Şimdi Ara

ERDOĞANA SERT CEVAP (Faik Öztrak ;'Şehitlere 'Kelle' Diyenlerden Alacağımız Hiçbir Tavsiye Olamaz' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Chp şuan hdp ile iş birliği içinde olduğu müddetçe kaybetmeye mahkum olacaktır. Derhal uzaklaşması aksini düşünen varsa milli değildir.

    Çözüm sürecinden zamanında chp nin mhp nin vs vs partilerin haberi yokmuydu çocuk mu kandırıyorsunuz. Ülkeyi bolmeye kalkisamlarla ittifak olmaz terör sevgilerle yapılan anlaşmayı çözüm sürecinde gördük bunlardan dost olmaz ülkemize amaçları kurt devleti kurmak.

    Şimdi tüm partiler neden birlik olup meclis dahil Turkiyenin içini temizlemiyor o kadar zor mu yoksa tüm partilerin bilmediğimiz bir sıkıntıları mi var şuan hiç bir parti ülkeyi birleştirmek için çalışmıyor bir iç karışıklık çıktığında ne Olacak

    Neden biz hep kendi içimizde birbirimizle kavga ediyoruz 40 yaşındayım 20 yıldır oy kullanıyorum hep siyasiler birbirini kötülüyor kimsede ülke için ülkenin ilerlemesi için çalışmıyor.

    Bu böyle gittiği müddetçe bizden hiç birşey olmaz 80 yasimada gelsem olacak.

    Sivil toplum bile aynı durumda şimdi kalkıp 15 yıldır akp yönetiyor demeyin bu eskiden beri böyle

    Şöyle bir yil yil 90 yıl geriye gidin bakın ben 1987 den sonrasını hatırlıyorum sadece gerisini ancak okudugumuzla kalıyoruz yaşamadım ama pek bir farkın olduğunu sanmıyorum.

    Siyasiler bizim gibi milletin sırtından geçiniyorlar resmen durumu su resimle açıklamak istiyorum.

    ERDOĞANA SERT CEVAP (Faik Öztrak ;"Şehitlere 'Kelle' Diyenlerden Alacağımız Hiçbir Tavsiye Olamaz"

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • sizin de hiçbir farkınız yok,o yüzden zerre umudum yok bu ülkeden.

    içinizde birsürü pkk sempatizanı var,gelip bana Atatürkçüyüm falan da demeyin sinirime dokunuyor.

    akp en ahlaksızı,şerefsizi olsun diyelim,ilerde hepsi ceza çekecek diyelim; ana muhalefet olarak siz de ceza çekmeniz gerekir.

    ülke satılırken siz de göz yumdunuz,şuan uçuruma sürükleniyor gene aynısınız gene aynı.yaptıklarınız,tutumlarınız siyaset bilimine aykırı.

    normal 1 ülkede,2kez seçim kaybetmiş biri tekrar aday gösterilmez,normal bir ülkede ergenekon kumpası ortaya çıkınca güçlü muhalefetle o iktidar indirilir fakat siz göz yumdunuz,yaşanan rezilliklere göz yumdunuz,sizin de derdiniz ülke değil kendi menfaatleriniz. adı çıkmış9a inmez8e birini hala genel başkan olarak tutuyorsunuz.

    hiçbiriniz samimi değilsiniz,akp den tiksindiğim kadar sizden de tiksiniyorum. tek dileğim;hepinizin umarım bu ülkeye yapılanların bedelini acı çeke çeke ödersiniz.

    şuan düzgün gördüğüm tek parti iyi parti fakat onlarında ideolojisi benle tutmuyor. bi umudum onlardan vardı gene de ülke çıkarları için fakat son seçimde aldıkları oy oranını falan görünce bi bok olmaz dedim. chplisi de akplisi de kafasız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramsarDoc -- 1 Mayıs 2019; 13:59:14 >




  • mesela parti meselesi değil ülkeyi akp mahvetti ,arapları ülkeye doldurdu kime soruldu ,senin vergilerin onlara gidiyor ,akp lüks içinde yaşıyor ,insanları soğan kuyruğuna mahkum ediyor biber olmuş 15 20 tl hala akp yi savunuyorsanız kafasız yaşamaya devam edin ne diyeyim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.