Şimdi Ara

ERASMUS KONTENJANI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2014-2015 AKADEMİK YILI

    ERASMUS+ PROGRAMI

    ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI

    Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize ayrılmış olan Öğrenci Staj Hareketliliği bütçesi dâhilinde en fazla 12 öğrencinin seçilmesi mümkün olacaktır. Faaliyet süresi en az 2 ay olmak zorundadır ve 12 aydan fazla olamaz.

    Peki Erasmusun kontenjanı ne kadar arkadaşlar ?



  • 12 kişiye hibeli erasmus şansı tanınmış. Hibesiz gitmeye izin var mı varsa kaç kişi öğrenmek için dış ilişkilerle konuşun derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Relapse_

    12 kişiye hibeli erasmus şansı tanınmış. Hibesiz gitmeye izin var mı varsa kaç kişi öğrenmek için dış ilişkilerle konuşun derim.

    bu staj hareketliliğiymiş erasmusa bakmamışım ben eramustanda bizim bolumden 7 kısı yolluyolar nasıl bir rakam sizce cok mu ?
  • bölüme göre değişir ama bence az. Bazı bölümler 30 kişiye kadar yollayabiliyor tamamen rektörüün kontenjan dağıtmasıyla alakalı bir durum. Ayrıca puanı iyi olanlar daha iyi yerlere gidiyorlar o yüzden o 7 kişi içinde de sıralama olacaktır. Umarım kazanırsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Relapse_

    bölüme göre değişir ama bence az. Bazı bölümler 30 kişiye kadar yollayabiliyor tamamen rektörüün kontenjan dağıtmasıyla alakalı bir durum. Ayrıca puanı iyi olanlar daha iyi yerlere gidiyorlar o yüzden o 7 kişi içinde de sıralama olacaktır. Umarım kazanırsın

    Bölüm iktisat 139 kontenjan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.