Şimdi Ara

Erkek Kedim çok miyavlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çiftleşmek istiyordur kısırlaştırın dediler kısırlaştırdık bi kaç gün düzelmişti ama o da ameliyatın etkisiydi sanırım. Tüm aşılarını yaptırdım, veterinerin önerdiği en kaliteli mamayı veriyorum. Olabildiğince oyun da oynamaya çalışıyorum ama ben oyun oynamayı bıraktığım anda apartman kapısının önüne geçip miyavlamaya başlıyor. Çok sinirimiz bozulmaya başladı artık daha ne yapabilirim bilmiyorum. Apartmanın içinde dolaşan dişi bi kedi var ve o da kısır ama onu gördüğü anda ilişki kurmaya çalışıyor ilişkiden kastım çiftleşmek mi emin değilim çünkü dişi olanın pek o taraflarda işi kalmamış yani öylece bakışıyorlar çoğunlukla ama yine de ben istemiyorum ona yaklaşmasını çünkü temiz bi hayvan değil. O dişi kedi için miyavlıyor olabilir mi hala eğer öyleyse kısırlaştırmamız ne işe yaradı ? Başka bi fikri olan varsa söylesin lütfen .







  • p(x) P kullanıcısına yanıt
    Kısırlaştırma öncesi salgılanan hormonların etkisi geçinceye kadar çiftleşme isteği devam eder. Operasyon sonrası birden kesilmez.

    Bazı vakalar da, vücutta bulunan, fark edilmemiş, 3. testis de kızgınlığı devam ettirir. Çok sık rastlanmaz ama olabilen bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahtant -- 10 Ağustos 2014; 0:23:42 >
  • mahtant kullanıcısına yanıt
    Kısırlaştıralı 6-7 ay oldu yalnız, sizce hormonları hala etkili olabilir mi ?
  • p(x) P kullanıcısına yanıt
    Bir yılı bulanlar varmış.

    Apartmanda ki diğer kediyle oynamak veya dışarıda dolaşmak için de miyavlıyor olabilir. Diğer kedinin iç-dış parazitini yapıp, yaptırıp, arada oynatabilirsiniz belki.
  • Azmış o :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.