Şimdi Ara

erkeklerin gitgide betalaşması , kızların baskın taraf olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • gün geçtikçe daha da gun yuzune çıkan durumdur


    bundan 200 yıl once 500 yıl once erkeklerin bir agirligi vardi. kızlar hep 2. sıradaydi. bir erkek her işi yapar ve bir kızı beğenip onla ilgilendiği zaman kız dünyanın en mutlu insanı olurdu. düşünsene eski çağlarda güçlü bir erkek , (güçsüz erkek yoktu zaten) seni beğeniyor ve sonunda bir yere kapak atıyorsun. kızlar için müthiş bir olaydı bu


    dolayısıyla alfa olan baskın olan taraf her zaman erkek tarafıydı


    bu eski çağları geçelim , geldiğimiz güne kadar (sosyal medya çıkana kadar) yine erkekler ağırlıktaydı. eskisi kadar baskın olmasalar da, (kadın erkek eşitliği gelmesi vb) yine de erkekler her zaman seçen taraf olmustur. bir kız bir erkek tarafından begenilince mutlu olurdu , erkek de birazcık rol yapıp kibar davranırsa falan kızı alırdı çok kotu bi tipi yoksa falan.


    ammaaaaaaaaaaa ....


    günümüzde özellikle sosyal medyanın da iyice popüler olmasından sonra artık erkeklerin hiçbir ağırlığı kalmadı nerdeyse. bir kıza instada günde 320 tane mesaj geliyor. tinderde gunde 800 kişi kaydırıyor. kız seçip seçip beğeniyor. sanki dünyanın en buyuk şirketine başvurmuşsun da cevap bekliyormussun gibi bekliyorsun yazdıktan sonra. halbuki o da sıradan bir kız. neyse efenim bu yuzdendir ki kızlar su an aşırı kendine güveniyor aşırı burunları havada. erkekler ise iyice betalaştı kızı alabilmek için şekilden şekle giriyorlar.


    bugun alfa dediğiniz adam bile kız elde etmekte zorluk cekmiyor olabilir , ona eyvallah. ama ben eminim ilişki içinde kızı alttan almak kızla tartışıp razı olmak durumunda falan kalıyorlardır. gerçi hepsi için geçerli olmaz yine 10.000de 1lik bi true alfa vardır


    ortalama insanların ve betaların ise haline yorum yapmıyorum zaten cok kotu durumdalar. bir kız tarafından begenilmek için bir dünya uğraş. sonra düğünü takısı falan hepsi kızı mutlu etmek için. eskiden boyle değildi.


    tespihime katılanlar +1 le destek olursa sevinirim herkes gorsun konuyu gercekler aciga ciksin


    @hamza5806








  • Hocam bu bos isleri birak hocam forumu kurtarmamiz gerekiyor ban affi talep konuma destek ol

    Bugun kafam cok bozuktu 4 saat sahilde dolastim keko tipler fileli corapli sarisin kizlari götürüyordu

    Tek sirri para

    Kizlar aralarinda su otelde calissak mi diyorlardi demek ki kekolar da para var arabayla gelmisler araba kesin kekolardan birinin cunku otelde calisacak kiz para kazanamaz araba alamaz

    Dunyada 60 milyon dolar milyoneri var kalan 8 milyar insan var olmasa daha iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    konu dışını ayağa kaldıramazsın asıl senın bu boş işleri bırakman lazım hocam


    sana olurunu soyleyeyim


    8-10 kişilik son 10 yılda tanıdıgımız kemik tayfayi toplayıp wp grubu acacaz ordan konusacaz. dhyede bi daha girmiycez


    bunun disinda dhden bi cacık olmaz hocam

  • Epsilon kullanıcısına yanıt
    Hocam seni gecen cok iyi bi gruba cagirdim gelmwdin
    Sen sorunların devam etsin istiyon hocam acidan zevk aliyon galiba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkeklerin eseridir bu durumda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkeğindende, kadınındanda, bıktım yeminle. şöyle uzaklara gidesim var

  • Epsilon kullanıcısına yanıt
    Dediklerin harfi harfine doğru.
    Benim görüşüm şöyle kadınlar her ne kadar baskın olsalar da liderlik vasfı her zaman erkekte kalacaktır. Çünkü kadınların duyguları o kadar oynak ve dengesiz ki bi kadına yönetmesi konusunda yetki vermek idam fermanı gibi bir şey. Üstelik sadece dış çevreden etkilenmezler aynı zamanda ayda 1 kere doğal süreçten dolayı da inanılmaz duygu değişimi yaşarlar.
    Yani toparlarsak kadının daha kendisini yönetmesi zor iş liderlik yapacak hali yok. Günümüzde her ne kadar erkek gibi profosyonel davranmaya çalışsalar da çoğu zaman sakarlık yaparlar yada bişeyleri yanlış söylerler hep görmüşüzdür.
    Ha bu kadının ezik bir birey olduğunu göstermiyor. Çünkü bu saydığımız şeyler kadının yapması gereken yükümlü olduğu şeyler değil. Yani bi geminin karada gitmesi üzerine konuşıyor gibiyiz. Karada tekne gidemiyor diye gemi gereksiz diye bilirmiyiz?
    Kadının da iyi olduğu başka şeyler var bunları kendi ağızlarından dinlemek daha iyi olur ben erkek olduğum için bişey derim yanlış olur. Mesela örnek olsun diye kadınların daha düzenli olmasını söyleye bilirim. Bu özellikle incelik gerektiren örneğin bi saç ekimi gibi işte daha iyi oldukları anlamına gelir veya mesela dişe dolgu yapmak gibi. El kabiliyyetleri iyi olur çünkü.

    Peki kadınlar neden bu hale geldi? Bunun sebebi değişen hukuk sistemi. Kadının hukuku en iyi İslam dininde ele alınmıştır harici hukuk sistemleri hep ya kadını tamamen hiçe saymıştır ya da baş ucuna koyup gereksiz yetki vermiştir. Her ikiside dengeyi bozuyor. Burada İslam derken önyargı oluştuysa radikal islamcıları kastetmediğimi not etmek istiyorum. Çoğu kişi İslamın gerçeklerini bilmiyor.
    İslamda yönetim Erkeğe verilmiştir. Kadın ise Erkeğe emanet edilmiştir yani kadını üzmeden kırmadan eziyet etmeden ona liderlik yapmak görevi verilmiştir. Böyle de olmalı zaten. Türkiyede bunu uygulayan çok az kişi var. Ya kadına eşşek gibi davranan odun erkek görürüz ya da kadının yalakası bi ötesi top diye tabir ettiğimiz erkekler görürüz.
    Toparlarsak kadın lider olamayacaktır çünkü becerebildikleri bir şey değil. Şuan kadına bu hukuku veren hukuk sistemi olmasa anında eskisine dönecektir durum. Hatta hiçbir hukuk sistemi olmasa iyice kadın ezilecektir çünkü erkek her türlü baskın ola biliyor kimsenin ona hak vermesine gereği yoktur çünkü günün sonunda eğer fiziksel güç gerekecekse erkek baskın olacaktır. Üstelik erkek organize olmasını biliyor kadın organize olamıyor. Mutlaka birbirlerine gıcık olup saç baş giriyorlar. Çünkü çok fazla şeyi sorgulayıp kafaya takıyorlar bu yüzden sık sık anlaşamıyorlar.
    Tabi liderliğin esas kuralı organize olmaktır. Yönetim yapılacak işi paylaştıra bilme yeteneğidir. Anlaşamadığın an yönetim dağılır.
    Yani sorduğun sorunun cevabı kısaca hukuk sistemi olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kosmos77 -- 26 Şubat 2024; 0:15:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Kralice Meloni baba gibi olacaklarsa okhe, boş baskinlik ise nope diyorum hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    bos gruplara tahammulum yok hocam. kimi isteyip istemediğimi biliyon zaten defalarca soyledim

  • Epsilon kullanıcısına yanıt

    Forumdaki yıllar önceki eski samimiyet şu an yok hocam. O güzel günler geçmişte kaldı. İnsanlar bot gibi sosyal medyanın yani twitter ve instagramın etkisi altına girdi. Eskiden kaliteli denilen efsane forum üyeleri bile bu global sosyal medyalara kendilerini kaptırdılar ve robotlaştırıldılar. Eskiden insanların forumdaki amacı katkı sağlamak iken gelinen şu dönemde sosyal medyada etkileşim sağlamak oldu. İnsanlarda haz odaklı yaşam arttı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

    günümüz için doğru diyosunuz fakat benim saydigim 3-5 isim var onların yamuk yapacagini sanmiyorum hocam. ornegin hamza hocami twitterda kalp kasacagini hiç sanmıyorum. bizim kafadan insan hala var sayimiz az olsa da


    işte bu arkadaşlarla bi wp grubu olsa cok iyi olurdu

  • Kosmos77 K kullanıcısına yanıt

    Döktürmüssünüz hocam.Elinize sağlık.

    Kadin erkek eşitliği hayaliyle çıktı tüm bu sorunlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayi devrimi ile alakalı bir durum.
    Gelişmiş veya gelişmekte olan ülkelerde kadınlar doğrudan iş gücüne katılıp para kazanması ile beraber kişisel standartlarını yukarı çekiyor. Bu ekonomik özgürlüğü de korumak için daha seçici davranıyorlar. Bu da onları daha güçlü kılıyor. Erkekler de maalesef karşılarında diz çökmek zorunda kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye için ele alırsak : Bir tür planlı sosyal mühendislik harikası olarak birçok olay detaylar hepsi aynı merkezden ... Kadın Erkek eşitliği eskiden de savunuldu ama orada eşit sorumluluklar üzerine idi ... Günümüzde ise erkeğin aptallaştırılması kadının da salınması üzerine özellikle Türkiye gibi ülkelerde ...


    GIDA Terörü


    İlaç Terörü


    Politik Doğruculuk temelsizlikleri ...


    Kadın erkek eşit haklara sahip olsalarda eşit olamazlar iki tarafında üstünlükleri veya yapabildikleri ötekisi yapamazlarla doludur bunları tartışma konusu yapılmamalı da ..



    Kadına eşit sorumluluk anneden çocukken verilmelidir ...


    İnsan gelişimin nerdeyse çoğu ergenlik dönemlerine gelmeden oturur ve çok az ilerki yaşlarda ve çevresel faktörlerle katkısı iyi kötü olmaktadır ...




    Erkeklerin de üzüm üzüme baka baka kararır misali kitlesel davrandığı da ortada aynı şekilde kandınların da ...



    Amaç KISIR DÖNGÜ ... Böyle bir ülkede göçmenler de gelir vs kendi düzenlerini kurar ... 12 Eylül temelleri islamcı bir kesim kukla olarak yaratılmaktı başörtüsü siyasallaştırılması da aynı kaynaktan maşalarca kullanıldı ...



    Her bir ZIPLAMA birbiriyle sağlam bağlantılı ... Daha da derinleşir de ama ana yolları bunlar ...





    Türbanlı diyorsun başı türbanlı ama gerisi sade başı açıklardan çok fena rüküşlüğün dikalası ve açıkların baş hariç ağır özentisini görmektesiniz... Türkiye de çok az olan azınlıktaki sade başı açık ama kafa yapısı da sorumluluk alma erkekler kadar sahip kendi ayakları üstünde durabilen bu süreçte çocuk yapmayı geçtim ilgilenen kadınlar da var ama çok azlar ...





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.