Şimdi Ara

Epic Games'in yılbaşı indirimleri başladı: 60 TL'lik kuponlar geri döndü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bulduren B kullanıcısına yanıt

    TL değer kaybederken aynı duracaklarının garantisi yok, 2'ye katlanır bir günde.

  • 2.5 dolara ( 44 TL) hitman3 aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam ve Epic zaten inanilmaz zengin sirketler. Steam senelerdir main platform hala da oyle, Epic bu indirimlerle insnalari cekmeye devam ediyor. Eger Epic boyle kupon dagitmasa, bedava oyun dagitmasa imkani yok kimse yuzune bakmaz. Epic mecbur, Steam degil.

    Malesef :( keske Steam'de yapsa ama hayatta yapmaz gerek yok cunku, epic onlar icin hala bir tehtid degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pesimist27 kullanıcısına yanıt

    payell 30 tl üzeri 10 tl iade

  • snowtger kullanıcısına yanıt
    hani hırsızlık yapmak hiç sorun değil, güncellemelerden mahrum kalıyorsunuz tek mesele bu.
    Siz böyle olduğunuz sürece oyunlara Türkçe dil desteği gelmeyecek.

  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    *tehdit

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Milyarlik raksitar : turkler orijinal alsa da emegimizin karsiligini verse bizde orijinal cikartsak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sığ bakıyorsun olaya. Burada 5 milyon oyuncuya ulaşsa, bunlardan yarısı senede bir defa para harcasa firma kara geçer. Firmalar olaya böyle bakar. Kar edebilecekse yatırım yapar.

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    eee bize mi kaldi milyarlik sirketin karini dusunmek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz bir şey düşünmüyoruz burada. Biz milletin yazılımını çalmamak istiyoruz, bu kendimizle alaklı bir konu. Şirketin canı cehenneme biz hırsızlık yapmayalım.

  • Crysis triology'yi kodu kullanarak almanın yolu yok herhalde

  • horizon zero dawn alınır mı ? kuponla 77 liraya geliyor. daha ucuza bulunmaz herhalde.

  • Redshift kullanıcısına yanıt

    Hitmann 3 dünya rekoru speedrun i izleyince alasım gelmedi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far Cry 6 , Valhalla , Watch Dogs Legion , Total War warhammer vs hepsini aldim cok guzel oldu yemisim steam versiyonlarini ya bu indirimler cok guzel oldu tesekkurler Epic Games herzaman oyuncunun yaninda yer aliyor almaya da devam eder umarim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Epic'te indirim kuponu kullanırken oyun filtreleme ekranında 79 TL ve üzeri derseniz güzel oyunları kaçırırsınız. Ben öyle aratıyordum hep uyduruk oyunlar geliyordu. Bir de öyle aratmayım edim. Çok güzel oyunlar çıktı. Sonra baktım Far Cry 5 de listede var ve fiyatı 61,80 TL gözüküyor. İşte filtre uygularsanız bu oyun gibi oyunlar görünmüyor. Şimdi diyeceksiniz kupon uygulayamayacağım oyun listelense ne olacak ki diye ama işte orada yanılıyorsunuz. Oyuna tıkladığınızda standart sürümü 61,80 TL. Evet buna kuponu uygulayamıyorsunuz ama Gold sürümüne baktığınızda fiyatı 91,80 TL ve o sürüme kuponu uygulayabiliyorsunuz. Mesela The Division 2 eğer filtre uygularsanız fiyatı 40,50 TL olduğu için listelemede çıkmıyor ama o oyunun da Warlords of New York sürümü 80,20 TL ve kupon uygulayabiliyorsunuz. Ben Far Cry 5 Gold sürümünü 31,80 TL'ye aldım. İndirimsiz fiyatı 459 TL. Yani aramada o filtreyi uygulasam bu fiyata bu oyunu kaçıracaktım. Bunun yanında Epic Store'un Steam'e göre artı yanı da mesela bir Ubisoft oyunu aldınız. O oyunu Epic store ile bir kez yükledikten yani Ubisoft hesabınıza bir kez ekledikten sonra bir daha Epic Store'dan indirmenize gerek kalmıyor. Epic Store Steam gibi arkada çalışmak zorunda da değil. Ben Far Cry 5'i Epic'ten kurdum. Sonra inen oyunu bir kez çalıştırıp Ubisoft hesabına ekleyip kapattım. Oyun Ubisoft hesabımda göründükten sonra oyunu Epic'in oyun klasöründen Ubisoft oyun klasörüne taşıyıp oyunun yükleme klasörünü Ubisofta locate diyerek tanıttım ve artık direk Epic store'u çalıştırmadan Ubisoft üzerinden oynayabiliyorum. Ama Far Cry 4'ü mesela Steam'den aldım onu oynamak için illa Steam'in de Ubisoft ile beraber çalışması gerekiyor. Bu açıdan Ubisoft oyunlarını Epic'ten almak daha mantıklı. Her neyse başta da dediğim gibi oyunları filtrelerken kesinlikle hiç bir filtre uygulamayın. Aslında filtre olarak sadece Tür'e Oyun diyin ve Platform'a Windows ise Windows Mac OS ise Mac OS diyin başka da filtre uygulamayın. Bütün oyunları ve oyunların diğer sürümlerini kontrol edin. Standart sürümlerine belki fiyatı 80 TL altı olduğu için kupon uygulayamazsınız ama diğer sürümlerine uygulayabiliyor olabilirsiniz. O yüzden öyle fırsatları da kaçırmayın.





  • Bu arada yukarıdaki mesajıma ilaveten Epic'ten bugün üç oyun daha aldım ve hepsi alır almaz Ubisoft hesabıma eklendi. Yani ilk olarak Epic'ten indirmeden direk Ubisoft'tan indirebiliyorum. İlk yaptığım alışverişte Epic üzerinde Ubisoft sanırım benden mail istemişti diye hatırlıyorum veya Epic ve Ubisoft'ta kullandığım mailler aynı olduğu için de olabilir. Anladığım kadarıyla Epic'ten aldığınız Ubisoft oyunları mailleriniz aynıysa direk Ubisoft'a hiç bir şey yapmanıza gerek kalmadan ekleniyor. Bilginiz olsun. Bu açıdan Steam'den daha mantıklı.

  • sahinssahin54 S kullanıcısına yanıt

    Ben izlememiştim ama bizim speedrun ile işimiz olmaz keyfine oynayacaz

  • Arkadaşlar Watch Dogs Legion Gold almıştım kupon işlememiş nedense. İade ettim. Sizde dikkat edin aldıysanız.

  • Epic games tarihleri bilgisi için, çok teşekkür ederiz. Sağ olun.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.