Şimdi Ara

Erasmus+ yaz stajı hakkında acil yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi günler dilerim,

    Bilkent üniversitesi öğrencisiyim ve hukuk fakültesinde okuyorum. Londra'da bir hukuk bürosu ile irtibata geçtim ve yaz stajına gelebilirsin dediler. Ancak bölüme bu dönem (2015-2016 yılı bahar dönemi) başlamış bulunmaktayım, yani herkes birinci sınıfın ikinci dönemini okurken ben şuanda birinci sınıfın birinci dönemini okuyorum ve diğer seneye herkes birinci döneme başlarken ben birinci sınıfın 2. dönemini okuyor olacağım. inşallah anlatabilmişimdir bu bizim okulda irregular sistem olarak geçiyor ve yanıtını bulamadığım ve acilen sormak istediğim bi kaç soru var.

    ilk olarak Erasmus+ kapsamında dönem boyunca okul değişiminde aranan 2. sınıf olma şartı aranmayacağı yazıyor ancak başvuruda bulunduğumuz zaman okul bizden ortalama gibi bir şey isteyecek mi? ben şuan 1.sınıfın 1.dönemini okuduğum için ortalamaya sahip değilim ancak haziran ayında ortalamam çıkacak. Acaba okul bana ortalaman yok seni alamayız diye bir şey söyleyebilir mi?

    ikinci olarak bu staj kapsamı için okul sitesinde herhangi bir başvuru koşulları vs gibi sayfa bulamadım, acaba bilkentte erasmus stajı geçerli midir?

    eğer okul başvurumu kabul etmezse ne gibi yollar deneyebilirim nerelerden hibe alabilrim? yardım için herkese şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.