Şimdi Ara

Erepublik-eTürkiye İçin Çalış-(Artık Türkçe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu konunun daha önce açıldıgını biliyorum.Salak mısın diceksiniz ancak oyun bile olsa ülkemizin üst düzeye çıkmasını saglamak için ugraşıyoruz.

    Oyun çok basit günde en fazla 20dk nızı alıyor(Eger çok fazla gündemi takip etme ihtiyacı duymazsanız.).Bu oyunda köy kurmak veya asker üretmek yok.Bu oyunda siz bir bireysiniz.İsterseniz ülkeniz için, istersenizde kendiniz için çalışabilirsiniz.

    İlk 1 hafta sıkıcıdır oyundan ancak oyundan asıl zevk alınmaya başlandıgı zaman 6-7 lvl den sonrasıdır.

    Başlangıçta önemsiz düzeyde üretim yapıp maaş kazanırken.Alanınızda ilerleyerek daha yüksek maaşla çalışabilir hale gelebilirsiniz.Ayrıca hergün askeri egitim yaparak savaşlardaki vuruş gücünüzüde arttırabilirsiniz.

    Şirket sahibi olabilir veya para piyasasını takip ederek zengin olabilirsiniz.

    Daha ilerde bir partiye katılarak seçimlerde milletvekili,parti başkanı veya başbakan olabilirsiniz.

    Gazete açabilir ve yayın yapabilirsiniz.

    Tanıtım Videosu

    Ben oyunu 174 gündür oynuyorum şuan 19.lvl'im ve 6 gün sonra 20. lvl olacagım.Şuan bir q1 ev şirketim var :)

    Oyuna katılmak istersenizhttp://www.erepublik.com/tr/referrer/Kemal+Selahattin linki ile katılırsanız banada yardımcı olmuş olursunuz

    ama bu adam yukarda "oyun bile olsa ülkemizin üst düzeye çıkmasını saglamak için ugraşıyoruz." dedi şimdi ne diyorsanız direk siteden de girebilirsiniz.

    http://www.erepublik.com/tr



    Yakın eTürkiye Tarihi XD



    Oyunun birincisi şuan bir Türk arkadaşımız.Kendisi ayrıca baglı oldugumuz phoneix ittifakınında ordular komutanıdır.



    Yaz aylarında yunanistan ve israil topraklarının hepsi elimizdeydi.Daha sonra kaybettigimiz bu bölgeler için 2 ay önce tekrar bir saldırı başlattık ancak başbakanımızın sebepsiz banlanması(başbakan olmazsa savaşlar yönetilemiyor),ulusal banka hesabının banlanması(para sıkıntısı çok büyük oldu) daha sonrada 10 a yakın fm'imizin(En üst rütbeli asker) sebepsiz banlanması saldırımızın sonlanmasına neden oldu.

    MSB(Milli Savunma Bakanlıgı)'nın başlattıgı seferberlik sonucu neredeyse herkes çalıştı.Kimisi elindeki paraların çogunu verdi kimisi seferberlik şirketlerinde çalıştı.Bu sayede Türk tanklarına(FM) ve onlardan sonra ülke halkına silah yardımı yapıldı.

    Saldırımızın başarısız sonuçlanması(Sadece Ege Adalarını ve Girit'i alabildik) sonucu savunmaya çekildik.Ancak ekonominin batması ve fm lerimizin bir kısmının banlanması sonucu buralarıda kaybettik hatta yunanlılar Ege Bölgesini ve İç Anadoluyu işgal etti.Diger yandan romanlarda Marmarayı ele geçirdiler.

    Bu bölgeleri 20 günde ancak alabildik(Ekonominin çökmesinden dolayı).







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.