Şimdi Ara

Epson L800 yazıcı hk. görüşler.. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
9
Favori
53.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler LM mürekkebin daha 1/4'ünün olmasına rağmen bitti diye lambası yanıyor, tam bitmeden yanınca mürekkep doldurursak içindeki mürekkep taşmaz mı?
  • Epson L800 alalı 3 gün oldu.Fakat bazı baskılarda resimlerde siyah leke çıkıyor.Ayrıca kenarlıklı baskı yaptığımda resmin sonuna beyaz alana lekeler bırakmakta.Rovi parlak 300 gr kağıt kullanıyorum.

    Çözüm için yardımcı olabilecek birileri varmı.Uzun süredir kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

    Birde öğrenmek istediğim A5 baskı kenarlıksız nasıl basılmakta bu cihazda

     Epson L800 yazıcı hk. görüşler..




  • BAEMER B kullanıcısına yanıt
    fotoğraf baskıdsında kullandığınız kağıt ne olursa olsun parlak, mat, ipek, magnet, farketmez kağıt türü olarak ; "epson premium glossy" 'i seçin. kenarlarda mürekkep bırakması kağıtların kenarlarında kıvrılma olmasından olabilir gerçi bizimde sattığımız roviler vakumlu paketlerde satılır bu yüzden bu tarz sıkıntı pek yaşatmaz ama istisnai bir durum olmuş olabilir. 3 günlük makinede çok ihtimal vermiyorum ama kağıdı çeken ve iten merdaneler kirlenmiş olabilir , dönüş esnasında bunları kolonyalı mendil ile silin ama herşeyden önce yeni bir paket açın o kağıtları deneyin.
  • BAEMER B kullanıcısına yanıt
    A5 kenarlıksız basamazsın. A4 gösterip yan çevirip basmak geldi aklıma ama, her fotoğraf için ayrı ayrı uğraşmak gerek.
  • Sorunsuz, temiz durumda Epson L1300 satılıktır. İlgilenen arkadaşlar PM bilgi talep edebilirler.

    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ocRA*

    Sorunsuz, temiz durumda Epson L1300 satılıktır. İlgilenen arkadaşlar PM bilgi talep edebilirler.

    Teşekkürler

    How much?
  • merhaba çok acil bu akşama yazcımı kullanmam gerekiyor yarına ait çıktılar alacağım.
    bilgisayarımın sadece bir adet USB si var ve bu da USB 3.0 :(
    adaptörlü USB Çoklayıcı da var ama yazcı çalışmıyor bir çare bulabilr miyiz.
    lütfen oradaysanız bir çözüm söyleyebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alix33

    merhaba çok acil bu akşama yazcımı kullanmam gerekiyor yarına ait çıktılar alacağım.
    bilgisayarımın sadece bir adet USB si var ve bu da USB 3.0 :(
    adaptörlü USB Çoklayıcı da var ama yazcı çalışmıyor bir çare bulabilr miyiz.
    lütfen oradaysanız bir çözüm söyleyebilir misiniz?

    USB 3.0, USB 2.0'yi de destekler merak etme.
  • Arkadaşla Epson L800 tanklarının 3 tanesi baya azaldı bende üzerlerine ekleme yaptım fakat yazdır dediğimde hata alıyorum. Doldurduğum tank hala boş görünüyor ne yapmam gerekiyor.Her mürekkeb doldurduktan sonra yapmamız gerekn işlem varmı ?

    Yardımcı olursanız sevinirim

    şimdiden teşekkürler

    Baskı Şöyle yapmasını sebebi nedir

     Epson L800 yazıcı hk. görüşler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAEMER -- 11 Nisan 2015; 13:04:42 >




  • A5 baskı alabilmek için (L1800 kullanıcısı olarak) kağıt boyutu ayarından kullanıcı tanımlı seceneğine girip kenarlıksız 210 mm yapın alttaki kağıt yüksekliğinide 148 mm yapın ve 21 x 15 gibi adlandırıp kaydedin.Ana menü deki kenarlıksız kutucuğunu işaretleyip yanındaki ayarlara girin Saklama boyutunu seçip MAX. a getirin. yazıcınıza A5 kağıdı yatay olarak koyup printe gönderirken de pshopta görüntüyü yatay olarak gönderin.Bu kadar.
  • Orijinalden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:29:12 >
  • BAEMER B kullanıcısına yanıt
    dolum sonrasında kod girmeniz gerekiyor, resme bakılırsa kırmızı çalışmıyor.
  • Arkadaşlar merhaba,

    fotoğraflarımı ev ortamında kendim bastırmak istiyorum. Buradaki yorumlardan edindiğim fikre göre Epson L800 işimi görebilir. Ancak araştırma yaptığım zaman bu cihazın sıfır fiyatına, fotoğraf stüdyolarının kullandığı profesyonel termal baskı makinalarının ikinci eli bulunabiliyor. Bu iki cihaz arasındaki farkı bana açıklayabilecek bilgili kişilerin yardımına ihtiyacım var. Şu an için ev kullanımı için tercih etsem de, ileride baskı sayısını arttırabilirim. Bu yüzden hangisi daha verimli olacaksa onu almayı düşünüyorum.

    Örnek olarak ikinci el sony up dr-200 termal baskı makinasına ait link >>>http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-studyo-cok-acil-sony-up-dr200-termal-baski-makinasi-yazici-211456136/detay

    Bir başka baskı makinasına ait link >>>http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-studyo-sony-up-cr10l-snaplab-dijital-fotograf-baski-makinesi-temiz-2.el-206586850/detay

    Bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lntlee -- 11 Mayıs 2015; 2:30:43 >




  • lntlee L kullanıcısına yanıt
    termalin baskı maliyeti pahalı olur epson L800 al maliyet düşük muadil mürekkebi var sıkıntı yaşamazsın konuya kısmende olsa göz attım arkadaşlar orinal mürekkep al onları kullanmak zorundasın gibi cevaplar yazmış şöyleki orjinal mürekkeplerin üzerinde şifreler var dolum yapınca o şifreleri giriyorsun demişler ama bi kaç tıkla tankları dolu gösterebiliyorsun yazıcıya şifre girmeden çok basit bir olay... aklında herhangi bir soru işareti oluşursa yazıcı ile ilgili özelden yaz bana telefondan yardımcı olurum. sony up dr 200 mü epsonmu hersende hiç tereddütsüz epson derim. selamlar...
  • oztekin58 kullanıcısına yanıt
    Değerli görüşlerin için teşekkür ederim. L800 bana da daha mantıklı geliyor. Önerini de dikkate alarak, L800 almayı düşünüyorum.
  • epson l800 en üst düzeyde yazdırdığında iyi baskı yapıyor ama yavaş yazıyor.bir alt kalitede yazdırınca kalite düşüyor bu seferde.
  • bir sorunla karşılaştım bu cihazda vesikalıklarda 4 lü vesikalıkta ustteki 2 adet fotoğrafta sac kısımları lekeli gibi yeşil cıkıyor neden acaba.sorun nedir .yardımcı olabilcek varmı.teşekkürler.
  • püskürtme ucu denetimi yap baktın çizelgede boşluklar var bakımdan temizleme yap 3 kere baktın yine aynı sorunla karşılaştın 3 seferin ardından yogun temizleme yap düzelicektir.. olmassa bi foto at bir bakayım... geç cevap verdim kusura bakma yeni giriş yaptım. selamlar...
  • oztekin58 kullanıcısına yanıt
    Hocam aklınızda olsun tanklar hava yapabiliyor başıma 2 defa geldi mürekkep tanklarının ağzını açın kapatın düzeliyor. Ben bunu bulana kadar kaç defa kafa temizleme yapıp mürekkep boşa harcadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mericbey

    Hocam aklınızda olsun tanklar hava yapabiliyor başıma 2 defa geldi mürekkep tanklarının ağzını açın kapatın düzeliyor. Ben bunu bulana kadar kaç defa kafa temizleme yapıp mürekkep boşa harcadım.

    teşekkür ediyorum mericbey...
    hava tıpalarının üst tarafında renklerin etiketlerinin hemen yanında küçük toplu iğnenin sığacağı şekilde yer var fotoğrafta göstermeye çalıştım orayı toplu iğneyle del toplu iğne girsin tankın içine daha hava filan yapmaz... selamlar.
     Epson L800 yazıcı hk. görüşler..




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.