Şimdi Ara

Erkek yüzük ve tesbih modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gümüş Store, internet üzerinden kendi ürettiği gümüş takı ve aksesuarları satan bir e ticaret sitesidir. Gümüş Store'da toplamda 5.000 adet, güncel takı ve aksesuar ürünleri yer almaktadır.

    Ürünlerin hepsi gerçek 925 ayar gümüştür. Tüm ürünler İstanbul çemberlitaş'ta yer alan atölyemizde, işinin ehli ustalarımız tarafından kaliteli el ve atölye işçiliği ile üretilmektedir.

    Gümüş Store web sitemizden parakende ürün alabileceğiniz gibi, xml, dropshipping ya da toptan gümüş takı aksesuar alımıda yapabilirsiniz.

    Web sitemizde, erkek yüzük modelleri, erkek kolye modelleri, erkek bileklik modelleri, tesbih modelleri, kadın kolye modelleri, kadın yüzük modelleri, kadın küpe modelleri, kadın bileklik modelleri, özel koleksiyon gümüş takılar, özel koleksiyon tesbih modelleri, erkek takı kombinleri, kadın takı kombinleri olmak üzere bir çok kategoride binlerce ürün yer almaktadır.

    İddialı olduğumuz konuların başında; ürünlerimizin fotoğraflardan daha kaliteli ve güzel olduğu, ürünlerimizde kullanılan taşların gerçek ve doğal taşlar olduğu gelmektedir.

    Erkek yüzük ve tesbih modelleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GumuSStore -- 23 Şubat 2018; 19:9:54 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.