Şimdi Ara

Erken Gelen Kocaya Duş Sürprizi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Erken Gelen Kocaya Duş Sürprizi!

    DOSTU İLE KOCASININ ARASINA GİRİNCE...

    ESKİŞEHİR'de, 29 yaşındaki Ekrem Ö., evinde 23 yaşındaki eşi Eda Ö.'le birlikte gördüğü 25 yaşındaki Volkan Karataş'a bıçakla saldırdı. Araya giren Eda Ö., boynundan yaralandı.

    Olay, saat 17.30 sıralarında Çankaya Mahallesi İlhan Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre çarşıdan eve gelen Ekrem Ö., kapının içeriden kilitli olduğunu fark edince sinirlendi. Kapıyı kırıp içeriye giren Ekrem Ö, eşini banyoda Volkan Karataş'ı da oturma odasında gördü.

    Ekrem Ö. eşinin dostu olduğu öne sürülen Volkan Karataş'a bıçakla saldırdı. Ekrem Ö.'nün elindeki bıçak kavgayı ayırmak için araya giren eşi Eda Ö.'nün boynuna isabet etti. Boynundan yaralanan Eda Ö. ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Polis, Volkan Karataş ile Ekrem Ö.yü gözaltına aldı. Hastaneye kaldırılan Eda Ö.'nün sağlık durumunun ağır olmadığı belirtildi.

    Saadet KEFAL/ESKİŞEHİR, (DHA)
    Alıntıdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow_600 -- 13 Ekim 2009; 17:29:37 >







  • ZOR MESELE USTA BU İŞLER ALLAH KİMSEYE BÖYLE ŞEYLER GÖSTERMİSİN
  • Bu aralar bana eskişehir çok sempatik gelmeye başladı. Es - es dizisi olsun diğer bazı etmenler ve eskişehirin gelişmiş olması ve Çok güzel emo çakması kızların olması beni oraya çekiyor. Oradan kız bulucam. Araba alınca ilk gideceğim yer eskişehir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.