Şimdi Ara

Ereksiyonu Artırmanın En önemli Sırları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Penis büyütme yolları sağlıklı olan hemen hemen her erkeğin merak ettiği konulardan olup penis büyütmek için ereksiyonu artıran yiyecekler de merak edilen konular arasına girmektedir.

    Penis büyütmek isteyen erkek ilk olarak aklına egzersizler getirmekte, ameliyat yöntemlerini düşünmekte ya da bunun için ilaç kullanımını araştırmaktadır.



    Aslında hem penis büyütme egzersizleri yapılıp hem de ereksiyonu artıran yiyecekler tüketilerek penis büyütmek gayet mümkündür. Erkekler özellikle cinsel paylaşımda bulunacakları kadınları penis boylarıyla etkilemek isterler. Yapılan araştırmalar göstermektedir ki, penis boyu uzun olan erkekler kendilerine daha fazla güvenmektedirler.



    Aslında erkeklerin bu şekilde hissetmelerinin en temel nedeni ; kadınların büyük penisle daha fazla tatmin olacağını düşünmeleridir. Her ne kadar bu düşünce doğru olmasa da erkekler büyük penisli olmayı cinselliğin ilk şartlarından biri olduğunu düşünmektedirler. Hal böyle olunca hem ülkemizde hem de dünyada penis boyunu uzatmak isteyen erkeklerin sayısı gittikçe artmaktadır.



    Daha önce penis büyütme yollarından bahseden bir makale sizler için hazırlamıştık.



    Şimdi ise bu yöntemlerden ereksiyonu artıran yiyecekler konusundan bahsetmek istiyoruz. Ereksiyonu artırmak ve ereksiyon halinde uzun süreli kalmak pensi boyu uzunluğundan sonra erkeklerin cinsellikte aradıkları diğer özelliklerden biridir. Peki ereksiyonu artıran bu yiyecekler hangileridir?



    Ereksiyonu Artıran 10 Yiyecek ?
    Yaban Mersini
    Yaban mersini ereksiyonu artıran yiyeceklerden belki de en önemli yeri tutan yiyecektir. Çünkü sex isteğini yükselmekte ve ereksiyonu önemli oranda artırmaktadır. süpersexsuel adıyla da bilinen yaban mersini bir diğer değimle viagra etkisi yapmaktadır. Yaban Mersini kan damarlarında büyük bir rahatlama sağlayarak kan dolaşımının hızlanmasını sağlamaktadır ve ereksiyonu artırdığı gibi devamlılığını da sağlamaktadır. Bir de penisteki kan oranını önemli oranda artırmaktadır.



    Ceviz
    Ceviz ereksiyonu artıran yiyecekler arasında yine önemli bir yere sahiptir. içerisinde bulunan aminoasit ve l- argi ile kan damarlarının açılmasına yardımcı olur. Penisteki kan damarları açılınca kan akışı sağlıklı olmaktadır ve bu şekilde cinsel performans artmaktadır.



    İncir
    İncir ereksiyonu artıran yiyeceklerden bir diğeridir. içerisinde barındırdığı aminoasitler sayesinde cinsel performansı artırmaktadır. Aminoasitlerin çokluğu cinsel gücü artırmakta tam tersi olarak, azlığı ise cinsel gücü azalmaktadır.



    Muz
    Muz cinsel ilişki esnasında enerjiyi önemli oranda artırmaktadır ve bu şekilde ereksiyonu artıran yiyecekler içerisinde ilk 10 a girmektedir. Muz içerisinde bulunan bromelin enzimi sayesınde libodinin yükselmesini sağlamakta ve cinsel gücün ve enerjinin artmasını sağlamaktadır. Muz B vitamini oranı olarak yüksek bir vitamin içermekte ve bu şekilde sex sayesinde enerji yüksek tutulmaktadır.



    5.İstiridye

    Çinko içerdiği maddeler sayesinde testesteron ve ve sperm üretiminde oldukça önemli bir yer almaktadır. Çinko üretimi az olursa cinsellik o oranda azalır.



    Yine çinko erkek vücudunda fazla oldukça testesteron ve sperm üretimi o oranda fazla olacaktır ve cinsel istekte fazla olacaktır. İstiridye de büyük ve bu şekilde ereksiyonu artıran yiyecekler içerisinde ilk 10 a girmektedir.Ayrıca istiridye fazla miktarda depomin içerir ve depomin ise mutluluk hissinin artmasını sağlamaktadır. Erkeğin arzusunun artması için depomin miktarının da oldukça önemi bulunmaktadır. Çinko eksikliği büyük oranda olursa bazı cinsel hastalıklara da sebep olabilmektedir.





    6.Sarımsak

    Sarımsak içerisindeki allicin adlı madde sayesinde kan basıncının ve penise giden kan oranının artırılmasını sağlar. Penisteki kan oranı arttıkça daha fazla ereksiyon halinde kalınabilir.





    7.Yumurta

    Yumurta da yine b vitamini açısından zengin bir yiyecektir. B vitamini vücuttaki enerjinin yükselmesini sağlamaktadır. Ereksiyon halinde enerjiyi yüksek tutmak için yumurta yine ereksiyonu artıran yiyeceklerden bir olacaktır.





    Çikolata
    Çikolata içerdiği feniletilamin ve alkaloid maddeleri ile mutluluk hormonunun salgılanmasını sağlamaktadır. Özellikle feniletilamin ile mutluluk hissi artmakta bu sayede cinsellikte ereksiyon hali uzamaktadır. Ereksiyonu artıran yiyecekler arasında çikolata salgıladığı mutluluk hormonu sayesinde önemli bir yer tutmaktadır.





    9. Şeftali

    İçerdiği c vitamini sayesinde sperm sayısının artırılmasını ve kaliteli spermin üretilmesini sağlamaktadır. Neden şeftali diyoruz, bir sürü c vitamini içeren meyve ve sebze bulunmakta ve bunlarda tabi ki sperm üretiminde oldukça faydalı olmakta ama şeftali özellikle de buzlukta dondurulmuş şeftali fazlasıyla c vitamini içermektedir.





    Ciğer
    Ciğer içerdiği yüksek A vitamini sayesinde ereksiyonu artıran yiyeceklerden bir olmaktadır. A vitamini sperm üretiminde önemli bir rol oynamakta ve aynı zamanda çinko içermektedir. Her boşalmada erkek 5 mg sperm kaybetmektedir. Bunu en iyi yeniden kazanmanın yolu kesinlikle ciğer yemekten geçmektedir.





    Penis Büyütme yollarından ereksiyonu artıran yiyeceklerin öneminden bahsettik ve bu konuda en faydalı 10 yiyecekten sizlere bahsetmek istedik.


    Kaynak:
    http://www.penisbuyutmeyollari.net/index.php/2017/01/07/ereksiyonu-artirmanin-en-onemli-sirlari/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.