Şimdi Ara

[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (6266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
128.973
Cevap
153
Favori
2.159.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 62646265626662676268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FA5T

    En kısa sürede görüşeceğiz inşallah.Hayırlısıyla bir atlatalım şu dönemi
    Huoppp çabuk gel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zebani666

    rdr ben de terapi niyetine girip canımın istediği görevleri yapıp çıkıyorum ki zaten oyun kendi atıyor eksik olmasın.

    bloodborne dediğin sadece ps4'ün değil, tüm zamanların, gelmiş geçmiş video oyunları tarihinin en iyi oyunlarından biri sadece. sırf o hikayeyi ve buna bağlı atmosferi yaratmak bile her stüdyonun harcı değil. herkes her şeyi oynayacak diye bişe yok tabi.

    neticede triple A bir oyun olarak yapımı 5 yıldan fazla süren, rdr2'yi sollayıp hakkıyla yılın oyunu seçilen ve hayvan gibi göz önünde olan son god of war'ı bile oynamayanlar varken bloodborne, nioh filan tavsiye etmicem daha :)

    Alıntıları Göster
    ah oynarken şu ilk boss u kesebilse idim... 1 ay boyunca ilk boss u kesemedim resmen ya... Oyunun hikayesi oldugunun farkında bile değilim 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TossA CoinTo Your Witcher

    rpg oyunlarını çok sevmeme rağmen ben 2 kere witcher a başlayıp bıraktım neden olduğu hakkında hala fikrim yok . gitmiyor bir türlü giremedim hikayenin içine. Ama yine deneyeceğim araya biraz zaman girsin.

    Alıntıları Göster
    Okan başlamadan önce witcher dünyasını biraz araştırıp gir bence. O zaman hikayenin içine daha rahat girersin. 2. oyunu oynamadıysan onun hikayesine de bir bak derim. İyi ve kötü arasındaki sınırın belirsiz olduğu çok enteresan bir dünyası var. O konuda benzeri pek yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: e.c.i

    DUYURU:
    Üyelerimizden "FA5T - Özkan" kendi isteği ile derneğimizden ayrılmıştır. Arkadaşımıza bugüne kadar yaptığı paylaşımlar için teşekkür eder, gerekli koşulları sağladığı taktirde tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız.
    Kurallar gereği tüm üyelerimizin 1 hafta içinde "ozkansimsek" PSN adresini, listelerinden silmesi gerekmektedir.
    Saygılarımla.
    Güle güle ozkan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakcan42

    ah oynarken şu ilk boss u kesebilse idim... 1 ay boyunca ilk boss u kesemedim resmen ya... Oyunun hikayesi oldugunun farkında bile değilim 😂

    Alıntıları Göster
    ilk bossa gelemeyenler de var sen yine iyisin :) ilk boss'u gördüysen 1 insightın olmuştur o halde yardıma birini (eci, seko, ben) çağırabilirsin. bilen biri gelip biraz anlatarak yardımcı olursa kaptırırsın gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var cartel.

    hikayesi öyle böyle değil hem de. uzaylılara kadar gidiyor mevzular. 10 üzerinden 100. oyunda genel olarak parry olayı da çok önemli onu da çözmen lazım.




  • Sefa arkadaşımız (promedyumx) gerekli evraklarını tamamlayıp aramıza katılmış bulunmaktadır.
    Uzun ve keyifli bir kariyer dilerim :)
  • togimacmac kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Tolga abi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 14 Kasım 2019; 15:33:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: togimacmac

    Sefa arkadaşımız (promedyumx) gerekli evraklarını tamamlayıp aramıza katılmış bulunmaktadır.
    Uzun ve keyifli bir kariyer dilerim :)
    Sefa hoşgelmiş o zaman Selamatle Özkan
  • promedyumx P kullanıcısına yanıt
    Aramıza hoşgeldin Sefa. Umarım kalıcı bir üye olursun. Bize biraz kendinden bahseder misin?
  • Nioh iyiymiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam. Dediğiniz gibi uzun soluklu bir deneyim olur inşallah hepimiz için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 15 Kasım 2019; 8:7:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: promedyumx

    teşekkürler hocam. Dediğiniz gibi uzun soluklu bir deneyim olur inşallah hepimiz için.
    Hd sefa hangi oyunları oynuyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdfilmdepo_09 kullanıcısına yanıt
    Şu an ağırlıkla Fifa 20 oynuyuorum. Death Stranding oyununa başladım bir ara ona geçiş yapıp bitireyim diyorum. Onun dışında pek oyun ayırt etmeden her oyunu oynamaya çalışırım vakit buldukça. Hatta arada Ps Classic'i açıp eski oyunları da oynadığım oluyor.
  • Selam Dernek....

    hala cod oynamıyorsunuz değil mi :-)
  • Boşanmışları da derneğe alıyor musunuz? :) Dün ps4 aldım.
  • promedyumx P kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin sefa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EMOZEY

    Selam Dernek....

    hala cod oynamıyorsunuz değil mi :-)
    Ben mw remastered oynuyorum yenisini hala almadım..
  • @crazytown_ umarım fazla meraklandırmamışımdır. Anca bitti yazı.





    Herkese iyi haftasonları. Yaklaşık 2 haftadır Project Cars ile haşırneşir oluyorum PS4 te . Genelde arcade türü yarış oyunlarına daha yakın olsam da zaman zaman similasyon denemeleri de yapıyorum oynayabildiğim kadarı ile. Project de bunlardan biri oldu benim için. Baktım Kariyer modu var 3 tane en uzun olacak olanı seçtim. Zero to hero modu. Burada go kart dan başlıyor yarış kariyeri LMP 1 araçlarına kadar çıkıyor. Tabi bunun için bir süre vermişler 10 sezon . Bu sürede LMP1 şampiyonluğunu kazanmanız lazım. Her sene başarınıza göre daha üst liglerden gelen teklifleri değerlendirerek yükseliyoruz. Tabi yarıştığımız araçlarda beygir atlıyor bu arada. FM de çemişgezek sporu alıp şampiyonlar ligi şampiyonu yapmaya uğraşmak gibi bir tat bıraktı bende oyun. Sezon boyunca arada başka yarış teklifleri de geliyor isterseniz onları da değerlendirip onlar adına yarışabiliyorsunuz . bunlar tarihi araçlarla yarışlar da olabiliyor günümüz araçlarıyla da. Sezon boyunca en zorlandığım kısım Endurance sezonu oldu benim için. En kısa yarış 30 dakika ve bu 30 dakikaya dinamik hava koşulları eklenince tam bir stres hakim oluyor olaya . Bazı endurance lar minimum 2 saat . Orada film koptu bende o yarışı bay geçtim .Yumuşak lastikle başlıyoruz yarışa hop yağmur başlıyor ve yolda tutunmak imkansız oluyor pit e zor atıyorsunuz kendinizi .Yağmur lastiklerini takıyorsun 3 tur sonra güneş açıyor pist kuruyor hemen aşındırıyor yağmur lastiklerini mecbur tekrar pite sertlere geç derken uzun süredir izlemediğim F-1 yarışlarını tekrardan hatırladım . Yağmurdan bahsetmişken Sprey etkisi muazzam olmuş. Önünüzde araç varsa sağanak yağmurda önünüzü görmek imkansız . illa sağa sola kaçamak çıkışlar atıyorsunuz. Bazen de şimşek çakıyor ortalık komple aydınlanıyor . Ara sıra tam sütünüzde olunca beyazlıktan ekran gözükmüyor . Yinede uzakta çaktığında seyretmesi keyifli. Ben hasarı sadece kozmetik olarak ayarladım ama o bile zorladı farlar kırıldığı zaman özellikle uzun yarışlarda hava kararınca pistin karanlık bölgeleri zifiri karanlık oluyor . Ara sıra izin verdim önüme bir araç geçsin de onun ışığıyla gidelim bari diye.Sürüş dinamikleri bazı yardımları açınca rahatladı benim gibi arcade severler için. Ama tüm yardımları açmaya kalkmayın bu sefer öyle kontrollü sürdürüyor ki yapıştırıyor yarış çizgisine adam geçemiyorsunuz. Bunun dışında araç ve pist sayısı iyiydi bence .Eksisi yok mu var tabi. En çok göze batan pit ekibi. Ekip dediğime bakmayın 1 kişi toplam . O kişide aracı önden krikoyla kaldıran abi ( Front Jack ) . Pite girince mecburi fps e geçiyor kamera pit ekibi görünmüyor ya modellememişler . E iyide benle aynı anda pite giren önümdeki elemanda da yok o ekip . Ben kabak gibi görüyorum orda 1 kişi hariç kimse olmadığını. Komik olmuş. Bir de Azur pisti var .Yani o kadar dar ki son sezonda yarıştığım araç hiçbir şekilde sığmadı o piste . Sadece ben değil diğer ara.larda aptal aptal takıldılar her yerine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TossA CoinTo Your Witcher -- 16 Kasım 2019; 19:28:2 >




  • Eline sağlık Okan çok güzel inceleme olmuş 👏🏻

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mükemmel hayranlıkla oyun yorumlarını okuyorum çok iyi 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 62646265626662676268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.