Şimdi Ara

Enstitü İstanbul İsmek Kurslarında 2023-2024 Kayıtları Başlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1996 Yılından günümüze kadar İstanbul'da ücretsiz kurs imkanı sağlayan Enstitü İstanbul İsmek kursları yeni dönem (2023-2024) kayıtları başlıyor. İBB'den yapılan yazılı açıklamaya göre Enstitü İstanbul İsmek kayıtları 4 Eylül'de başlayacaktır. İBB'den yapılan yazılı açıklmaya yazının devamından ulaşabilirsiniz.

    yaygın eğitim
    İSMEK Kursları: 2023-2024 Kayıtları Başladı.
    https://www.yayginegitim.net/ismek-kurslari



    Enstitü İstanbul İSMEK’te, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni döneme yeniliklerle girmenin heyecanı yaşanıyor. 2023-2024 eğitim dönemi için kayıtlar, 4 Eylül’de başlıyor. Yeni dönemde Mesleki ve Teknik Eğitimler, Kişisel Gelişim, Güzel Sanatlar, El Sanatları ve Zanaat olmak üzere 4 ana dal ve 23 alanda eğitim verecek olan Enstitü İstanbul İSMEK’te ilk ders zili ise 18 Eylül’de çalacak. Yeni dönemde 150 eğitim merkezinde, binden fazla programda İstanbullulara ücretsiz eğitim hizmeti sunacak olan Enstitü İstanbul İSMEK’te kayıtlar yıl boyu devam edecek.


    Enstitü İstanbul İSMEK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayat boyu eğitime kazandırdığı yeni anlayışla 2023-2024 eğitim döneminde de İstanbul halkının hem yüz yüze hem uzaktan eğitim ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edecek. Yetişkin eğitiminde İstanbul halkının ilk tercihi olan Enstitü İstanbul İSMEK’te yeni dönem kayıtları, 4 Eylül 2023 tarihinde başlayacak ve yıl boyu devam edecek. Eğitimlere ise 18 Eylül 2023 tarihinde çalacak ilk ders zili ile start verilecek.


    Enstitü İstanbul İSMEK, kısa süre önce açılan Büyük İstanbul Otogarı, Beykoz Kavacık, Çatalca ve Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet eğitim merkezleri de dahil 15’i uzmanlık okulu olmak üzere 150 merkezde eğitim verecek. 2023-2024 eğitim döneminde 181’i yeni olmak üzere, 1000’in üzerinde eğitim programı İstanbullularla buluşacak. İstanbullular, yeni dönem eğitimleri ve eğitimlerin verileceği merkezlerin bilgilerine, 1 Eylül 2023 tarihinden itibaren www.enstitu.ibb.istanbul adresinden ulaşabilecek.


    Eğitimlere 3 Yeni Alan Daha Eklendi


    Mesleki ve Teknik Eğitimler, Kişisel Gelişim, Güzel Sanatlar ile El Sanatları ve Zanaat olmak üzere 4 ana dalda eğitim veren Enstitü İstanbul İSMEK’te 2023-2024 dönemi eğitim faaliyetleri ise 6 ana başlık altında toplandı. “Enstitü İstanbul İSMEK Eğitim Programı”, “Onaylı Sertifika Programı”, “Destekleyici E-Öğrenme Programı”, “Eğitim Atölyesi”, “Tamamlayıcı Atölye Uygulamaları” ve “Seminer-Etkinlik Topluluk Uygulamaları”, bu 6 ana başlığı oluşturuyor.

    Enstitü İstanbul İSMEK; eğitim içeriklerini yeni nesil iş kolları, teknoloji ve dijital süreçlere yönelik mesleki alanlarla zenginleştiriyor. Bilişim teknolojilerinden sahne ve gösteri sanatlarına, gastronomi ve mutfak sanatlarından kişisel gelişime kadar pek çok alanda ücretsiz ve nitelikli eğitim veren Enstitü İstanbul İSMEK’in eğitimlerine; “Teknik Tasarım”, “Medya ve İletişim” ve “Dekoratif El Ürünleri Yapımı” adlı 3 yeni alan daha eklendi.


    2023-2024 Eğitim Döneminde Yeni Programlar


    Arduino ile Nesnelerin İnterneti, English Grammar for IT Workers, Eğitici Oyuncak Yapımı (Okul Öncesi), Fusion 360 ile Endüstriyel Ürün Tasarımı ve InDesign ile Basılı ve Dijital Yayın Tasarımı, 2023-2024 eğitim döneminde açılacak yeni eğitim programlarından bazıları. El Sanatları alanında; Tel Kırma Yapımı İleri Seviye Uygulamalar, Çınarcık İşi İleri Seviye Uygulamalar, Elde Çin İğnesi İleri Seviye Uygulamalar ile Seramik ve Tasarım alanında Sanatsal Mozaik İleri Seviye Uygulamalar, Sır Üstü Porselen Dekorlama İleri Seviye Uygulamalar, Karakalem Eğitimi 3. Seviye programları, yeni dönemde İstanbullularla buluşan ileri seviye eğitim programları arasında yer alıyor.


    Uzaktan Eğitimde Yeni Programlar


    Uzaktan Eğitim Platformu ile eğitim hizmetini sınıfların dışına taşıyan ve bugüne kadar yüzbinlerce İstanbulluya uzaktan öğrenme fırsatı sunan Enstitü İstanbul İSMEK, zenginleştirilmiş içerikleriyle 7 gün 24 saat, internete bağlanılabilen her yerden eğitim vermeye devam ediyor. 2022-2023 eğitim döneminde 500 bine yakın başvuru alan Enstitü İstanbul İSMEK Uzaktan Eğitim Merkezi, 2023-2024 döneminde de İstanbullulara hizmet vermeye devam edecek. Uzaktan Eğitim Platformu üzerinden yeni dönemde 100’ü yeni olmak üzere toplam 400 programda eğitim verilmesi planlanıyor.


    Eğitim Destekli İstihdam Projeleri Devam Edecek


    İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) yeni vizyonuyla yoluna devam eden ve bu doğrultuda mesleki eğitimlere ağırlık veren Enstitü İstanbul İSMEK, yeni dönemde de Bölgesel İstihdam Ofisi (BİO) iş birliği ile istihdam odaklı projelere imza atmayı sürdürecek. Enstitü İstanbul İSMEK ve Bölgesel İstihdam Ofisi’nin geliştirdiği ve sektör temsilcilerinin de dahil olduğu istihdam projeleri ile İstanbulluların iş gücüne katılmalarına destek veriliyor. Daha önce Vestel, CarrefourSA ve MLP Care, Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Boğaziçi Yönetim AŞ, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), Housekeeping Eğitim ve Araştırma Derneği HEDD), Zemin İstanbul ve Logo ile yapılan iş birlikleri sayesinde pek çok İstanbullu, Enstitü İstanbul İSMEK’te aldıkları eğitim sonrasında istihdam edildi. Son olarak Enstitü İstanbul İSMEK, BİO ve UNHCR iş birliği kapsamında istihdam destekli “Barista”, “Tekstil Makineleri Operatörü” ve “Pastacı Çırağı” eğitim programları düzenlendi.


    Kaynak:

    ismek kursları
    İsmek Kayıt Tarihleri: 4 Eylül 2023, saat 10.00'da başlıyor.
    https://www.ismekkurs.com/ismek-kayit-tarihleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmyolcu -- 4 Eylül 2023; 10:11:50 >







  • Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da yaşayan arkadaşlarımız için İSMEK'in 2023-2024 kayıt dönemi başlamıştır. Yüz yüze ev uzaktan eğitimlere katılmak isteyen arkadaşlarımız https://enstitukayit.ibb.istanbul/ adresinden başvuru yapabilirler. Başvuru yapabilmek için İBB Portal ya da İstanbul Senin uygulamasında kulandığınız üyeliğiniz olmalı ya da yeni üyelik oluşturmalısınız.


    Başarılar dileriz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.