Şimdi Ara

Erdoğan: Evlilik dışı hayat biçimi özendirilmeye çalışılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Evlenmek istiyoruz ama ya yeterli paramız olmadığından, ya da evlenecek hayırlı birini bulamadığımızdan bir türlü evlenemiyoruz kardeşim. Bu devirde ikisinden biri illa ki eksik kalıyor. Çok mu zor acaba bunu anlamak?
  • Hangi ülke için dedi acaba? Zira ülkemizden de bi haber olduğu çok açık. Herkesi çevresinde bulunanlar gibi gelir sahibi sanıyorlar sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde niye evlenelim? Kafayı mı yedik?

    Ayrıca keşke batı gibi çöksek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyice saçmalamaya başladı.Evlilik ciddi bir maddiyat gücü gerektirir.En az 60-70 bin liranın olması lazım ki evlilik olabilsin.İnsanlar işsiz.Özellikle gençler işsiz.Bir ay kadar sonra 27 yaşında olacağım fakat hala daha doğru düzgün bir geliri olan işim yok.Bu haldeyken nasıl evleneyim?Herkesin anası-babası milletvekili değil ki her ay 30 bin küsur maaş alsın,milletvekili olduğu için herşey bedavaya gelsin,hayata 10-0 ilerde başlasın.Gençlerin evlenmesini istiyorsa önce şu gençlere bir iş versin.Meydanlara çıkıp ''Devlet herkese iş verecek değil'' diye bağırmayı biliyor sonrada çıkıp ''Evlenin'' diyor.Kusura bakmasın ama karşısında her dediğine inanacak,onun ipiyle kuyuya inip boğulmaya niyetli gençler yok.Onun sözüne uyup 3-4 çocuk yapanların nasıl perişan olduklarını haberlerde gördük.Bu söylediğine ancak cahiller hak verir.Bugünün gençleri ise tahmin ettikleri kadar cahil değil.

    Ayrıca çöken Batı nerede?Almanya,İngiltere,Fransa,İtalya,İsveç,Amerika,İskandinav ülkeleri vs perişan bir haldeyse o zaman biz çoktan ölmüşüzde gömenimiz yok..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 10 Ocak 2020; 8:20:20 >




  • Bunlar herkesi kendileri gibi 20-80 bin tl arası maaş alıyor sanıyor.
  • Bende 3 çocuk var şuan ki aklım olsa evlenmezdim asgari ücretle çalışıyorum evim kira olmadığı halde maaş ilk 10 gün anca gidiyor ayın sonuna kadar kıvranıyorum ekonomik sebeblerden dolayı evde huzursuzluk oluyor övündügümüz aile hayatımız Ekonomiyi bu hale getirdikleri için sayelerinde bizde aile diye bi kavram kalmayacak bu kadar boşanma kadın cinayetleri niye çoğalıyor onu bir araştırma yapsalar insanlar ekonomik nedenlerden boşanacaksa eşlerini öldürecekse 3 yetmez 4 çoçuk yapın dediğiniz o çocuklar perişan olacaksa evlemesinler daha iyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evlilik gibi ciddi konuda asla siyasi figürlerin ağzı ile hareket etmeyin. Unutmayın, boşanma oranları patlamış durumda. cocuk doğana kadar evli, cocuktan sonra boşanma olayı var cunku boşanmak tek davada hallediliyor bunun adı devlet kontrollü evlilik dışı yaşam. Kadın ve devletin tepişmesi sonucu ezilen ise erkek. Cok dikkatli olun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.