceksin ersun yenal apranax yerine bengay sürdü yanlış teşhis koydu dedi bencede öyle çok doğru söyledi. ersun yenal çok başımızı ağrıtacak gibi gelen gideni aratırmış umarım öyle olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.