Şimdi Ara

Erasmus ile İngiltere'ye giden var mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hypersomniac

    Ben Londra okuyorum soracagin soru varsa cevaplarim Middlesex alt siralardaki bir okul cok iyi bir okul oldugunu soleyemem ayrica Erasmus icin Londra hic uygun bir yer degil. Erasmusum Slovenya'da yapmistim ucuz dogu avrupa ulkeleri erasmus icin en iyi yerlerdir.

    ben greenwich universitesini ya da madrid üniversitesini tercih edeceğim. greenwich londra'ya çok yakın 8 mil uzaklık varmış ancak üniversitede ya da ingilterede erasmus okumakla ilgili bilgi verebilirsen çok iyi olur
  • fmpes kullanıcısına yanıt
    hocam ben Çek Cumhuriyeti'nde tamamladım erasmusumu. oraya giderek alabiliceğim en doğru kararı almışım. 8-9 ülke gezdim, eğer İngiltere'ye gitseydim, biçbirini yapamıycaktım. Ordaki eğlence de yanında artısı oluyo eğer imkanın varsa, çek cumh, polonla, macaristan, slovakya sıralaması şeklinde tercih yap derim. amaç gezmek iste tabii ki.
  • fmpes kullanıcısına yanıt
    Greenwich zaten Londra'da, zone 2'de guney dogusunda..

    Arkadaslar oncelikle sunu soyleyim hem Erasmus yapmis biri olarak (Slovenya'da) hem de suan Birlesik krallikta yuksek lisans okuyan biri olarak acikca soyleyebilirimki Erasmusun keyfi ucuz ulkelerde cikar.
    Pound olmus 3.8 bu pahalilikla erasmusdan keyif alinmaz hele hele Londra'da asla. Egitim kalitesi tabii ki tartisilmaz ancak Erasmus ile egitim kalitesi bi kere ayni cumlede kullanmayin alt tarafi bir donem egitim alicaksiniz egitim kalitesinin ne kadar onemi var sonucta sizin burda ne kadar keyifli vakit gecirceginiz onemli. Eger Ingiltere'de egitim konusunda daha detayli sorulariniz varsa cevaplayabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypersomniac -- 27 Mart 2014; 22:40:36 >
  • selam @hypersomniac türkiyede hangi üni ve bölümü bitirdin ve şimdi orda hangi üniverstede okuyorsun yada okudun. bendeorda lisans okumak istiyorum. lise3 teyim her yaz geliyorum west wickham kent e londra zone 5 a yakın umarım görürsün ve geri dönersin şimdiden teşekkür.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.