Şimdi Ara

Erman Toroğlundan Tokat gibi ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OkanBJK1903


    quote:

    Orjinalden alıntı: ufuktan

    Saraçoğlu stadını yapmak her babayiğidin harcı değildir.Dikkat edilmesi gereken bir başka nokta ise stadın bir tarafı yıkılıp inşaatı sürerken takım orada lig maçlarını oynuyordu.İnşaatı devam eden tribünlerin yanında maçlar oynanarak yapıldı Ş.Saraçoğlu Stadı.Yani nerden bakarsanız bakın takdir edilmesi gereken bir stad.Ayrıca çok kısa bir sürede gerçekleşen bir projeydi o. FB kulübü yaptı o eseri.Oradan buradan yardım dilenmeden yaptı.Şu anda adam gibi tek stad da o zaten.
    .NOKTA.


    Hocam dediklerini kabul ediyorum da, su noktayi koymadan önce "oradan buradan dilenmeden yapti" demissin. Simdi dilenmek bi tarafa, FB kendi parasiyla yapti demek istiyorsun. Benim bildigim kadariyla 4 tribün de sponsor gelirleriyle yapildi. Öyle degil mi?

    Aslinda nerden baksan, hem bir öncülük olarak, hem de proje olarak Türkiye´de bir ILKtir Sükrü Saracoglu Stadi. Bu yüzden kesinlikle alkisi hak ediyor. Ancak elbette Kayseri´de, Galatasaray´da, Besiktas´ta, Konya, vs. yeni stadlarini yapiyorlar. Asil ligin güzelligi o zaman belli olacak.

    Güzel kardeşim sponsor desteğini alan kim?Kulüp yönetimi öyle değil mi?Bütün bunlar projenin parçasıdır zaten. O desteği kara kaşa kara göze vermediler.Sponsor desteği deyip te güldürmeyin adamı.Elbette sponsoru olacak üye yardımı olacak, taraftar ürün alacak,yönetim katkı sağlayacak v.s.Bunları diğerleri becerip yapamadılar işte.Bütün bunlar zaten gıpta edilen.Bu stad alkışı hakediyor.Yiğidi öldür hakkını ver.Dilenme kısmıda doğru.Gürültü patırtı koparmadan yukarıda dediğim gibi yapıldı stad.Bir de ötekilere bak.Yani herşey ortada.Ha bu arada Kayseri de mükemmel bir stad yapılacak o da ayrı bir güzellik tabiki.Selamlar...




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.