Şimdi Ara

ERSEN NEREYE GİDİYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İspanya La Liga ekiplerinden Recreativo Huelva'nın kulüp başkanı Francisco Mendoza, Trabzonspor’un vazgeçmesi nedeniyle transferi düşen Ersen Martin’in takımlarında oynayacağını söyledi.



    İspanyol basınında yer alan demeçlerinde Mendoza, ''Eğer Allah isterse, Ersen kısa zamanda Huelva'ya gelecek. Yargılama olmayacağını hesaba katmalıyız. Açık seçik ortada olan sadece tek bir şey var, o da bir taraf kurallara uygun olarak hareket ederken, diğer taraf çocuk gibi oyun oynadı'' açıklamasında bulundu.



    FIFA'nın sonunda ''doğru'' kararı verip Recreativo'yu haklı bulacağınısavunan Mendoza, ''Hiçbir zaman Ersen'i satmak istemediler, ama aynı zamanda onu memnun etmeye çalıştılar. Bu şekilde 31'i günü paranın gelmesini önlediler'' diyerek Trabzonspor'u eleştirdi.



    FIFA'da bu tip işlerin zaman aldığını 2 veya 3 haftada sonuç çıktığını ifade eden Recreativo başkanı, ''Daha fazla zorlanamaz, çünkü daha birçok kişi toplantı yapacak. Bekleyeceğiz'' dedi.



    FIFA'NIN TRABZONSPOR'A GÖNDERİLEN PARAYI BLOKE ETTİĞİ İDDİASI

    Öte yandan Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Emin Kahraman, Ersen Martin'in bonservis bedeli ile ilgili FIFA tarafından kendilerine ulaşan resmi bir belge ya da yazı olmadığını söyledi.



    Kahraman, ''Kulübümüze ulaşan resmi bir belge ya da yazı yok'' dedi. Kahraman, bu tür söylentilerin Ersen Martin'e zarar verdiğini de kaydetti







  • Ersen Huelva´nın !
    FIFA‚ golcü oyuncunun İspanyol kulübü Recreativo Huelva´nın futbolcusu olduğunu karara bağladı.

    FIFA‚ golcü oyuncunun İspanyol kulübü Recreativo Huelva´nın futbolcusu olduğunu karara bağladı. Bu durum İspanya ve Türkiye Futbol Federasyonu´na faksla bildirildi. Ayrıca Karadeniz ekibinden savunma istendi

    Trabzonspor‚ FIFA kararıyla golcü futbolcusu Ersen Martin´i elinden kaçırdı.
    İspanyol Recreativo Huelva ile 31 Ağustos´ta tecrübeli futbolcusu için protokol imzalayan bordo - mavililer‚ paranın zamanında yatırılmadığı gerekçesiyle Ersen´in satışından vazgeçmişti. Karadeniz ekibinin bu davranışına çok kızan Recreativo ise olayı FIFA´ya taşımış‚ hem Ersen´i istemiş‚ hem de Trabzonspor´a centilmenlik dışı hareketten dolayı dava açmıştı.

    Durumu inceleyen FIFA‚ ilk olarak Ersen Martin´in durumu hakkında ön karar çıkardı ve golcünün Recreativo Huelva´nın malı olduğuna karar verdi

    spor3

    ---------------











    Sanırım FIFAYI TFF , başkanını da ULUSOY sanıyorlar.



















  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.